הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כל עוד אתה בגירעון קלורי אז כן, אבל ב 150 זה גבולי ולא הכרחי. אפשר גם כל 3 שבועות.
כשיהיה בין 100 ל 150 תעמיס אחת לשבועיים.
אגב 150 זה לפי החלוקה של הקלורית מסתדר, 200 חלבון, 100 שומן, 150 פחמימה (2300 קלוריות). בפועל אני לא באמת אוכל בדיוק את הכמויות עד הגרם האחרון (לא יודע אם מישהו, כי זה יכול להגיע לרמה של להוריד/להוסיף 5 גרגירי אורז), אז כנראה שיצא טיפה פחות, נגיד 145 פחמימה, ואיזה גרם שומן וחלבון יותר. עכשיו נגיד 145 פחמימה זה נחשב בין 100 ל 150, או שזה מספיק קרוב להיחשב 150 מבחינת מה שאמרת על העמסות?

אגב 150 זה לפי החלוקה של הקלורית מסתדר, 200 חלבון, 100 שומן, 150 פחמימה (2300 קלוריות). בפועל אני לא באמת אוכל בדיוק את הכמויות עד הגרם האחרון (לא יודע אם מישהו, כי זה יכול להגיע לרמה של להוריד/להוסיף 5 גרגירי אורז), אז כנראה שיצא טיפה פחות, נגיד 145 פחמימה, ואיזה גרם שומן וחלבון יותר. עכשיו נגיד 145 פחמימה זה נחשב בין 100 ל 150, או שזה מספיק קרוב להיחשב 150 מבחינת מה שאמרת על העמסות?
פחות או יותר.. ברור שזה אף פעם לא יהיה על הגרם.
145 ו 150 זה היינו הך לדעתי

כן אבל רוצה להגיע בחמש וחצי-שש, כי מה שהולך אחרי 7 זה בלתי נסבל שם, במיוחד במיוחד ביום ראשון
טוב אני אוריד 100, מה שמביא אותי ל 150 פחמימה. ב 150 פחמימה אפשר להעמיס פעם בשבועיים נכון?

אולי אני ינסה גם לברוח יותר מוקדם השבוע מהעבודה, הבוס בחו"ל.

אולי אני ינסה גם לברוח יותר מוקדם השבוע מהעבודה, הבוס בחו"ל.
סבבה, אני מתכנן ב 17:30 להיות שם, מקווה שיצא לי. אני עושה בנץ' היום אז זה בכלל סיוט כי יש שם תור כמו בדואר ב 28 לחודש, ובמיוחד בספסל הנמוך

סבבה, אני מתכנן ב 17:30 להיות שם, מקווה שיצא לי. אני עושה בנץ' היום אז זה בכלל סיוט כי יש שם תור כמו בדואר ב 28 לחודש, ובמיוחד בספסל הנמוך

חשבתי גם לבוא היום בחמש וחצי לעשות 7X5 בבנץ'. אני מבין שכדאי לי לוותר 😆

אפשר לדעת מה התפריט שלך ביומיום?
האמת שאין לי ממש תפריט קבוע, למרות שאני אוכל די דומה כל יום. אני משתמש באפליקציה MYFITNESSPAL ומכניס מה שאני אוכל, בד"כ בחצי השני של היום אני מתכנן קצת את הארוחה-שתיים אחרונות בשביל להגיע לערכים.
בעיקרון ארוחת בוקר זה 3 ביצים+פרוסה-שתיים של לחם+גבנ"צ או פסטרמה+קפה שתיים סוכר.
במשך היום בד"כ אני אוכל שתי ארוחות של בשר (חזה עוף, פרגית, בקר, חזיר, מה שיש)+תוספת (עכשיו בחיטוב זה בד"כ אורז או כוסמת), 150-200 גרם בשר ו 200-300 תוספת(אחרי בישול). אם הבשר לא שמן אז או שאני שם קצת טחינה עליו, או חמאה או שמן זית בתוך האורז/כוסמת, גם מוסיף לטעם.
אחרי הארוחות האלה ארוחה אחרונה זה בד"כ קוטג' או טונה עם לחם ואולי גבנ"צ, פסטרמה. לפעמים שייק חלבון במשך היום. זהו בערך.
חשבתי גם לבוא היום בחמש וחצי לעשות 7X5 בבנץ'. אני מבין שכדאי לי לוותר 😆
תבוא חח בחמש וחצי נראה לי עוד בסדר. אני גם אצטרך ספוטר ל 122.5 😃

אתה מודד את כל הכמויות אחרי בישול?
את האורז והכוסמת כן, שקלתי כמה פעמים לפני ואחרי וראיתי את היחס, ואז מצאתי באפליקציה ערכים שמסתדרים לי ל 100 גרם אחרי בישול.
אם אני מכין שיבולת שועל אז אני שוקל לפני, כי אני לא מכין את זה לכמה פעמים בבת אחת. כנ"ל פסטה או קוסקוס, שוקל לפני (פסטה וקוסקוס כמעט הפסקתי לאכול בחיטוב כי זה הרבה פחות משביע אותי מאורז, כוסמת וש"ש)

מעולה,אתה חושב שאפשר לרדת אם פשוט מורדים את השטויות(מתוקים,עוגות,בצקים וכו'..),או שכדאי לרדת לרזולוציה של ערכים סופיים.
כי אני חושב כמה זה שווה בסך הכל-דהיינו כמה זה באמת קריטי?

מעולה,אתה חושב שאפשר לרדת אם פשוט מורדים את השטויות(מתוקים,עוגות,בצקים וכו'..),או שכדאי לרדת לרזולוציה של ערכים סופיים.
כי אני חושב כמה זה שווה בסך הכל-דהיינו כמה זה באמת קריטי?
תראה הכל בסופו של דבר תלוי במאזן הקלורי שלך. לדעתי בהחלט אפשר לרדת בצורה כמו שאתה אומר, כי אם אתה רגיל לאכול שטויות ואתה מוריד את זה אז אני בטוח ב100% כמעט שבעקבות זה הכמות קלוריות שאתה אוכל תקטן. בוא נגיד אם היה לי איזה 5 קילו להוריש כנראה שהייתי פשוט מתחיל לאכול "נקי" יותר ומוסיף טיפה אירובי, לי פשוט יש איזה 15 קילו להוריד (עכשיו כבר יותר קרוב ל10) וזה תהליך של כמה חודשים אז אני מעדיף לספור הכל ולהוריד קצת במידת הצורך במקום לנחש אם אכלתי מספיק או יותר מדי או מעט מדי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית