הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא היה לך אף פעם מצב שבו בגלל שאתה אנדומורף אתה מצליח לעלות במסה גם על כמות קלוריות מגוחכת כמו 2200-2500? זה מבנה גוף בעייתי מבחינת חיטוב אבל במסה משום מה אני עולה גם בלי לנסות
לא עד כדי כך. בחיטוב הקצר שעשיתי (שהתחלתי ולא סיימתי), אכלתי 2400 קלוריות וירדתי במשקל

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

01/03/15 - פרס - 3

פרס - 80X3 היה יותר קל מהסבב הקודם עם אותו משקל, שזה טוב. לא רציתי לשים יותר משקל כי רציתי להתמקד יותר בבנץ' ובתרגילי עזר. אגב נעלי ריצה ממש לא טובות לעשות איתן פרס, איבדתי יציבות ב 60 קילו, אז את הסטים הבאים עשיתי יחף.
בנץ' - 100X5X5 שלושה סטים אחרונים עם עצירה בחזרה האחרונה (בשני ראשונים שכחתי מזה). יש סרטון של כל ה5 סטים, אשמח לביקורות, בסט 4 ו5 הצרתי אחיזה ממש קצת
מקבילים רחב - 15X3X6 (משקל עצמי 113.2)
בנץ' עליון דאמבלים - 34X6,8,7
צ'ין אפס - 5,5,5,4,4
בייספס...

קרא את שאר עדכון הלוג...

חבל על הזמן 😃 אני מנסה לעבוד בצורה כזאת בינתיים, להפציף בנפח לבנץ' ולתרגילי עזר, נראה בתחרות מה התוצאה
חשבת לנסות להכניס לתקופה במקום מקבילים או כרוטציה בנצ' צר?
קראתי /שזה גם עוזר להעלות את הבנצ'

חשבת לנסות להכניס לתקופה במקום מקבילים או כרוטציה בנצ' צר?
קראתי /שזה גם עוזר להעלות את הבנצ'
בנץ' צר ממה שאני יודע משפר יותר את הטרייספס, אצלי דווקא כשאני נכשל זה קורה בחלק התחתון, קרוב לבור, בגלל זה התחלתי מקבילים רחב ודאמבלים, נראה לי זהב משפר יותר את החלק הזה.

בנץ' צר ממה שאני יודע משפר יותר את הטרייספס, אצלי דווקא כשאני נכשל זה קורה בחלק התחתון, קרוב לבור, בגלל זה התחלתי מקבילים רחב ודאמבלים, נראה לי זהב משפר יותר את החלק הזה.
כן זה עובד על הטרייספס המון, ולטרייספס יש חלק חשוב בלחיצה כשריר עזר 😃
סתם משהו שקראתי בספר של ג'יימי לואיס אז חשבתי לשתף.

מקבילים זה מעולה בלי קשר.

כן זה עובד על הטרייספס המון, ולטרייספס יש חלק חשוב בלחיצה כשריר עזר 😃
סתם משהו שקראתי בספר של ג'יימי לואיס אז חשבתי לשתף.

מקבילים זה מעולה בלי קשר.
ברור, הטרייספס עובד חזק בבנץ', אבל בחלק יותר עליון של התנועה. בחלק הזה אין לי בעיה, אם אני עובר בערך שליש-חצי מהתנועה (מהבור) אין מצב שאני נכשל בחצי העליון, בגלל זה בינתיים אני לא מתמקד במה שמשפר את הטרייספס. מקווה שאני עובד נכון 😃
הסרטון זמין, אשמח להערות וכו'

טכניקה מעולה.
להבא נראה לי שיהיה לך עדיף להתחיל עם הפאוז התחילת הסט ל2-3 חזרות מאשר בסוף

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

03/03/15 - דדליפט - 3

הקדמה: אכלתי המבורגר כפול של 225 גרם (225*2=450 גרם) כמה שעות לפני האימון, לא הרעיון הכי טוב, הרגשתי כבד ועייף באימון. צריך לעשות דברים כאלה אחרי האימון, לא לפני...

דדליפט 210F, 210F, 200X3 התחממתי, הכל סבבה, ה 210 פשוט לא רצה לעלות, נראה לי הסטאפ לא היה טוב או משהו. זרקתי, סידרתי את החגורה קצת יותר למעלה, ניסיתי שוב, שוב לא עלה (בניסיון השני כבר הייתי מבואס מהראשון). אז הורדתי משקל ועשיתי שלשה עם 200, עלה בסדר.
סקוואט - 100X2X10, 90X3X10

קרא את שאר עדכון הלוג...

הקדמה: אכלתי המבורגר כפול של 225 גרם (225*2=450 גרם) כמה שעות לפני האימון, לא הרעיון הכי טוב, הרגשתי כבד ועייף באימון. צריך לעשות דברים כאלה אחרי האימון, לא לפני...

בדיוק בגלל זה בראשון הבא אנחנו הולכים לאכול אחרי שאסיים להתאמן 🤯
המבורגר אנאבולי 🍻

הרשת כבד ועייף מ450 ?
חשבתי אני העד75 פה.
האמת שאחרי ההמבורגר הרגשתי שבא לי לטרוף עוד אחד כזה, לא הייתי מפוצץ או משהו, אבל כן, כבד ועייף כזה...
אבל המבורגר ממש טעים:saliva:

בדיוק בגלל זה בראשון הבא אנחנו הולכים לאכול אחרי שאסיים להתאמן 🤯
המבורגר אנאבולי 🍻
באים איתי לאתגר של קניבר ? נעשה שלושתינו נגרום להם לפשוט רגל. או שתעשו שם את המפגש פורום. מגיע להם לפשוט רגל,לבשר שלהם יש טעם של צואה

באים איתי לאתגר של קניבר ? נעשה שלושתינו נגרום להם לפשוט רגל. או שתעשו שם את המפגש פורום. מגיע להם לפשוט רגל,לבשר שלהם יש טעם של צואה
האתגרים האלה סתם מורידים את כל הכיף בלאכול המבורגר

אחלה טעם, לא יודע על מה אתה מדבר. בכל מקרה אני אם אעשה את האתגר שוב, אז כנראה בחיפה, זה קרוב לי.
איפה אכלת?
במרכז כרמל, שכחתי את השם של המקום. זה לא מסעדה, זה מקום קטן כזה, בקושי יש מקום לשבת בפנים, אבל ממש טעים
מצד אחד מסכים איתך, מצד שני זה בחינם 🤣

huh ?when calories are offered free you shall not refuse. even if most of them will be thrown up,you never say no to food
אחלה טעם, לא יודע על מה אתה מדבר. בכל מקרה אני אם אעשה את האתגר שוב, אז כנראה בחיפה, זה קרוב לי.

במרכז כרמל, שכחתי את השם של המקום. זה לא מסעדה, זה מקום קטן כזה, בקושי יש מקום לשבת בפנים, אבל ממש טעים

מצד אחד מסכים איתך, מצד שני זה בחינם 🤣
הזמנתי פעם עם חברים מהסניף בקריית חיים עשינו משלוח. המדיום וול שלי היה מגעיל ומדמם. אף אחד לא אהב ואני חודשיים אחרי זה הפלצתי כמו משוגע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית