הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
עוברת יותר מדי זמן149eg: היה יחסית בסדר, עכשיו בעודף סמסטרים וזה ממש נמאס לי להיות כאן.
אני בן 32 ומסיים תואר ראשון (שבזמן לוקח לי כמעט כמעט כמו שאמור לקחת ראשון ושני), אז תואר שני אני לא ממש רואה את עצמי עושה.
אתה לא במצב עד כדי כך רע. יש לי 2 חברה במכינה בגיל 27-28 שכנראה יסיימו תואר בגיל עוד יותר מאוחר משלך כי זה כנראה 5 שנים או יותר מהיום... למרות שעל תואר שני גם אני לא הייתי חושב, העיקר שתוכל למצוא עבודה אחרי שסוף סוף תסגור את התואר הראשון.

הנדסת מכונות זה מקצוע קשה?
איזה לימודי הנדסה לדעתך הם היותר קשים?
לדעתי כל לימודי ההנדסה קשים. אומרים שחשמל ומדעי מחשב הכי קשים, לא למדתי שם אז קשה לי להגיד 😃

איך השכר ההתחלתי של סטודנט עם תואר ראשון במכונות,ויש לזה ביקוש בחוץ?
ביקוש נראה לי יש, אולי בתור עבודה ראשונה יהיה צורך להתפשר. לגבי שכר אני כבר לא זוכר מה ראיתי בטבלאות שכר, בפועל ממה שראיתי זה מאוד משתנה, למשל מ 12000 שאיזה אחד שאני מכיר קיבל בעבודה הראשונה שלו, ל 30 בשעה שהציעו לי לפני כמה שבועות (גם המיקום של המשרות שונה, כנראה שמשפיע על השכר, אבל יותר הקטע של חוסר נסיון)

הצלחת לשמור במשך תקופת הלימודים על אימונים סדירים?
לא ממש, גם לא הייתי רציני באימונים עד לפני שנה וחצי בערך, הייתי כל פעם מתחיל-מפסיק. כשנכנסתי ברצינות לאימונים אז כן. לפעמים יצא לי לפספס אימון פה ושם בגלל לימודים, אבל ממש לא יותר מדי

והתקדמת במשקלים רק בשנה וחצי האחרונות?
כן, אפילו פחות. לפני איזה שנה וחצי התחלתי להתאמן קבוע וזה, ואחרי כמה חודשים גיליתי את SS והתחלתי עם אימוני כוח ברצינות

אתה רוצה להגיד לי שגם היום אתה מעדיף משקל על המוט מאשר להיראות בן אדם נורמאלי?

אתה רוצה להגיד לי שגם היום אתה מעדיף משקל על המוט מאשר להיראות בן אדם נורמאלי?
א. מה זה בן אדם נורמלי? תצא בחוץ תראה איך אנשים "נורמליים" ברחוב נראים.
ב. מהמשקל שעליתי כמובן שעליתי שומן אבל גם לא מעט מסת שריר
ג. כמו שאפשר להבין מהשם של הלוג אני מחטב עכשיו בשביל להיראות יותר "נורמלי"
ד. אחרי החיטוב הזה אני רוצה להתחזק בלי לעלות הרבה שומן בשביל לא לבחור בין משקל על המוט לבין מראה חיצוני

ד. אחרי החיטוב הזה אני רוצה להתחזק בלי לעלות הרבה שומן בשביל לא לבחור בין משקל על המוט לבין מראה חיצוני
זה בדיוק הנקודה שהתכוונתי:
אני רואה המון אנשים שעושים מאסה בלתי מבוקרת,ואתה לא מבין איך הם לא נגעלים מעצמם,שהרי בסופו של דבר רוב ככול הפורום הזה הינו למטרת ספורט חובבני ולא מקצועי.
אני גם בחיטוב אחרי מאסה שנתתי ממש מלוכלכת ואני ממש מצטער על זה.

זה בדיוק הנקודה שהתכוונתי:
אני רואה המון אנשים שעושים מאסה בלתי מבוקרת,ואתה לא מבין איך הם לא נגעלים מעצמם,שהרי בסופו של דבר רוב ככול הפורום הזה הינו למטרת ספורט חובבני ולא מקצועי.
אני גם בחיטוב אחרי מאסה שנתתי ממש מלוכלכת ואני ממש מצטער על זה.
דווקא אני לא מצטער על זה, כי נתתי קפיצה מאוד רצינית במשקלים שזאת הייתה המטרה שלי. אני לא מדבר על הזמן ממש עד החיטוב אלא די הרבה לפני זה, בחודשים האחרונים גם התקדמתי יחסית לאט במשקלים וגם נשארתי על אותו משקל גוף.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להילחם בשומן״:

28/04/15 - סקוואט

סקוואט - 175X2FAIL תכלס החזרה הראשונה עלתה די לאט אבל אמרתי פאק איט אני יורד לעוד אחת ולא עליתי.
דדליפט - 160X3X5

ריצה בחוץ - 23 דקות, 4.07 ק"מ
התחלתי ממש בקלות, ב10 דקות הראשונות רצתי במהירות 10.7 בממוצע, ואחר כך הרגשתי שאני נגמר, אז סיימתי את הסיבוב השני סביב המכון ועצרתי, יצא 23 דקות במקום 25.

העלתי ליוטיוב את הסרטון של הסקוואט אבל שכחתי לסובב, תכף אעלה שוב ואעלה לכאן

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית