לא מגיע בסוף היום. הגב לא מרגיש טוב...
הוא מזכיר לי את הזה ששיחק את FOREST GUMP
זהוא קצת הגב כואב ואתה כבר מבריז ? תבוא סתם להעביר את הזמן ככה לשעה. או יותר טוב תעשה לי מאסג' בין הסטים גם ככה אין לך מה לעשות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מגיע בסוף היום. הגב לא מרגיש טוב...
הוא מזכיר לי את הזה ששיחק את FOREST GUMP
דווקא לא, יש לי מה לשמוע עם ארוחת בוקר חחכשיבגני יחזור הוא יהיה עצבני
הייתי בא אבל אם כבר התפנה לי זמן בגלל הפציעה אני אנצל אותו כמו שצריך ואלמד מתמטיקה/פיזיקה חבל לי על כל דקה מבוזבזת פה זה לא קל להגיע לסכ"מ 89 עם הפסיכו שלי בלי לחרושזהוא קצת הגב כואב ואתה כבר מבריז ? תבוא סתם להעביר את הזמן ככה לשעה. או יותר טוב תעשה לי מאסג' בין הסטים גם ככה אין לך מה לעשות.
שמע את זה עם ארוחת הבוקרדווקא לא, יש לי מה לשמוע עם ארוחת בוקר חח
ליץ' קינג חמודים 😃 איזה יצור הסולן של גורגורות' 🤣
הייתי בא אבל אם כבר התפנה לי זמן בגלל הפציעה אני אנצל אותו כמו שצריך ואלמד מתמטיקה/פיזיקה חבל לי על כל דקה מבוזבזת פה זה לא קל להגיע לסכ"מ 89 עם הפסיכו שלי בלי לחרוש
שמע את זה עם ארוחת הבוקר
לשפר בשבילי לא יהיה קל כי כבר הוצאתי 684 אם אני אשפר זה אולי גג ב20-30 נקודות כי זה יהיה על חשבון זה שאני אעלה בכמותי ובאנגלית קצת אבל הבעיה אצלי זה המילולי שבו אני בחיים לא יעקוף את ה120-125 גם אם יתהפך העולם אז אני לא רוצה עכשיו לחרוש עוד פעם על החרא הזה כדי לשפר את הציון ב20 נקודות אלה אם אחרי המכינה לא תהיה לי ברירה.תשפר פסיכו. לא יודע מתי עשיתי אבל אחרי המכינה לדעתי יותר קל
בואנה אתה חכם יש לי פחות ממך בפסיכו'לשפר בשבילי לא יהיה קל כי כבר הוצאתי 684 אם אני אשפר זה אולי גג ב20-30 נקודות כי זה יהיה על חשבון זה שאני אעלה בכמותי ובאנגלית קצת אבל הבעיה אצלי זה המילולי שבו אני בחיים לא יעקוף את ה120-125 גם אם יתהפך העולם אז אני לא רוצה עכשיו לחרוש עוד פעם על החרא הזה כדי לשפר את הציון ב20 נקודות אלה אם אחרי המכינה לא תהיה לי ברירה.
איזה חכם כל החוכמה במשפחה הגיעה לאח שלי הוא קיבל 746 וסיים תואר בהנדסת תוכנה עם ממוצע 91 אני קיבלתי רק את השאריות 😭בואנה אתה חכם יש לי פחות ממך בפסיכו'
לא משהו
אני זוכר שהוא אמר לי 745, הוא שיקר!! הוא קיבל נקודה מעליי 😳הוא קיבל 746
אולי אני גם טועה מה שאני זוכר בוודאות זה שהוא הוציא 150 במילולי איכשהושומע ברגעים אלה, סבבה לגמרי!!
אני זוכר שהוא אמר לי 745, הוא שיקר!! הוא קיבל נקודה מעליי 😳
150??? בעברית הוא עשה?אולי אני גם טועה מה שאני זוכר בוודאות זה שהוא הוציא 150 במילולי איכשהו
לא חח רוסית150??? בעברית הוא עשה?
לא משו
Nile - Annihilation of the Wicked:
אני מגיע, אבל בסביבות 6 כנראהאתה מגיעה בסוף היום ?
למה כזה מוקדם ?בונא זה גם חזק!!!
אני מגיע, אבל בסביבות 6 כנראה
משמרת לילה בהמשך, וגם מעצבן להתאמן כיש עוד 9 אנשים בראקלמה כזה מוקדם ?
הנדסת מכונותיבגני מה אתה לומד בטכניון?
מה גרם לך לבחור בזה בעצם?הנדסת מכונות
אמממ.. חשבתי שזה עלול להיות מעניין...מה גרם לך לבחור בזה בעצם?
אני גם מעוניין בתחום של הנדסה (או מכונות או חשמל)
עשיתי השלמת בגרויות אחרי הצבא, הממוצע בסוף היה 102 (לפי איך שחישבו בטכניון), מתמטיקה 5 יחידות 91, פיזיקה לא עשיתי בגרותוסתם שאלה מה היה הממוצע בגרויות שלך?
וגם כמה יחידות עשית ועם איזה ציון סיימת במתמטיקה/פיזיקה
לא צריך להנדסה 110 ממוצע בגרויות?אמממ.. חשבתי שזה עלול להיות מעניין...
עשיתי השלמת בגרויות אחרי הצבא, הממוצע בסוף היה 102 (לפי איך שחישבו בטכניון), מתמטיקה 5 יחידות 91, פיזיקה לא עשיתי בגרות
כשהתחלתי רציתי לעבור לחשמל, וירדתי מזה (חוץ מזה שגם לא הצלחתי לעבור)
זה לא שצריך ממוצע בגרויות, צריך סכם מסויים לכל פקולטה (סכם זה שקלול כלשהו של הממוצע בגרות ופסיכומטרי). היה לי פסיכומטרי גבוה אז הסכם שלי הספיק לי למכונות, למדעי מחשב זה גם הספיק באותו זמן (לא עניין אותי), לחשמל היה חסר לי טיפה.לא צריך להנדסה 110 ממוצע בגרויות?
ועשית מכינה בפיזיקה אבל בטכניון?
תודה על התשובות