הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

26/03/15 - פרס - 5

אימון במעלות

פרס - 77.5X5 חשבתי שאני מרים 80 קילו, בסוף האימון שקלתי את המוט, מסתבר שהוא שוקל 17.6
בנץ' - 102.5X5X5 עם אותו מוט, חשבתי שאני עושה 105 😃 עצירה בחזרה אחרונה בכל סט
מקבילים צר - 20X3X6 משקל גוף במכון 112.8. רציתי מקבילים רחב אבל אין שם, נגמר לי הטרייספס מהצר הזה (בקטע טוב)
דאמבלים עליון - 35X2X6 הטרייספס היה גמור מהמקבילים והיה נורא קשה לנעול בחזרות אחרונות אז כבר לא המשכתי לסט שלישי
צ'ין אפס - 6,5,5,4
בייספס - 30X15,13

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה אימון איבגני כל הכבוד !!!
איך הולך עם החיטוב ?
תודה 😃
הולך בסדר, שבוע ראשון וזה... שבוע הבא אני אראה כמה משקל ירדתי ולפי זה אחליט אם להישאר על 2700 קלוריות או להוריד, או אולי להוסיף טיפה אירובי
אגב כל הנפח הזה הולך להצטמצם בהדרגה כשהחיטוב יתחיל לתת את ההשפעה שלו על האימונים

אגב אני חייב להפסיק לשכוח את המגנזיום במכון, כנראה שוב שכחתי אותו ביום שלישי. אולי מישהו לקח? @Koller @incin @godlin23

אגב אני חייב להפסיק לשכוח את המגנזיום במכון, כנראה שוב שכחתי אותו ביום שלישי. אולי מישהו לקח? @Koller @incin @godlin23
יש לי קוביית מגנזיום מיותרת באשדוד אתה רוצה שאני אביא לך אותה? היא גם בתוך קופסא 😃

פעם הבאה תביא את המגנזיום בקופסא ככה רוב הסיכויים שלא תשכח
אגב היום שמתי בקופסה של גלידה. זה נוח מצד אחד, אבל עושה יותר לכלוך מסביב, כי ככה הייתי שם ומשפשף את הידיים בתוך השקית ועכשיו אני עושה את זה מעל הקופסה. אבל מה לעשות 😃
ונראה לי יש אותו סיכוי שאני אשכח אותו 😃

אגב היום שמתי בקופסה של גלידה. זה נוח מצד אחד, אבל עושה יותר לכלוך מסביב, כי ככה הייתי שם ומשפשף את הידיים בתוך השקית ועכשיו אני עושה את זה מעל הקופסה. אבל מה לעשות 😃
ונראה לי יש אותו סיכוי שאני אשכח אותו 😃
שים את הקופסה בשקית ואז אתה מסודר !!
וקצת יותר קשה לשכוח קופסה גדולה משקית קטנה

עם הבלגן שהלך שם מבחינת כמות האנשים טוב שלא שכחתי עוד דברים
תעשה ספירת מלאי תחילת אימון ותבדוק את הרשימה סוף אימון. ברור שיש סיכוי לשכוח משהו כשאתה מביא מגבת, חגורה, רצועות מרפקים, מגני ברכיים ומגנזיום.

תעשה ספירת מלאי תחילת אימון ותבדוק את הרשימה סוף אימון. ברור שיש סיכוי לשכוח משהו כשאתה מביא מגבת, חגורה, רצועות מרפקים, מגני ברכיים ומגנזיום.
כן צריך לשים לב לזה יותר שאני לא אשכח משהו יותר חשוב ממגנזיום. מה לעשות אני בן אדם קצת מפוזר, במיוחד עם הרבה ציוד קל לי לשכוח משהו.
אבל כן, ספירת מלאי זה רעיון טוב 😃

כן צריך לשים לב לזה יותר שאני לא אשכח משהו יותר חשוב ממגנזיום. מה לעשות אני בן אדם קצת מפוזר, במיוחד עם הרבה ציוד קל לי לשכוח משהו.
אבל כן, ספירת מלאי זה רעיון טוב 😃

גם אני שכחתי פעם אחת את המגנזיום, הם ידעו שזה שלי ושמו בצד - אני אשאל ביום ראשון.

מגנזיום בשקית שופרסל זה הארדק1ר 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

28/03/15 - דדליפט - 5-

אימון במעלות

דדליפט - 200X3 נורא קשה לי לעשות חזרות בדדליפט, אני פשוט נגמר אחרי 2-3 חזרות, גם במשקלי חימום. יש לי את זה גם בסקוואט אבל פחות. בעיקרון כל עוד הRM1 יעלה זה מה שחשוב.
סקוואט - 100X3X10, 90X2X10 עם אולסטאר כי לא היה לי כוח לסחוב את הנעלי ליפטינג למעלות בשביל האימון הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חחח לשניה קראתי "אימון במעלית" וניסיתי להבין איך דחפת דד ליפט למעלית 🤣🤣
אימון הבא אתה תעשה כבר ביום שלישי בטכניון?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית