Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אני לא האיש לשאול אותו בענייני יהדות..
אבל שאסור להניח תפילין בשבת נשלף לך די מהר מהשרוול 😉
יוג'ין,
אם כך לא נותרה לי אף ברירה, אם הדת לא מאפשרת לי להתפלל להחלמה מהירה של השרירים הכואבים שלך,

אקריב עז ו-2 חתולים שחורים.

שא ברכה 🙃

אבל שאסור להניח תפילין בשבת נשלף לך די מהר מהשרוול 😉
יוג'ין,
אם כך לא נותרה לי אף ברירה, אם הדת לא מאפשרת לי להתפלל להחלמה מהירה של השרירים הכואבים שלך,

אקריב עז ו-2 חתולים שחורים.

שא ברכה 🙃
אני מבין ויודע כמה דברים, אני לא חכם גדול בתורה.

רק לא חתולים, בעיקר לא שחורים
אחפש חולדה או סמור כלשהו בשדה ליד הבית.

אליק,
טוב שאתה מבין ויודע כמה דברים.. זה שווה ערך לדעתי כמו להבין רוסית מדוברת בארצנו הקטנה.
😃

אני רוצה לשתף אותכם בהרהורים נוספים שלי: אחרי 19/3 אני שוקל אחת מ3 אפשרויות (לא בהכרח בסדר עדיפויות הזה):
1. להמשיך אימונים כרגיל, ולשאוף להתחזק בהכל.
2. לעשות תכנית עם דגש חזק על בנץ' במטרה לחזק אותו ולהגיע ל140+, שזה כנראה אומר להוריד הילוך בסקוואט ודדליפט.
3. לעשות חיטוב, לוריד איזה 10-15 קילו סופסוף, ואז להישאר על המשקל החדש, או לעלות יותר מבוקר.

תכלס כרגע אני חושב לכיוון החיטוב, כי לא הכי נוח לי במשקל גוף הזה, אבל נראה עוד כמה שבועות אם המחשבות לא ישתנו 😃

2. לעשות תכנית עם דגש חזק על בנץ' במטרה לחזק אותו ולהגיע ל140+, שזה כנראה אומר להוריד הילוך בסקוואט ודדליפט.
מה שדיברנו.

אתה לא חייב לעלות במ.ג בזמן שאתה מתאמן, אתה יכול גם להישאר באותו מקום ואפילו לרדת באמצעות תזונה טובה ונכונה.
אם תוכל טוב ובריא אתה יכול אפילו לרדת במ.ג ולהתחזק בו זמנית, ברנדון לילי מדבר על זה הרבה מאוד.

3. לעשות חיטוב, לוריד איזה 10-15 קילו סופסוף, ואז להישאר על המשקל החדש, או לעלות יותר מבוקר.

אתה תיהיה מרוצה, תראה את הדגשים ואת הצורה היפה שהמשקלים שלך הביאו לך ואז תתחיל שוב מסה.
לדעתי זה יהיה מעולה בשבילך!

הפורום החליט לא לעדכן אותי שעשית עדכון לוג אז אני אגיד לך קצת באיחור מזל טוב על הPR 😃
אני רוצה לשתף אותכם בהרהורים נוספים שלי: אחרי 19/3 אני שוקל אחת מ3 אפשרויות (לא בהכרח בסדר עדיפויות הזה):

תכלס כרגע אני חושב לכיוון החיטוב, כי לא הכי נוח לי במשקל גוף הזה, אבל נראה עוד כמה שבועות אם המחשבות לא ישתנו 😃
מהניסיון שלי הייתי הולך קודם על האופציה השניה לדעתי יש לה את פוטנציאל ההצלחה הגדול ביותר.
הייתה לי תקופה שהעליתי את הבנץ' בתוכנית הזאת
ממליץ לך לנסות אותה 😃

אם לא נוח לך במשקל אני כנראה הייתי הולך על 3 עם כל הצער שבדבר, 2 זה מה שאני עושה ב-23 האימונים האחרונים - בעיקר כי הרגשתי שאני צריך קצת חופש אחרי קורטה.

הכי חשוב זה לא לזגזג בין הסעיפים כל חודש ולהתמיד במשהו עד שאתה מגיע למטרה שהגדרת לעצמך.

אם לא נוח לך במשקל אני כנראה הייתי הולך על 3 עם כל הצער שבדבר, 2 זה מה שאני עושה ב-23 האימונים האחרונים - בעיקר כי הרגשתי שאני צריך קצת חופש אחרי קורטה.
זהו, זה המחשבה שלי בעיקר, לעשות את החיטוב, לסבול איזה 3-4 חודשים ולסיים עם זה. אגב כשאני אומר לסבול אני פחות מתכוון לקטע של אוכל, אלא יותר לעניין שאני ארגיש חלש ואני בטוח שזה יתסכל אותי.
הכי חשוב זה לא לזגזג בין הסעיפים כל חודש ולהתמיד במשהו עד שאתה מגיע למטרה שהגדרת לעצמך.
זה נכון, זה מה שהיה לי בניסיון חיטוב האחרון, גם לא ירדתי הרבה וגם סתם בזבזתי 7 שבועות (או 8 לא זוכר). אבל אז זה היה בגלל שהתחלתי לצאת עם מישהי ומה לעשות, חרמנות גוברת על חיטוב.
הפורום החליט לא לעדכן אותי שעשית עדכון לוג אז אני אגיד לך קצת באיחור מזל טוב על הPR 😃

מהניסיון שלי הייתי הולך קודם על האופציה השניה לדעתי יש לה את פוטנציאל ההצלחה הגדול ביותר.
הייתה לי תקופה שהעליתי את הבנץ' בתוכנית הזאת
ממליץ לך לנסות אותה 😃
מסכים אינסין ו החברה פה לדעתי תחזק תבנצ׳ !!!
נראה לי אני בכל זאת אלך על חיטוב, כמו שכתבתי למעלה. פשוט אחר כך אני אוכל להתקדם ביותר סבבה בלי לדאוג לעלות במשקל יותר מדי. אגב מאז שהתזונה שלי יחסית מסודרת אני לא משמין ממש, העליה העיקרית הייתה בזמן SS, כשפשוט אכלתי הכל מהכל והגעתי מ 94 ל 113 קילו (עליתי אבל לא מעט מסת שריר גם).

מה שדיברנו.

אתה לא חייב לעלות במ.ג בזמן שאתה מתאמן, אתה יכול גם להישאר באותו מקום ואפילו לרדת באמצעות תזונה טובה ונכונה.
אם תוכל טוב ובריא אתה יכול אפילו לרדת במ.ג ולהתחזק בו זמנית, ברנדון לילי מדבר על זה הרבה מאוד.
פספסתי את התגובה הזאת משום מה.
אני פחות או יותר על אותו משקל גוף מאז סוף SS, סביב 110 קילו, ועליתי לא מעט בסקוואט (150X5-->185X1) ובדדליפט (175X5-->225X1), בלחיצות יש עליה בזמן הזה אבל פחות.
פשוט העליה הגדולה במשקל הייתה בתקופת SS, בעיקר כי פשוט אכלתי הכל מהכל, לא ספרתי כלום פשוט דחפתי אוכל, ושתיתי לא מעט חלב. כשהתחלתי להסתכל יותר מה וכמה אני אוכל אז אני נשאר באותו משקל.
אני אראה את הסרטונים של ברנדון לילי על מה הוא מדבר, אבל לדעתי עדיין אם אתה עולה במשקל בצורה מבוקרת אתה תתחזק יותר מאשר אם באותו זמן תרד במשקל, אז אולי עדיף "להקריב" איזה שלושה חודשים, לרדת באחוז שומן לרמה שנוח לי ואז להשתדל לשמור על המשקל/לעלות נקי

אבל לדעתי עדיין אם אתה עולה במשקל בצורה מבוקרת אתה תתחזק יותר מאשר אם באותו זמן תרד במשקל, אז אולי עדיף "להקריב" איזה שלושה חודשים, לרדת באחוז שומן לרמה שנוח לי ואז להשתדל לשמור על המשקל/לעלות נקי
אני חושב שהדבר הכי יעיל זה לקבוע טווח של אחוזי שומן.

אנשים בSS בד"כ לא מבינים יותר מידי בתזונה ואימונים ולכן עושים טעויות די רציניות.
לאחר הנקודה הזאת אין סיבה כבר לעלות 10 ק"ג במשך תכנית.

לצורך העניין, אני חושב שאפשר לנוע על טווח של 12-18 אחוז שומן, וככה לא מגיעים למצבים של חוסר נוחות עם הגוף או צורך בחיטובים ארוכים שדורשים סבל רב וגם מורידים לטמיון די הרבה עבודה.

בתור מתאמן בינוני עד מתקדם זה כבר בעיה לעשות חיטובי כאסח ולו מהסיבה הפשוטה שקשה לשמור על עומס האימון שנצרך בשביל הרמה הזאת ( אפילו לא נכנס לעניין של פירוק שריר ).

אם אתה מתכנן
אני חושב שהדבר הכי יעיל זה לקבוע טווח של אחוזי שומן.

אנשים בSS בד"כ לא מבינים יותר מידי בתזונה ואימונים ולכן עושים טעויות די רציניות.
לאחר הנקודה הזאת אין סיבה כבר לעלות 10 ק"ג במשך תכנית.

לצורך העניין, אני חושב שאפשר לנוע על טווח של 12-18 אחוז שומן, וככה לא מגיעים למצבים של חוסר נוחות עם הגוף או צורך בחיטובים ארוכים שדורשים סבל רב וגם מורידים לטמיון די הרבה עבודה.

בתור מתאמן בינוני עד מתקדם זה כבר בעיה לעשות חיטובי כאסח ולו מהסיבה הפשוטה שקשה לשמור על עומס האימון שנצרך בשביל הרמה הזאת ( אפילו לא נכנס לעניין של פירוק שריר ).
לדעתי הטווח שקבעת פה הוא לא בדיוק רלוונטי לכולם, הרי ידוע שיש בינינו אנדומורפים (כמוני) שבשבילי לרדת מתחת ל15 אחוז שומן זה שואה אז הטווח הריאלי שלי הוא 15-20 וטווח רלוונטי לאקטומורף שמתקשה להוסיף משקל יהיה באזור ה10-16.
אני לא מכיר כל כך טוב את ג'ניה אבל נראה לי שהוא נוטה יותר לאחוזי שומן גבוהים אז בשבילו יהיה יותר יעיל להפסיק מסה ב20 אחוז ולהפסיק חיטוב ב15

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית