Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לדעתי אנחנו "החבורה" האיכותית במכון. נותנים למי שרוצה להיכנס, לא עושים בעיות בד"כ, עושים אווירה של חדר-כושר ולא איזה בית הבראה. כן, קורה שלא מנקים, שוכחים לפעמים וממהרים, פשוט צריך לשים לב לזה.

לדעתי אנחנו "החבורה" האיכותית במכון. נותנים למי שרוצה להיכנס, לא עושים בעיות בד"כ, עושים אווירה של חדר-כושר ולא איזה בית הבראה. כן, קורה שלא מנקים, שוכחים לפעמים וממהרים, פשוט צריך לשים לב לזה.
אתה אין לך זכות דיבור, אני לא זוכר מתי ראיתי אותך מרים משהו רציני

אוקיי, אז אני אשאל ככה - כשאתה הולך לשירותים בעבודה ואתה משאיר סימנים, תנקה אחריך או תשאיר למנקה כי משלמים לה על זה?

לא צריך לתת להם בכוח סיבות לא לאהוב אותנו, להיפך - אתה צריך לתת להם סיבות לתגמל אותך. אתה חושב שסתם במקרה יש לנו שני כלובים ושלושה מוטות אלייקו במכון? אם אתה רוצה שהתקציב ילך לכיוון שלנו ולא לכיוון עוד מכונות זה אינטרס של כולנו להחזיר פלטות למקום, לא להשאיר את המקום מלוכלך ולהציע לאנשים לעבוד איתנו (גם אם אומרים בדר"כ לא זה לא משנה, להיות נחמד לאנשים לא עולה כסף).
my point was that it's not clear cut whether chalk on the floor is a problem or not (u state it as if it's some poor Israeli behaviour [and I totally agree that Israelis r impolite and lack certian social etiquette] when infact, it's not), nobody thinks piss on the seat and on the floor is okay in a bathroom, it's something everyone is taught as little kids, it's unsanitary. While I get the analogy it's not the same.. and again, I am cleaning it up, I have not left magnesium on the floor since he told me not to, I didn't resist or anything like that, he told me to clean it up next time and I said in an overly polite voice, purpose, as to show him that I was sorry and that I simply wasn't aware that they didn't want the chalk on the floor and that I'll clean it up after me from now on. (this was over a month ago, dno y he is mentioning it to u now, seems rather strange.. maybe someone else has left chalk and he is assuming it's me)

but honestly there isn't any reason to argue about it I guess, I'm cleaning up my chalk (and I do understand if they want me to, I'm not complaining to them about it) and we agree that it's their gym and wtv they want done should be done as they don't rlly profit from us being there and they r sorta doing us a favor.

but fuck it..
CGwkYSU.jpg

everyone is taught as little kids
ההורים לא לימדו אותך לנקות את המגנזיום כשאתה מרים בגן?
קקי של הורים.

דרך אגב, סיימון אתה צריך ללמוד לתמצת את התגובות שלך. אתה מזיין את השכל.
אתה אין לך זכות דיבור, אני לא זוכר מתי ראיתי אותך מרים משהו רציני
מסכים לצערי.

תשמע, לי אישית גם אם הרצפה היתה מלאה במגנזיום זה לא היה מפריע, חד"כ לא צריך להיות שטח סטרילי. אם זה קרה לפני חודש אני לא יודע למה רק עכשיו זה עלה - אולי לא היתה להם ישיבת צוות עד עכשיו או שהמקרה חזר על עצמו עם עוד מישהו ששפך מגנזיום.

בכל מקרה צריך לכבד את חוקי המקום ובזה אנחנו מסכימים, סה"כ בניגוד למקומות אחרים שאוסרים שימוש במגנזיום בכלל אצלנו המצב באמת בסדר.

יום יבוא ולכולנו יהיה חד"כ בבית 😃

תשמע, לי אישית גם אם הרצפה היתה מלאה במגנזיום זה לא היה מפריע, חד"כ לא צריך להיות שטח סטרילי. אם זה קרה לפני חודש אני לא יודע למה רק עכשיו זה עלה - אולי לא היתה להם ישיבת צוות עד עכשיו או שהמקרה חזר על עצמו עם עוד מישהו ששפך מגנזיום.

בכל מקרה צריך לכבד את חוקי המקום ובזה אנחנו מסכימים, סה"כ בניגוד למקומות אחרים שאוסרים שימוש במגנזיום בכלל אצלנו המצב באמת בסדר.

יום יבוא ולכולנו יהיה חד"כ בבית 😃
this was exactly my point, it's not a given that a gym should be sterile. If they want it that way, I'm totally okay with that, no problem what so ever, as u say, at least they let us use chalk. Frankly the technion gym is pretty good for powerlifters 🏋️😅

החלטתי שלא הספיק לי לשלוח אותך לבכות בפינה אתמול אז החלטתי לעשות את זה גם היום.
בחורה במשקל 64 סקוואט 195 ל2 חזרות עם רצועות
Video

החלטתי שלא הספיק לי לשלוח אותך לבכות בפינה אתמול אז החלטתי לעשות את זה גם היום.
בחורה במשקל 64 סקוואט 195 ל2 חזרות עם רצועות
Video
פחחחח זה הרצועות מרימות את כל המשקל לא היא!!

ארוחת לילה: פיתה, 140 גרם חמאת בוטנים, קופסת קוטג', סקופ חלבון.
הקטבוליזם לא יגיע אליי הלילה!!!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית