עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם, נתתי לזה נסיון 😃 האמת שזה נראה פחות טובחלש אתה מה אתה נופל תחת לחץ חברתי??
סקוואט - 165X5PR קבעתי RM5 חדש. היה כבד בעיקר בשתי חזרות אחרונות, אבל עלה סבבה.
דדליפט - 5X10 - 130,130,120,120,100
תודה 😃כל הכבוד על הPR היה אימון טוב 😃
בינתיים זה דיי מפריע לי אבל עוד שבועיים-חודש כשאני אתחיל להגיע למשקלי שיא ואצטרך את ה7 דקות מנוחה בין סט לסט אני מאמין שיהיה לי בסדר 😃
חוץ מזה אני שמחתי לראות את כל האנשים בראק במיוחד את @Koller וחבר שלו שלקחו את המשקלי עבודה שלי בפרס על משקל גוף של 10-20 קילו פחות ושניהם עוד לא בני 18 אפילו הם נתנו לי מלא מוטיבציה!
גם אתה סוגר חמישיות פרס עם 70 לא? כבר מת להתאמן איתך ביחד מתי אתה בא?? 😃אין ספק שאלון ואריאל הם התותחים האמיתיים של הטכניון! תמיד נהנה לראות אותם מתאמנים.
גם אתה סוגר חמישיות פרס עם 70 לא? כבר מת להתאמן איתך ביחד מתי אתה בא?? 😃
70 היה לי גם לפני חצי שנה. אני בתקופה לא טובה בכלל מבחינת אימונים, לא הייתי כבר שבועיים וחצי ברצף ועכשיו בכלל לא ברור אם אוכל להתאמן הסמסטר 🫤
בגלל הפציעה או שאין זמן בסמסטר הזה?
אני נתתי לעצמי מילה לא משנה עד כמה הלימודים בטכניון יהיו קשים אני עושה 3 אימונים בשבוע!!בעיקר כי אין זמן. אני אנסה להריץ שבועיים שלושה עם אימונים במתכונת מלאה ולראות איך זה הולך, אבל יש סיכוי לא רע שאצטרך לוותר הסמסטר.
ככה או ככה לא מסתדר לי להגיע בשעות של כל החבר'ה (ראשון שלישי חמישי בשבע) אז באסה 😭
אני נתתי לעצמי מילה לא משנה עד כמה הלימודים בטכניון יהיו קשים אני עושה 3 אימונים בשבוע!!
אולי יום אחד אני אתחרט על זה.
בכל מקרה אשמח לראות אותך כשתוכל לבוא שבוע הבא. אני בגלל נסיבות למיניהן מתאמן בשני רביעי ושישי חד פעמי שבוע הבא אז אם תוכל לבוא באחד מהימים האלה יהיה נחמד 😃
בכיף אחי ליל"ט 😃אני אראה איך הולך, אם יסתדר לי אני אדבר איתך כמובן
מי שהיה אמור להתאמן איתי היום דפק לי ברז.היום ב7 כרגיל? @yujinius
אתה צריך לבחור בחוכמה את הפארטנרים שלך! פארטנר אמיתי לא ידפוק ברז! במיוחד אם הוא סטרייט 😆מי שהיה אמור להתאמן איתי היום דפק לי ברז.
אני מתאמן לבד, סעמק.
הוא כבר שבועיים לא מתאמן.אתה צריך לבחור בחוכמה את הפארטנרים שלך! פארטנר אמיתי לא ידפוק ברז! במיוחד אם הוא סטרייט 😆