הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
בלי חגורה. בינתיים מסתדר עם הגב התחתון 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 27/02/21

אתמול:

סקוואט - 100X3X5
פרס - 60X4X5
פנדליי רואו - 70X4X5
מקבילים עם גומיה ירוקה - 2X13

הייתי קצר בזמן אז התחלתי לעשות פרס אחרי הסט השני של סקוואט בין הסטים, ומקבילים בין הסטים של חתירה. הלך בסדר וחוסך זמן, נראה לי אנסה להמשיך ככה בחלק מהתרגילים. אולי במשקלים מקסימליים זה לא ילך, נראה.
התחלתי השבוע לעקוב אחרי התזונה שלי מבחינת קלוריות וערכים, בעיקרון לא רוצה לעלות במשקל, מבחינתי או להישאר באותו משקל או לרדת לאט לאט. כרגע על 2600 קלוריות

קרא את שאר עדכון הלוג...

השראה! נשמע אימון קרבי !!
כאילו סופר סופר סטים באימוני ליפטינג 😃
אני בהחלט אנסה את זה

באשר לתפריט,במצב של ניטרלי או מעט גרעון
יהיה מצב לבניית מסת שריר?

השראה! נשמע אימון קרבי !!
כאילו סופר סופר סטים באימוני ליפטינג 😃
אני בהחלט אנסה את
תודה 😃
כמעט סופר סטים, לא עשיתי אחד מיד אחרי השני אלא קצת מנוחה בין לבין, אבל עדיין יוצא פחות זמן מלעשות אחד לסיים ואז את השני.
כמו שאמרתי, לא בטוח שזה ילך טוב במשקלים מקסימליים. אבל בלחץ של זמן נראה לי סבבה.
באשר לתפריט,במצב של ניטרלי או מעט גרעון
יהיה מצב לבניית מסת שריר?
בעיקר רוצה להתחזק, מנסיון עבר שלי אישית כן התקדמתי בכוח בלי עליה במשקל גוף, גם ההרכב גוף השתנה לטובה, אמנם זה די לאט אבל אין לי בעיה עם זה

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 01/03/21

סקוואט קל - 80X2X5
דדליפט - 105X1X5
בנץ' - 90X4X5
צ'ין אפס עם גומיה ירוקה - 3X8
בייספס במוט דבליו - 40X2X8

עשיתי את הצ'ין אפס בין הסטים של בנץ', בגלל זה עשיתי את הדדליפט לפני כדי לא לעייף את הגב עם הצ'ין אפס לפני דדליפט. כשיוצאים לאימון ב 21:50 וקמים ב 6:00 אז אפשר לעשות התאמות כאלה לחסוך זמן 😃 דווקא הלך סבבה. וכל האימון כולל הכל לקח לי 45 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הקוביות היחידות שאני מכיר זה קוביות שוקולד 😋🍴
תשמע אני שומר על גוף חטוב ומשתדל לא לעבור את ה 25% שומן כל השנה, זה לא קל וזה מחייב אבל שווה את זה 🤣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית