נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
😲כן רק שאני לא עובר לשם, לפחות בינתיים 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😲כן רק שאני לא עובר לשם, לפחות בינתיים 😃
כן, כרגע עובר למעלות, אגור אצל אמא שלי כמה חודשים עד שיהיה יותר ברור מה הולך גם עם העבודה ובכלל...
ממעלות לכנרת..?כן, כרגע עובר למעלות, אגור אצל אמא שלי כמה חודשים עד שיהיה יותר ברור מה הולך גם עם העבודה ובכלל...
50-60 דקות כל כיוון. לא מעט אבל מעדיף לנסוע בינתיים מאשר לעבור לאיזור.ממעלות לכנרת..?
סופרסט:
בנץ' - 122.5X8X2 הכל עם עצירה. הלך הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, כנראה בגלל 2 סיבות: א. עבדתי עם ספוטר שעזר להוציא בכל סט. ב. קניתי מגבת בדיוק כמו ההיא שאיבדתי שלא מחליקה (אגב אתמול גם מצאתי את ההיא שאיבדתי אצל המנקה) אז לחצתי כמו בנאדם בלי להחליק ובלי לאבד כיווץ בשכמות.
צ'ין אפס - 7.5X8X2 מ.ג 111.2
סופרסט:
בנץ' - 92.5X3X8 בלי עצירה.
פולי עליון - 12X1X8, מסור - 45X2X8
טבטה - חתירה, פרס, גלגל בטן, דילגית - 30 קילו, 6 דקות
סקוואט - 127.5X5X5
פרס - 75X4X5
דפיסיט דדליפט 6 ס"מ - 140X2X5 כנראה לא התאוששתי עוד מהנפח דדליפט של שישי, גם הסקוואט וגם הדפיסיט היו לא קלים. אבל טוב, בשביל זה הריסט עכשיו עד השבוע הכבד.
קומפלקסים/מטקון - פרס, פרונט סקוואט, פוש פרס מאחורי הראש, סקוואט, חתירה, דד רומני - 32.5 קילו, 4 סבבים, 7 דקות
מקנא? הלוג שלך יותר מרשים 😁עזוב, אני פשוט מקנא
חשבתי ככה גם אבל מתרגלים 😃אין מצב שאני אוכל לזוז מהמיטה יומיים אחרי תוספת כזו לאימון שלי
אני מבקש בלי השמצות על בסיס דת, גזע וגיל.כמו גדול. (literally)
לא בטוח אם הוא התכוון לגיל או לגודל חחאני מבקש בלי השמצות על בסיס דת, גזע וגיל.
סופרסט:
בנץ' - 122.5X3X3, 2X2, 3X3 אני רוצה להגביר קצב התקדמות כמה שאפשר עד התחרות, אימון הבא מעלה ל 125 ומתחיל זוגות.
צ'ין אפס - 7.5X4X2, 2X3, 2X2 מ.ג 110
סופרסט:
בנץ' - 95X3X6
פולי עליון - 12X9,8,8
בייספס
טבטה - דלגית, שכיבות סמיכה - 5 דקות. עשיתי רק 3 סבבים מתוך ה 10 שכיבות סמיכה, לא רעיון הכי טוב אחרי 11 סטים של בנץ'.