עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתיאבון 😃אולי
לא היום, צריך לסיים את הקציצות חזה עוף (הממש טעימות) שהכנתי מכמעט 2 קילו לפני יומיים 😃
בתיאבון 😃
אגב החלטתי סוף סוף לשים תמונה של טנק
רציתי למצוא תמונה של טנק מחייך עם בלונים שיוצאים מהקנה אבל לא מצאתי בגוגל :(אתה בארץ ישראל, גם יש עכשיו יום העצמות ואתה שם את זה ? שים תמונה של צרכבה סימן 4
יום העצמות
לזה אפילו אין לי תמונהצרכבה
מצאתי בלי בלוניםרציתי למצוא תמונה של טנק מחייך עם בלונים שיוצאים מהקנה אבל לא מצאתי בגוגל 😭
![]()
לזה אפילו אין לי תמונה
לא כל כך אהבתי זה סתם נראה כמו פינוקיו עצבני על גלגלים![]()
לזה אפילו אין לי תמונה
מצאתי בלי בלונים
![]()
חחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שנתקע לך המקש עם האות ח', אנא נקה את המקלדתחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שנתקע לך המקש עם האות ח', אנא נקה את המקלדת
לא הייתי במיטבי באימון, כנראה גם בגלל שישנתי 15 שעות היום (6 בערב עד 9 בבוקר) וגם בגלל שאכלתי רק ארוחה אחת עד האימון (בד"כ אני מרגיש יותר חזק אחה"צ או בערב כשאכלתי לפחות 2 ארוחות במשך היום), וגם כי אני סתם חלשלוש שמחפש תירוצים.
סקוואט - 145X3X3 הכל הרגיש כבד עוד בחימום, וה145 היה כבד מדי אז במקום חמישיות עשיתי שלשות.
דדליפט - 215X2F הדדליפט דווקא הרגיש סבבה בחימום, בסט עבודה החזרה הראשונה עלתה לאט, ניסיתי עוד אחת אבל נתקעתי קצת מתחת לברך ותכלס לא נלחמתי יותר מדי פשוט זרקתי....
משקל גוף 108.4 ירידה של 0.3 קילו בשבוע, 4.4 סה"כ.
חושב כמה להוריד, 100 קלוריות או 200
100-150
כן אבל רוצה להגיע בחמש וחצי-שש, כי מה שהולך אחרי 7 זה בלתי נסבל שם, במיוחד במיוחד ביום ראשוןאני בעד 100
אתה מגיעה היום ?
כל עוד אתה בגירעון קלורי אז כן, אבל ב 150 זה גבולי ולא הכרחי. אפשר גם כל 3 שבועות.ב 150 פחמימה אפשר להעמיס פעם בשבועיים נכון?
מקווה שאני לא אצטרך להגיע לזה 😆מתחת ל 50 פעם בשבוע או כל 5 ימים
גם לזה מקווה לא להגיע, אבל מי יודע...50-100 אחת ל שבוע/עשרה ימים