תארגן שתי שקיות מאלט,קצת חול,משקל מטבח,ושתי קעריות עמוקות,ותעשה לך שתי צלחות של 750מג.תודה 😃
הכי קטן זה 1.25, כלומר 2.5 קילו סה״כ.
כן אין לי בעיה עם התקדמות בצעדים קטנים
ישמש אותך נהדר במיוחד לפרס ולבנץ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תארגן שתי שקיות מאלט,קצת חול,משקל מטבח,ושתי קעריות עמוקות,ותעשה לך שתי צלחות של 750מג.תודה 😃
הכי קטן זה 1.25, כלומר 2.5 קילו סה״כ.
כן אין לי בעיה עם התקדמות בצעדים קטנים
כשאמרתי התקדמות בצעדים קטנים התכוונתי ל 2.5 קילו, אני האמת פחות אוהב את המיקרו-התקדמות הזאת. מעלה בבנץ' ובפרס 2.5, כשלא אצליח אז לא אצליח, אחזור על המשקל/אעשה ריסט/אשנה תכנון.תארגן שתי שקיות מאלט,קצת חול,משקל מטבח,ושתי קעריות עמוקות,ותעשה לך שתי צלחות של 750מג.
ישמש אותך נהדר במיוחד לפרס ולבנץ
אתמול:
סקוואט - 97.5X3X5
פרס - 65X5,5,4,4
פנדליי רואו - 72.5X4X5
טרייספ פושדאון - 26.25X3X12
אימון הבא 100 סקוואט, איזה 3 שנים לא הרמתי אפילו קרוב לזה 😃 מקווה שיעלה, מאמין שכן.
הפרס כבד, לא ניסיתי אפילו חזרה חמישית בשני הסטים האחרונים כי הרביעית הייתה קשה ונורא איטית, אחזור על המשקל אימון הבא.
חתירה די כבד אבל בסדר.
תודה 😃נראה ונשמע ה צ ג ה ! 🕴
מחכה לעדכון ה100.
אין לי משהו מיוחד, כרגע הולך לפי השיטות של התכנית, חוזר על המשקל, אם לא אצליח אחזור עוד פעם, אם לא מצליח אעשה ריסט ל 55 ואטפס חזרה משם.באשר לפרס,היה ועדין לא מצליחים,איזה עוד שיטות יש לך ״לתקוף״ אותו?
לא כל כך הבנתי ?הפרס לא נתקע בגלל שאתה לא מצליח להתאושש ממנו, אלא בדיוק הפוך, כי אין מספיק סטרס כדי ליצור התקדמות בגלל המשקל הקל.
אני עושה עוד סט בהרמות של פלג גוף עליון, תמיד הרגיש לא מספיק נפח בתכנית.20 במקרה שלך משום מה
ארצה להכיר את האדם הזה! ולקוד לו קידה140 ק"ג ל3×5.
אתמול:
סקוואט - 100X3X5
בנץ' - 97.5X5,3,5
דדליפט - 100X1X5
בייספס במוט דבליו - 40X2X10
הבנץ' הלך לא משהו, נחזור על המשקל. הסקוואט כבד, הדדליפט סבבה. בייספס בשביל הפעמפ
תודה 😃יפה מאוד אחי
איזה מקום לאימון
כןבאשר לבנץ התחלת 5 חזרות ואז היה 3 חזרות ואז שוב 5,על אותו משקל?
אני לא יבין זאת לעולם,תמיד כמעט סט שני יהיה קשה ופתאום באורך פלא סט שלישי יעלה שוב 5 חזרותתודה 😃
מקום נחמד אבל כשיש גשם ורוח הציוד קצת נרטב, לא טוב. יש לי מקום בשביל לעשות חדר כושר יותר נורמלי אבל זה מצריך השקעה ואני דוחה את זה כל הזמן
כן
דווקא בד"כ לא קורה לי ככה, סתם הייתה לי הרגשה כללית לא משהו בכל הסטים ובמיוחד בשני, זה לא היה רק בגלל הקושיאני לא יבין זאת לעולם,תמיד כמעט סט שני יהיה קשה ופתאום באורך פלא סט שלישי יעלה שוב 5 חזרות
האמת שנראה לי שכל הדרכים מובילות לרומא...דווקא בד"כ לא קורה לי ככה, סתם הייתה לי הרגשה כללית לא משהו בכל הסטים ובמיוחד בשני, זה לא היה רק בגלל הקושי
*חזרותהאמת שנראה לי שכל הדרכים מובילות לרומא...
העיקר 15 סטים לא?!