הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
יום העצמות
Happy-Bones-Day-bones-30245734-500-667.jpg

לזה אפילו אין לי תמונה
רציתי למצוא תמונה של טנק מחייך עם בלונים שיוצאים מהקנה אבל לא מצאתי בגוגל 😭
מצאתי בלי בלונים
KV-2_skin_1.jpg

טוב החלטתי ללכת היום, אני מת משעמום בבית, תהנה בשישי, שבוע הבאה בא ראשון שלישי חמישי.

עוד לא 2 בצהריים ואכלתי 2000 קלוריות... נראה לי עוד מעט יגיע הזמן ללכת לישון עד מחר 😆

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

24/04/15 - דדליפט

לא הייתי במיטבי באימון, כנראה גם בגלל שישנתי 15 שעות היום (6 בערב עד 9 בבוקר) וגם בגלל שאכלתי רק ארוחה אחת עד האימון (בד"כ אני מרגיש יותר חזק אחה"צ או בערב כשאכלתי לפחות 2 ארוחות במשך היום), וגם כי אני סתם חלשלוש שמחפש תירוצים.

סקוואט - 145X3X3 הכל הרגיש כבד עוד בחימום, וה145 היה כבד מדי אז במקום חמישיות עשיתי שלשות.
דדליפט - 215X2F הדדליפט דווקא הרגיש סבבה בחימום, בסט עבודה החזרה הראשונה עלתה לאט, ניסיתי עוד אחת אבל נתקעתי קצת מתחת לברך ותכלס לא נלחמתי יותר מדי פשוט זרקתי....

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני בעד 100

אתה מגיעה היום ?
כן אבל רוצה להגיע בחמש וחצי-שש, כי מה שהולך אחרי 7 זה בלתי נסבל שם, במיוחד במיוחד ביום ראשון
טוב אני אוריד 100, מה שמביא אותי ל 150 פחמימה. ב 150 פחמימה אפשר להעמיס פעם בשבועיים נכון?

ב 150 פחמימה אפשר להעמיס פעם בשבועיים נכון?
כל עוד אתה בגירעון קלורי אז כן, אבל ב 150 זה גבולי ולא הכרחי. אפשר גם כל 3 שבועות.
כשיהיה בין 100 ל 150 תעמיס אחת לשבועיים.
50-100 אחת ל שבוע/עשרה ימים
מתחת ל 50 פעם בשבוע או כל 5 ימים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית