הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא מגיע בסוף היום. הגב לא מרגיש טוב...

הוא מזכיר לי את הזה ששיחק את FOREST GUMP

זהוא קצת הגב כואב ואתה כבר מבריז ? תבוא סתם להעביר את הזמן ככה לשעה. או יותר טוב תעשה לי מאסג' בין הסטים גם ככה אין לך מה לעשות.

זהוא קצת הגב כואב ואתה כבר מבריז ? תבוא סתם להעביר את הזמן ככה לשעה. או יותר טוב תעשה לי מאסג' בין הסטים גם ככה אין לך מה לעשות.
הייתי בא אבל אם כבר התפנה לי זמן בגלל הפציעה אני אנצל אותו כמו שצריך ואלמד מתמטיקה/פיזיקה חבל לי על כל דקה מבוזבזת פה זה לא קל להגיע לסכ"מ 89 עם הפסיכו שלי בלי לחרוש
דווקא לא, יש לי מה לשמוע עם ארוחת בוקר חח

ליץ' קינג חמודים 😃 איזה יצור הסולן של גורגורות' 🤣
שמע את זה עם ארוחת הבוקר

הייתי בא אבל אם כבר התפנה לי זמן בגלל הפציעה אני אנצל אותו כמו שצריך ואלמד מתמטיקה/פיזיקה חבל לי על כל דקה מבוזבזת פה זה לא קל להגיע לסכ"מ 89 עם הפסיכו שלי בלי לחרוש

שמע את זה עם ארוחת הבוקר

תשפר פסיכו. לא יודע מתי עשיתי אבל אחרי המכינה לדעתי יותר קל

תשפר פסיכו. לא יודע מתי עשיתי אבל אחרי המכינה לדעתי יותר קל
לשפר בשבילי לא יהיה קל כי כבר הוצאתי 684 אם אני אשפר זה אולי גג ב20-30 נקודות כי זה יהיה על חשבון זה שאני אעלה בכמותי ובאנגלית קצת אבל הבעיה אצלי זה המילולי שבו אני בחיים לא יעקוף את ה120-125 גם אם יתהפך העולם אז אני לא רוצה עכשיו לחרוש עוד פעם על החרא הזה כדי לשפר את הציון ב20 נקודות אלה אם אחרי המכינה לא תהיה לי ברירה.

לשפר בשבילי לא יהיה קל כי כבר הוצאתי 684 אם אני אשפר זה אולי גג ב20-30 נקודות כי זה יהיה על חשבון זה שאני אעלה בכמותי ובאנגלית קצת אבל הבעיה אצלי זה המילולי שבו אני בחיים לא יעקוף את ה120-125 גם אם יתהפך העולם אז אני לא רוצה עכשיו לחרוש עוד פעם על החרא הזה כדי לשפר את הציון ב20 נקודות אלה אם אחרי המכינה לא תהיה לי ברירה.
בואנה אתה חכם יש לי פחות ממך בפסיכו'

הנדסת מכונות
מה גרם לך לבחור בזה בעצם?
אני גם מעוניין בתחום של הנדסה (או מכונות או חשמל)

וסתם שאלה מה היה הממוצע בגרויות שלך?

וגם כמה יחידות עשית ועם איזה ציון סיימת במתמטיקה/פיזיקה

מה גרם לך לבחור בזה בעצם?
אני גם מעוניין בתחום של הנדסה (או מכונות או חשמל)
אמממ.. חשבתי שזה עלול להיות מעניין...
וסתם שאלה מה היה הממוצע בגרויות שלך?

וגם כמה יחידות עשית ועם איזה ציון סיימת במתמטיקה/פיזיקה
עשיתי השלמת בגרויות אחרי הצבא, הממוצע בסוף היה 102 (לפי איך שחישבו בטכניון), מתמטיקה 5 יחידות 91, פיזיקה לא עשיתי בגרות
כשהתחלתי רציתי לעבור לחשמל, וירדתי מזה (חוץ מזה שגם לא הצלחתי לעבור)

אמממ.. חשבתי שזה עלול להיות מעניין...

עשיתי השלמת בגרויות אחרי הצבא, הממוצע בסוף היה 102 (לפי איך שחישבו בטכניון), מתמטיקה 5 יחידות 91, פיזיקה לא עשיתי בגרות
כשהתחלתי רציתי לעבור לחשמל, וירדתי מזה (חוץ מזה שגם לא הצלחתי לעבור)
לא צריך להנדסה 110 ממוצע בגרויות?
ועשית מכינה בפיזיקה אבל בטכניון?
תודה על התשובות

לא צריך להנדסה 110 ממוצע בגרויות?
ועשית מכינה בפיזיקה אבל בטכניון?
תודה על התשובות
זה לא שצריך ממוצע בגרויות, צריך סכם מסויים לכל פקולטה (סכם זה שקלול כלשהו של הממוצע בגרות ופסיכומטרי). היה לי פסיכומטרי גבוה אז הסכם שלי הספיק לי למכונות, למדעי מחשב זה גם הספיק באותו זמן (לא עניין אותי), לחשמל היה חסר לי טיפה.
לא עשיתי מכינה בפיזיקה. מי שאין לו בגרות בפיזיקה צריך לעשות שני מבחנים, אחד במכניקה אחד בחשמל ומגנטיות, ברמה של פיזיקה תיכונית. אפשר ללמוד את זה במכינה נראה לי ואפשר עצמאית. בהשלמת בגרויות למדתי 5 יחידות פיזיקה ולא ניגשתי בסוף אז היה לי ידע, אז פשוט ניגשתי למבחנים האלה בתחילת הלימודים שלי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית