הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 24/06/16

סקוואט - 190X1 PRRRRRRRR סוף סוף יש שיא בסקוואט!! אמנם אחרי הרבה זמן ולא שברתי שיא בהרבה (היה לי 185 לפני שנה וחודשיים) אבל PR זה PR. עלה די קשה אז לא ניסיתי יותר.
פרס - 80X4X5, 1X5F בסט הרביעי החזרה החמישית עלתה ממש בקושי, בזמן החזרה היה לי דיון בראש שהרגיש כמו נצח, אם לוותר או להילחם על החזרה הזאת. לכן היה די צפוי שלא יהיה 5 בסט האחרון. לא נורא, אימון הבא חוזר על המשקל.
צ'ין אפס - 9,6,5 מ.ג 112.5 היו לי 5 דקות לעשות את כל הצ'ין אפס שאני יכול אז זה מה שיצא.

עוד דבר טוב זה שסגרתי היום את החגורה חור אחד צמוד יותר ממה שאני סוגר בחודשים האחרונים. האם מתחטב לאט לאט?🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/06/16

סקוואט - 129X5X5 בסוף החלטתי על טקסס ולא על לינארית, עם ריסט. 2 סטים ראשונים בלי חגורה אחר כך חגרתי.
בנץ' - 117X5X5
מתח - 6,6,5,4 מ.ג 112

קומפלקסים - דדליפט, חתירה, פ.סקוואט, פוש פרס, סקוואט, פוש פרס. 30 קילו, 5 חזרות כל הרמה. 5 סבבים ב 11:10 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/06/16

הרגשתי גמור מעייפות ותפוס עוד לפני האימון ובכלל מאמצע היום. גם לא לקחתי קפאין שכנראה זו הייתה טעות.
סקוואט - 99X2X5 דומס ברגליים משלשום גרם לזה להיות לא קל כמו שציפיתי.
פרס - 80.5X5,5F,5F,4,4F הפרס פחות טוב מאימון קודם, שם היו 4 סטים של חמישיות. אבל הרגשתי שגם הפלג גוף עליון לא התאושש מהאימון של יום ראשון. בעיקרון התכנון הוא לעשות שבוע הבא אימוני לחיצות ואז לעשות ריסט אחרי שיהיה בנץ' 122.5X5X5. בפרס כמובן רוצה להתקדם אבל מבין שהוא יילך יותר לאט מהבנץ'.
צ'ין אפס - 9,8,7,4 מ.ג 111.4 הסט האחרון של 4 היה עם ידיים במיד-פוזישן, לא אהבתי, אולי בגלל שאני לא רגיל לזה.
מטקון - BATTLE ROPES עשיתי 50 חזרות כל יד, קפיצה בחבל 100 חזרות - 5 סבבים 11:30 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מזל טוב על החור בחגורה. זה ה PR שאתה צריך 😃

סתם שאלה יש לך תרוצים ללמה בשנה וחודשיים הצלחתה לשפר רק ב 5 קילו ? כי ניראה לי שזה לא שיפור גדול במיוחד.

סתם שאלה יש לך תרוצים ללמה בשנה וחודשיים הצלחתה לשפר רק ב 5 קילו ? כי ניראה לי שזה לא שיפור גדול במיוחד.
אחרי ה 185 בשנה שעברה התחלתי חיטוב שבמהלכו הסקוואט צנח ל 150 בערך. אחרי זה לקח לי מלא זמן להחזיר אותו לנורמה. איך שהתחלתי לחזור ל 180+ בינואר נפצעתי ולא עשיתי סקוואט חודשיים-שלושה. מאז שחזרתי התחלתי מ 60 קילו ועליתי כל אימון עד עכשיו.
מזל טוב על החור בחגורה. זה ה PR שאתה צריך 😃
החור הזה זה החור שהייתי סוגר בסוף החיטוב על 8-9 קילו פחות מ.ג.

אחרי ה 185 בשנה שעברה התחלתי חיטוב שבמהלכו הסקוואט צנח ל 150 בערך. אחרי זה לקח לי מלא זמן להחזיר אותו לנורמה. איך שהתחלתי לחזור ל 180+ בינואר נפצעתי ולא עשיתי סקוואט חודשיים-שלושה. מאז שחזרתי התחלתי מ 60 קילו ועליתי כל אימון עד עכשיו.

החור הזה זה החור שהייתי סוגר בסוף החיטוב על 8-9 קילו פחות מ.ג.

בואנה זה ממש ממש באסה. פציעות לוקחות אותך כזה רחוק אחורה. לי יצא שבשנה שיפרתי בנץ בחזרה. ופרס מ 70X3 הצלחתי 70X2X5. דדליפט וסקוואט בכלל נפלו. קיצור אני מתקדם אחורה.

כן פציעות זה זין. אבל מה לעשות לומדים מזה

עדכון לוג: 01/07/16

סקוואט - 150X5
בנץ' - 120X5X5
השוותי לשיא שלי של 5X5, שבוע הבא צריך לעשות 122.5 ואז ריסט.
דדליפט - 180X5

מטקון - 21 מסירות של כדור 6 קילו, 15 הטחות של הכדור ברצפה, 9 ברפיז. 2 סבבים כאלה.
זה לא היה בדיוק מטקון כי זה לא היה על זמן אבל מספיק טוב מבחינתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/07/16

סקוואט - 136X5X5
פרס - 80.5X5,5F,3,3,3
הפרס תקוע, חשבתי ילך יותר טוב כי לא התאמנתי מיום שישי עד היום אבל לא. טוב לא נורא, שבוע הבא דילואד ואז מתחיל עוד סבב בלחיצות.
מתח - 7,7,6,5 מ.ג 109.9 אחרי הסט הראשון עשיתי עם רצועות אחיזה שלקחתי מהמדריך, ראיתי שזה די עוזר כי בדרך כלל אני לא מצליח בסט שני לעשות אותו מספר חזרות כמו בראשון, יש מצב האחיזה באמת מגבילה אותי.

מטקון - דדליפט, חתירה, פרונט סקוואט, פוש פרס, סקוואט, פוש פרס. 30 קילו, 5 חזרות כל תרגיל. עשיתי 5 סבבים ב 9:55 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/07/16

סקוואט - 99X5, 120X5
בנץ' - 122.5X5,5,5,5F,4F
היה אמור להיות PR ל 5X5 אבל לא יצא.. גם התחת עלה ברוב החזרות ושמתי לב שהכף יד ממש נשברת, שזה משהו שנראה לי לא קורה בדרך כלל כי עכשיו אני מרגיש את השורש כף יד קצת, מה שאני לא מרגיש בד"כ אחרי בנץ'. אשים לב לזה.
צ'ין אפס - 8,7 מ.ג 110.3

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית