אם אתה ממש רוצה אתה יכול לבוא לשקילה המוקדמת לאכול גלובצי וססיסקי איתי עם אנטון ותומר.תעלה במשקל ותתחרה בערב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה ממש רוצה אתה יכול לבוא לשקילה המוקדמת לאכול גלובצי וססיסקי איתי עם אנטון ותומר.תעלה במשקל ותתחרה בערב.
אני עובד בבוקר, יוכל כנראה להגיעה רק לקראת 6 לשם שזה גם בסימן שאלה, חבל שלא עושים את זה ביום שישי.אם אתה ממש רוצה אתה יכול לבוא לשקילה המוקדמת לאכול גלובצי וססיסקי איתי עם אנטון ותומר.
בנץ' - 127.5X1 PR, 132.5X1PRRR סוף סוף יש PR בבנץ'!! ה127.5 החשבתי כPR כי זה היה עם עצירה. האמת ששניהם ספק חוקי ספק לא (תחת ספק עלה ספק לא), אבל סבב שעבר גם 132.5 גם 130 לא עלה בכלל ככה שאני מבסוט בכל מקרה, כנראה שהנפח הגבוה עובד לי. ב19.3 אני אראה 100% כמה יהיה לי חוקי 😃
פרס - 60X6,7,7
מקבילים רחב - 15X7, 17.5X2X6 משקל גוף במכון 112.8
בנץ' דאמבלים - 36X6,7,7 הסט הראשון היה בשיפוע, השניים האחרים לא.
צ'ין אפס - 5,5,5,4,4 עם 2-2.5 דקות מנוחה בין הסטים
פמפומי...
תודה 😃 🚬🤪🚬כבוד אחי על הPR:IZAVno6Ssw:🙌
לא, קמתי ב 14:00 וב15 צריך להיות בעבודה. אני אבוא מחראתה מגיעה היום ?
לא, קמתי ב 14:00 וב15 צריך להיות בעבודה. אני אבוא מחר
5:30 בערךקמתי ב14:00? מתי הלכת לישון?
5:30 בערך
האמת שני מזמן לא הלכתי לישון בשעות כאלה, חוץ ממשמרות לילה שאני הולך לישון ב 8 בבוקר.שעות כלבבי, אני בדר"כ הולך לישון בסביבות 2:00 - אבל מזמן לא היה 5:30.
גאלללללללה טירוף !מי זאת גאלה? אתמול בטוח לא הייתי בה:79nb:
יש גאלה גם בדרום?גאלללללללה טירוף !
לא, אני הולך לגאלה המקורי עם היחצן שלהם @שוהם.יש גאלה גם בדרום?
בקצב שאתה מפרסם את המועדון, אני חושב שאתה צריך לקבל אחוזים משוהם על זה.היית בגאלה ?
@שוהם.