Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מתחרה כנראה, אז?
אני יודע... צריך פלוס קלורי בישביל להתקדם במשקלים.....
כי רמת סוכר בדם של 100 בצום זה משהו שאני לא אוהב, וזה כבר לא פעם ראשונה שזה יוצא לי בבדיקת דם, אז אני מנסה למצוא דרכים להוריד את זה.
אם אתה יודע שזה נובע מפחמימה גבוהה מה אכפת לך?
Ah, cardio for health, I was kidding before about "gtfo", but now it's just stupid. 😆
לך תאכל משהו במקום להטריל אצל יבגני בלוג. זה באמת יהיה ל"בריאות".

Ah, cardio for health, I was kidding before about "gtfo", but now it's just stupid. 😆
למה?
אני יודע... צריך פלוס קלורי בישביל להתקדם במשקלים.....
נראה בקשר לזה...
אם אתה יודע שזה נובע מפחמימה גבוהה מה אכפת לך?
מה הכוונה מה אכפת לי? אכפת לי כי זה מצב ששם אותי בסיכון הרבה יותר גבוה לפתח סכרת בהמשך.

אוקיי,שכחתי מיזה לגמריי.
צודק.
על כמה פחמימה אתה עומד שזה מקפיץ לך?
עכשיו מנסה להיות בסביבות ה 200
אני לא בטוח שזה בגלל צריכה מוגבת של פחמימות אבל להוריד פחמימה ממה שהבנתי כן יכול לעזור. בגדול מישהו שהרגישות לאינסולין שלו תקינה יכול לאכול הרבה פחמימות והסוכר יהיה תקין, הרי זה נבדק בצום של לפחות 8 שעות. אצלי כנראה זה לא הכי תקין. כלומר 100 זה הגבול העליון בבדיקה אבל ממה שהבנתי לאדם בריא זה אמור להיות איזה 80 ככה.

עכשיו מנסה להיות בסביבות ה 200
אני לא בטוח שזה בגלל צריכה מוגבת של פחמימות אבל להוריד פחמימה ממה שהבנתי כן יכול לעזור. בגדול מישהו שהרגישות לאינסולין שלו תקינה יכול לאכול הרבה פחמימות והסוכר יהיה תקין, הרי זה נבדק בצום של לפחות 8 שעות. אצלי כנראה זה לא הכי תקין. כלומר 100 זה הגבול העליון בבדיקה אבל ממה שהבנתי לאדם בריא זה אמור להיות איזה 80 ככה.
יש לך עבר במשפחה?

אה,אז זה כבר סיפור אחר..
אצלי הכל בסדר נראה לי. 😆 לאמא שלי היה פעם ועבר. (ירדה איזה 50 קילו)
כן השמנה יכולה לגרום לזה גם... חשבתי שאחרי החיטוב המצב ישתפר אבל בדיקות שעשיתי לפני איזה חודשיים+ מראות שלא

כן השמנה יכולה לגרום לזה גם... חשבתי שאחרי החיטוב המצב ישתפר אבל בדיקות שעשיתי לפני איזה חודשיים+ מראות שלא
אבל אתה מודע לכך שאתה לא שמן כן? זה שתעשה חיטוב לא יעזור..
יכול להיות שבאמת יש לך סוג של רגישות מוגברת. בקיצור תחתוך בפחמימה ותראה מה יצא.

אבל אתה מודע לכך שאתה לא שמן כן? זה שתעשה חיטוב לא יעזור..
הייתי על 25% בערך לפני החיטוב שזה כבר די לא בריא, אז חשבתי זה בגלל זה, עכשיו אני לא חושב ככה.
יכול להיות שבאמת יש לך סוג של רגישות מוגברת. בקיצור תחתוך בפחמימה ותראה מה יצא.
הפוך, זה נקרא תנגודת אינסולין. וממה שקראתי זה גם מצב שיותר קל לפחמימות להיאגר בתור שומן.
בגדול ממה שאני יודע עדיף להימנע מפחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה במצב הזה לא מפחמימות בכלל, וגם לא להגזים עם פחמימות באופן כללי עלול לעזור.

