הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אל תאכזב את העוקב ;)
באמת נראה לי אתה העוקב היחיד 🤣
ובתכלס,הייתה החלטה טובה להביא מכשיר אירובי (כלשהו) לבית..חוסך זמן במכון/אירובי בחוץ
אם היה לי מישור ליד הבית ככה שאפשר לצאת מהבית ומיד לרוץ לא הייתי קונה, יותר כיף לי לרוץ בחוץ, אבל בשביל לרוץ במישור אני צריך להיכנס לאוטו ולנסוע כמה דקות (כלומר להניע, לנסוע, לחנות, לעבור כביש ראשי עם 2 רמזורים ואז לרוץ) אז ריצה של 40 דקות הופכת לשעה ורבע, פחות כיף

באמת נראה לי אתה העוקב היחיד 🤣
עוקב #1 בכל לוג:37mv:

אבל זה יותר לזכור מה עשינו באימונים מאשר עוקבים..

אם היה לי מישור ליד הבית ככה שאפשר לצאת מהבית ומיד לרוץ לא הייתי קונה, יותר כיף לי לרוץ בחוץ, אבל בשביל לרוץ במישור אני צריך להיכנס לאוטו ולנסוע כמה דקות (כלומר להניע, לנסוע, לחנות, לעבור כביש ראשי עם 2 רמזורים ואז לרוץ) אז ריצה של 40 דקות הופכת לשעה ורבע, פחות כיף
לגמרי
העניין הלוגיסטי מוריד את החשק..
יותר נוח שזה ממש לידך (וגם מתלה למעיל מדי פעם חח)

*תגובה זו נכתבה בזמן דיווש קל

אבל זה יותר לזכור מה עשינו באימונים מאשר עוקבים..
נכון, פעם כשהיה מוניטין בלוגים זה היה גם בשביל מוניטין 🤣
לגמרי
העניין הלוגיסטי מוריד את החשק..
יותר נוח שזה ממש לידך (וגם מתלה למעיל מדי פעם חח)
מתלה למעיל לא, יש לי אישה ששומרת על בית מסודר ומצוחצח (אני מנסה גם אבל אני לא מסודר בטבעי).
וכן, נוח שזה לידי, אני פשוט עולה על ההליכון וזהו

הרגשתי שיהיה קשה מדי לסיים 8 ק"מ בקצב הרגיל שלי, כנראה כי לא רצתי שבוע וחצי. אחרי 6 וקצת ק"מ הגברתי מהירות אז כבר באמת לא היה סיכוי ליותר מ 7 ק"מ.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית