אני גם!! חוץ מהחמאת בוטנים כי נגמר. 😭😭😭ארוחת לילה: פיתה, 140 גרם חמאת בוטנים, קופסת קוטג', סקופ חלבון.
הקטבוליזם לא יגיע אליי הלילה!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני גם!! חוץ מהחמאת בוטנים כי נגמר. 😭😭😭ארוחת לילה: פיתה, 140 גרם חמאת בוטנים, קופסת קוטג', סקופ חלבון.
הקטבוליזם לא יגיע אליי הלילה!!!
אז אליך יגיע כי החמאת בוטנים זה מעל 800 קלוריותאני גם!! חוץ מהחמאת בוטנים כי נגמר. 😭😭😭
דפקתי חצי חבילת שוקולד של מילקה .אז אליך יגיע כי החמאת בוטנים זה מעל 800 קלוריות
חמאת בוטנים זה קלורית איכותיות יותר 😛דפקתי חצי חבילת שוקולד של מילקה .
אל חשש. 🙄
סלח לי על הפחמימות הריקות.חמאת בוטנים זה קלורית איכותיות יותר 😛
🥷 איך כולכך הרבה?175 גרם שומן
-הולך למקרר ולוקח גלידה ואוכל חצי- קורא את הלוג הזה
- הולך למקרר ומוציא גלידה
- מסתכל במראה ומתחיל לבכות
- מחזיר את הגלידה למקום
75 זה רק עכשיו מהחמאת בוטנים, ובמשך היום כמה ביצים (מטוגנות על שמן) לאבנה 11%, טחינה בצהריים (משדרג את העם של החזה עוף)...🥷 איך כולכך הרבה?
DAMMIT שכחתי להזמין. 🤬לאבנה 11%
הקטע זה לא להחזיק את זה בבית. אני גם כשבא לי גלידה אין לי בבית אז אם אני ממש רוצה משהו מתוק אני מסתפק בסקופ חלבון או קוטג' עם דבש (גם את הדבש בד"כ אין לי בבית קיבלתי במתנה פשוט)- קורא את הלוג הזה
- הולך למקרר ומוציא גלידה
- מסתכל במראה ומתחיל לבכות
- מחזיר את הגלידה למקום
להזמין?DAMMIT שכחתי להזמין. 🤬
אנחנו משפחה של שמנים..להזמין?
הסוד שלי הוא לשים פעם ביום עליי את הג'ינס ואם אני רואה שהוא מתחיל ללחוץ עליי אז אני מתחיל להרגיש רע עם עצמי והשליטה העצמית שלי משתפרת.הקטע זה לא להחזיק את זה בבית. אני גם כשבא לי גלידה אין לי בבית אז אם אני ממש רוצה משהו מתוק אני מסתפק בסקופ חלבון או קוטג' עם דבש (גם את הדבש בד"כ אין לי בבית קיבלתי במתנה פשוט)
אני לא חושב שהוא תוהה למה הוא עדין שמן,הוא פשוט נהנה מלאכול.ITT: fat ppl doing cardio, eating too much and then wondering y they r still fat.
אני לא עושה אירובי בגלל השומן, אני עושה אותו בשביל סיבולת לב-ריאה.ITT: fat ppl doing cardio, eating too much and then wondering y they r still fat.
בישביל להיות בנייטרלי או בפלוס מתון או במינוס? מה הולך איתך בכלל?התחלתי השבוע שוב לספור מה וכמה אני אוכל, זה כן בגלל שאני שמן 😃
בשביל להיות בניטרלי-שלילי ממש עדין. וגם כי אני מנסה להגביל את הפחמימות בעיקרבישביל להיות בנייטרלי או בפלוס מתון או במינוס? מה הולך איתך בכלל?
אתה לא מתחרה או משהו? או שאתה מנסה להישאר בקטגוריות משקל או משהו?בשביל להיות בניטרלי-שלילי ממש עדין.
כי?וגם כי אני מנסה להגביל את הפחמימות בעיקר
מתחרה כנראה, אז?אתה לא מתחרה או משהו? או שאתה מנסה להישאר בקטגוריות משקל או משהו?
כי רמת סוכר בדם של 100 בצום זה משהו שאני לא אוהב, וזה כבר לא פעם ראשונה שזה יוצא לי בבדיקת דם, אז אני מנסה למצוא דרכים להוריד את זה.