הייתי על 25% בערך לפני החיטוב שזה כבר די לא בריא, אז חשבתי זה בגלל זה, עכשיו אני לא חושב ככה.
לא מכיר אותך מלפני חיטוב,רק אחריי. כרגע אתה ממש לא נראה שמן.
הפוך, זה נקרא תנגודת אינסולין. וממה שקראתי זה גם מצב שיותר קל לפחמימות להיאגר בתור שומן.
טוב לדעת,וגוגל אומר שיש לך נטייה לעלות במשקל ולרדת יותר קשה.
אתה באמת הרגשת קושי מיוחד בירידה? אתה מרגיש שאתה משמין יותר מהרגיל?

לא מכיר אותך מלפני חיטוב,רק אחריי.
הנה השוואה
תמונה - התקדמות בחיטוב
כרגע אתה ממש לא נראה שמן.
תודה 😍
טוב לדעת,וגוגל אומר שיש לך נטייה לעלות במשקל ולרדת יותר קשה.
אתה באמת הרגשת קושי מיוחד בירידה? אתה מרגיש שאתה משמין יותר מהרגיל?
קושי מיוחד בירידה לא ממש הרגשתי, רק בשבועות האחרונים, דווקא כשעברתי לדל פחמימה אחרי כמה שבועות ראיתי שאני אוכל מעט ויורד לאט מדי אז החלטתי להפסיק את החיטוב. לגבי משמין, כן אם אני אוכל יותר מדי, בעיקר שטויות, גלידות, שוקולדים וכאלה אז אני משמין בקלות.
אם אני שומר על תזונה נורמלית רוב הזמן אז בסדר, לא בהכרח סופר ומחשב פשוט אוכל ארוחות רגילות בלי ג'אנק (רוב הזמן, פה ושם אני תמיד מרשה לעצמי)
אה אני רואה שראית את השרשור, התגובה הראשונה שם היא שלך 😃

בונא עכשיו אני קולט אני שוקל 6 קילו יותר מאשר בסוף חיטוב. מה שכן זה היה בדל פחמימה ככה שיש קצת וזלים שלא היו אז, וממה שאני רואה ומרגיש עליתי קצת שריר גם, או ככה אני רוצה לחשוב לפחות 😃

דווקא כשעברתי לדל פחמימה אחרי כמה שבועות ראיתי שאני אוכל מעט ויורד לאט מדי אז החלטתי להפסיק את החיטוב.
א.למה פתאום עברת לדל בסוף?
ב.תגדיר לאט מידי..
הגירעון שלך היה תקין וכו'? החזקת פחמימה במשטר נאצי?
או ככה אני רוצה לחשוב לפחות 😃
לחיות באשליה זה תמיד טוב! לא משנה איך אתה באמת נראה. 😃

א.למה פתאום עברת לדל בסוף?
כי חשבתי שאני ארד יותר מהר ככה
ב.תגדיר לאט מידי..
אני כבר לא זוכר בדיוק, רק זוכר שזה היה לאט מדי יחסית לכמויות שהייתי אוכל.
הגירעון שלך היה תקין וכו'? החזקת פחמימה במשטר נאצי?
בסוף כבר אכלתי איזה 1900 קלוריות ביום (התחלתי חיטוב מ 2700), פחמימה גג איזה 30 גרם ביום.

מוזר,אולי דפקת את עצמך קצת עם החיטוב? מה היה האורך שלו?
3 וחצי חודשים, לא יותר מדי ארוך. החלטתי אז שאולי החילוף חומרים מתחיל להאיט וצריך לעשות הפסקה. עד עכשיו ההפסקה נמשכת 😁

הפסקה עד התחרות ואז אתה ממשיך בחיטוב?
או שהפסקה לנצח? 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית