הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ש 18/03/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 122.5X8X2
הכל עם עצירה. הלך הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, כנראה בגלל 2 סיבות: א. עבדתי עם ספוטר שעזר להוציא בכל סט. ב. קניתי מגבת בדיוק כמו ההיא שאיבדתי שלא מחליקה (אגב אתמול גם מצאתי את ההיא שאיבדתי אצל המנקה) אז לחצתי כמו בנאדם בלי להחליק ובלי לאבד כיווץ בשכמות.
צ'ין אפס - 7.5X8X2 מ.ג 111.2

סופרסט:
בנץ' - 92.5X3X8
בלי עצירה.
פולי עליון - 12X1X8, מסור - 45X2X8

טבטה - חתירה, פרס, גלגל בטן, דילגית - 30 קילו, 6 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא יאמן שאתה עדיין עושה אירובי באימונים, תותח אבגני, התמכרת אני מבין

תודה חברים 😃
לא הייתי מגזים לגבי "תופעה", סך הכל האירובי (לא חושב שטבטה אפשר להחשיב אירובי אבל בכל מקרה) הוא די בקטנה וגם מה שיפה בבלוקים של 5*5 שרק פעם ב 4 שבועות יש לי 5*5 מקסימלי. מה שכן, אני רוצה במידה האפשרית גם לשמר/לשפר כושר אירובי וגם אני שם לב שהטבטה למיניהם עוזרים לי לא להשמין ואם אני מתמיד פעמיים- שלוש בשבוע אז גם להוריד שומן לאט לאט (אני לא סופר קלוריות אז לא להגיד שהכל עניין של מאזן קלורי כי אני יודע את זה)

יום ב 20/03/17 - סקוואט + פרס

סקוואט - 127.5X5X5
פרס - 75X4X5
דפיסיט דדליפט 6 ס"מ - 140X2X5
כנראה לא התאוששתי עוד מהנפח דדליפט של שישי, גם הסקוואט וגם הדפיסיט היו לא קלים. אבל טוב, בשביל זה הריסט עכשיו עד השבוע הכבד.
קומפלקסים/מטקון - פרס, פרונט סקוואט, פוש פרס מאחורי הראש, סקוואט, חתירה, דד רומני - 32.5 קילו, 4 סבבים, 7 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא יותר יעיל לעשות את ה- HIIT עם דברים יותר פשוטים (חתירה, אופניים...)? כאילו, העבודה עם משקלים לא מגדילה את הנפח שלך, וגם מקשה על הערכת הקושי?

לא יודע עד כמה אפשר להגיד שזה מגדיל את הנפח, המשקל מאוד נמוך יחסית למקסימום. לגבי הערכת הקושי אני מעריך לפי ההרגשה שלי בגדול. בכל אופן פשוט יותר כיף לי דברים כאלה.

על זה אמרו חז"ל: פחחחחח....
אין מצב שאני אוכל לזוז מהמיטה יומיים אחרי תוספת כזו לאימון שלי

יום ד 22/03/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 122.5X3X3, 2X2, 3X3
אני רוצה להגביר קצב התקדמות כמה שאפשר עד התחרות, אימון הבא מעלה ל 125 ומתחיל זוגות.
צ'ין אפס - 7.5X4X2, 2X3, 2X2 מ.ג 110

סופרסט:
בנץ' - 95X3X6
פולי עליון - 12X9,8,8

בייספס
טבטה - דלגית, שכיבות סמיכה - 5 דקות.
עשיתי רק 3 סבבים מתוך ה 10 שכיבות סמיכה, לא רעיון הכי טוב אחרי 11 סטים של בנץ'.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית