- פותח/ת השרשור
- #6,941
תודה 😃לפעמים הפסקה מחיטוב זה דרך ממש טובה להתקדם בטווח הארוך.
בהצלחה רבה בעבודה
תודה 😃ההפבורן עושה לך טוב, עם כמה התחלת אותו?
בהצלחה בעבודה
בגלגול הנוכחי לא זוכר, נראה לי עם 70
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃לפעמים הפסקה מחיטוב זה דרך ממש טובה להתקדם בטווח הארוך.
בהצלחה רבה בעבודה
תודה 😃ההפבורן עושה לך טוב, עם כמה התחלת אותו?
בהצלחה בעבודה
תודה אח יקרבהצלחה בדרך החדשה אח
עלה והצלח
אתמול:
סופרסט:
סקוואט - 72.5X3X6
פרס - 52.5X3X8
סופרסט:
דדליפט - 90X3X6
טרייספס פושדאון - 25X3X8
סופרסט:
בייספס עם מוט דבליו - 33X3X10
גלגל בטן מעמידה עם גומיה - 6,5,5
חד משמעית הורים לילדים קטנים סובלים מהתקופה הזאת הכי הרבהתודה חברים
אני כרגע מרגיש יחסית סבבה, כמו התחלה של צינון.
הבעיה שאישתי גם מחלימה מאיזה ניתוח וגם נדבקה בקורונה אז היא מבודדת עם אמא שלה ואחותה (חולות גם) והן עם חום וכאבי ראש והכל, אמא שלי אצלנו כבר שבועיים לעזור לי עם הילדים והיא חיובית (היא לא הרגישה טוב אז עשיתי בדיקה ובעקבותיה עשיתי אני והילדים), הילדים שלילי אבל אין מי שלא חולה שיהיה איתם ואין מי שיקח אותם לגנים ...
והבאסה שהם כמעט בטוח ידבקו כי ימשיכו להיות בבית איתי ועם אמא שלי...
ואו אתה בן 40 שאפותודה חברים
אני כרגע מרגיש יחסית סבבה, כמו התחלה של צינון.
הבעיה שאישתי גם מחלימה מאיזה ניתוח וגם נדבקה בקורונה אז היא מבודדת עם אמא שלה ואחותה (חולות גם) והן עם חום וכאבי ראש והכל, אמא שלי אצלנו כבר שבועיים לעזור לי עם הילדים והיא חיובית (היא לא הרגישה טוב אז עשיתי בדיקה ובעקבותיה עשיתי אני והילדים), הילדים שלילי אבל אין מי שלא חולה שיהיה איתם ואין מי שיקח אותם לגנים ...
והבאסה שהם כמעט בטוח ידבקו כי ימשיכו להיות בבית איתי ועם אמא שלי...
למה החלטת את זה? אני "רק" בן 38, עוד חודשיים 39 אם הקורונה לא תהרוג אותי לפני:37mv:ואו אתה בן 40 שאפו
אני סה"כ די בסדר, קצת אף סתום וקצת כאבי שרירים ממש בקטנה, חשבתי לעשות אימון היום אבל לא עשיתי רק כי פחדתי שאולי מחר אני ארגיש פחות טוב והכאבי שרירים יגמרו אותי.איך המרגש אחי?
איך כל הצוות מרגיש?
מעניין איך שזה עובד.אני סה"כ די בסדר, קצת אף סתום וקצת כאבי שרירים ממש בקטנה, חשבתי לעשות אימון היום אבל לא עשיתי רק כי פחדתי שאולי מחר אני ארגיש פחות טוב והכאבי שרירים יגמרו אותי.
עשינו בדיקה מוסדית היום, הגדול גם חיובי אבל לא עראה שיש לו תסמינים, מקווה שימשיך ככה, הקטנה שלילית (בינתיים, אין מצב שלא תידבק לצערי או שכבר נדבקה פשוט לא הראה עדיין), אמא שלי עם תסמינים כזה כמו שפעת די קלה, אישתי החלימה היום יצאה מבידוד, אחותה עדיין חיובית בבדיקה ועדיין לא מרגישה טוב
בעלי זקנים ארוכים ודדליפט 200 לא נתפסים 😃מעניין איך שזה עובד.
הייתי מוקף בחולים במשך שבוע, יצאתי שלילי בכל הבדיקות במשך השבוע הזה.
אתמול הראיתי קצת תסמינים אבל עדיין שלילי.
היום כמעט בלי תסמינים (רק עייפות, וגם את זה אפשר לשייך לשינה לא טובה), ואני עדיין שלילי.
תמשיך להשגיח על עצמך והילדים..למה החלטת את זה? אני "רק" בן 38, עוד חודשיים 39 אם הקורונה לא תהרוג אותי לפני:37mv:
אני סה"כ די בסדר, קצת אף סתום וקצת כאבי שרירים ממש בקטנה, חשבתי לעשות אימון היום אבל לא עשיתי רק כי פחדתי שאולי מחר אני ארגיש פחות טוב והכאבי שרירים יגמרו אותי.
עשינו בדיקה מוסדית היום, הגדול גם חיובי אבל לא עראה שיש לו תסמינים, מקווה שימשיך ככה, הקטנה שלילית (בינתיים, אין מצב שלא תידבק לצערי או שכבר נדבקה פשוט לא הראה עדיין), אמא שלי עם תסמינים כזה כמו שפעת די קלה, אישתי החלימה היום יצאה מבידוד, אחותה עדיין חיובית בבדיקה ועדיין לא מרגישה טוב
אימון צהריים עם קורונה, אולי כבר בלי לא יודע מחר אעשה בדיקה ביתית כי צריך מחר ומחרתיים בדיקה שלילית בשביל לצאת מבידוד, אין טעם לעשות בדיקה לפני זה. סה"כ מרגיש בסדר, באימון נגמרה האנרגיה די מהר אבל אולי זה גם בגלל השעה שאני לא רגיל להתאמן בה ואחרי ארוחת בוקר בלבד.
סופרסט:
בנץ' - 90X7X3, 1X2, 70X8,7,7
מתח - 7X3, 1X2, עם גומיה סגולה 8,7,7
הקטנה יצאה חיובית היום בבדיקה ביתית ושלילית בחוץ, אישתי לקחה אותה לבדיקת פיסיאר, שיראה תוצאה חיובית שכבר יהיה תו ירוק לכולנו וזהו. אין מצב שהיא לא נדבקה כשכולם סביבה חיובייםבריאות אחי
העיקר שתסיים עם זה!
עכשיו תקח תו ירוק לכולכם(לפחות עד שיבטלו אותו)
תהנה ללכת עם הילדים למקומות שמבקשים
ב ד י ו ק !יהיה תו ירוק לכולנו וזהו
עכשיו הרי יש נוהל חדש בגני ילדים, אין בידודים, צריך לעשות בדיקה ביתית פעמיים בשבוע ולדווח, ומי שמחלים לא צריך לעשות בדיקה חודשייםב ד י ו ק !
אתמול:
סופרסט:
סקוואט - 75X3X6
פרס - 55X1X8, 50X3X8
סופרסט:
דדליפט - 95X3X6
טרייספס פושדאון - 25X9,8,8
סופרסט:
בייספס עם מוט דבליו - 33X3X10
גלגל בטן מעמידה עם גומיה - 6,6,5