הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
סעמק אני בהריון 🤦‍♂️
IMG_20220126_193409.jpg

תודה חברים
אני כרגע מרגיש יחסית סבבה, כמו התחלה של צינון.
הבעיה שאישתי גם מחלימה מאיזה ניתוח וגם נדבקה בקורונה אז היא מבודדת עם אמא שלה ואחותה (חולות גם) והן עם חום וכאבי ראש והכל, אמא שלי אצלנו כבר שבועיים לעזור לי עם הילדים והיא חיובית (היא לא הרגישה טוב אז עשיתי בדיקה ובעקבותיה עשיתי אני והילדים), הילדים שלילי אבל אין מי שלא חולה שיהיה איתם ואין מי שיקח אותם לגנים ...
והבאסה שהם כמעט בטוח ידבקו כי ימשיכו להיות בבית איתי ועם אמא שלי...

תודה חברים
הבעיה שאישתי גם מחלימה מאיזה ניתוח וגם נדבקה בקורונה אז היא מבודדת עם אמא שלה ואחותה (חולות גם) והן עם חום וכאבי ראש והכל, אמא שלי אצלנו כבר שבועיים לעזור לי עם הילדים והיא חיובית (היא לא הרגישה טוב אז עשיתי בדיקה ובעקבותיה עשיתי אני והילדים), הילדים שלילי אבל אין מי שלא חולה שיהיה איתם ואין מי שיקח אותם לגנים ...
חד משמעית הורים לילדים קטנים סובלים מהתקופה הזאת הכי הרבה

תודה חברים
ואו אתה בן 40 שאפו

ואו אתה בן 40 שאפו
למה החלטת את זה? אני "רק" בן 38, עוד חודשיים 39 אם הקורונה לא תהרוג אותי לפני:37mv:
איך המרגש אחי?
איך כל הצוות מרגיש?
אני סה"כ די בסדר, קצת אף סתום וקצת כאבי שרירים ממש בקטנה, חשבתי לעשות אימון היום אבל לא עשיתי רק כי פחדתי שאולי מחר אני ארגיש פחות טוב והכאבי שרירים יגמרו אותי.
עשינו בדיקה מוסדית היום, הגדול גם חיובי אבל לא עראה שיש לו תסמינים, מקווה שימשיך ככה, הקטנה שלילית (בינתיים, אין מצב שלא תידבק לצערי או שכבר נדבקה פשוט לא הראה עדיין), אמא שלי עם תסמינים כזה כמו שפעת די קלה, אישתי החלימה היום יצאה מבידוד, אחותה עדיין חיובית בבדיקה ועדיין לא מרגישה טוב

אני סה"כ די בסדר, קצת אף סתום וקצת כאבי שרירים ממש בקטנה, חשבתי לעשות אימון היום אבל לא עשיתי רק כי פחדתי שאולי מחר אני ארגיש פחות טוב והכאבי שרירים יגמרו אותי.
עשינו בדיקה מוסדית היום, הגדול גם חיובי אבל לא עראה שיש לו תסמינים, מקווה שימשיך ככה, הקטנה שלילית (בינתיים, אין מצב שלא תידבק לצערי או שכבר נדבקה פשוט לא הראה עדיין), אמא שלי עם תסמינים כזה כמו שפעת די קלה, אישתי החלימה היום יצאה מבידוד, אחותה עדיין חיובית בבדיקה ועדיין לא מרגישה טוב
מעניין איך שזה עובד.
הייתי מוקף בחולים במשך שבוע, יצאתי שלילי בכל הבדיקות במשך השבוע הזה.
אתמול הראיתי קצת תסמינים אבל עדיין שלילי.
היום כמעט בלי תסמינים (רק עייפות, וגם את זה אפשר לשייך לשינה לא טובה), ואני עדיין שלילי.

מעניין איך שזה עובד.
הייתי מוקף בחולים במשך שבוע, יצאתי שלילי בכל הבדיקות במשך השבוע הזה.
אתמול הראיתי קצת תסמינים אבל עדיין שלילי.
היום כמעט בלי תסמינים (רק עייפות, וגם את זה אפשר לשייך לשינה לא טובה), ואני עדיין שלילי.
בעלי זקנים ארוכים ודדליפט 200 לא נתפסים 😃
תמשיך להיות בריא אח
למה החלטת את זה? אני "רק" בן 38, עוד חודשיים 39 אם הקורונה לא תהרוג אותי לפני:37mv:

תמשיך להשגיח על עצמך והילדים..
אם יש חום מיד תוריד נר/נובימול
והלוואי שתגמרו עם זה תוך מס ימים
בריאות איתנה לכולם

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 29/01/22

אימון צהריים עם קורונה, אולי כבר בלי לא יודע מחר אעשה בדיקה ביתית כי צריך מחר ומחרתיים בדיקה שלילית בשביל לצאת מבידוד, אין טעם לעשות בדיקה לפני זה. סה"כ מרגיש בסדר, באימון נגמרה האנרגיה די מהר אבל אולי זה גם בגלל השעה שאני לא רגיל להתאמן בה ואחרי ארוחת בוקר בלבד.

סופרסט:
בנץ' - 90X7X3, 1X2, 70X8,7,7
מתח - 7X3, 1X2, עם גומיה סגולה 8,7,7

קרא את שאר עדכון הלוג...

בריאות אחי
העיקר שתסיים עם זה!
עכשיו תקח תו ירוק לכולכם(לפחות עד שיבטלו אותו)
תהנה ללכת עם הילדים למקומות שמבקשים

בריאות אחי
העיקר שתסיים עם זה!
עכשיו תקח תו ירוק לכולכם(לפחות עד שיבטלו אותו)
תהנה ללכת עם הילדים למקומות שמבקשים
הקטנה יצאה חיובית היום בבדיקה ביתית ושלילית בחוץ, אישתי לקחה אותה לבדיקת פיסיאר, שיראה תוצאה חיובית שכבר יהיה תו ירוק לכולנו וזהו. אין מצב שהיא לא נדבקה כשכולם סביבה חיוביים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית