Ah, cardio for health, I was kidding before about "gtfo", but now it's just stupid. 😆אני לא עושה אירובי בגלל השומן, אני עושה אותו בשביל סיבולת לב-ריאה.
התחלתי השבוע שוב לספור מה וכמה אני אוכל, זה כן בגלל שאני שמן 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Ah, cardio for health, I was kidding before about "gtfo", but now it's just stupid. 😆אני לא עושה אירובי בגלל השומן, אני עושה אותו בשביל סיבולת לב-ריאה.
התחלתי השבוע שוב לספור מה וכמה אני אוכל, זה כן בגלל שאני שמן 😃
אני יודע... צריך פלוס קלורי בישביל להתקדם במשקלים.....מתחרה כנראה, אז?
אם אתה יודע שזה נובע מפחמימה גבוהה מה אכפת לך?כי רמת סוכר בדם של 100 בצום זה משהו שאני לא אוהב, וזה כבר לא פעם ראשונה שזה יוצא לי בבדיקת דם, אז אני מנסה למצוא דרכים להוריד את זה.
לך תאכל משהו במקום להטריל אצל יבגני בלוג. זה באמת יהיה ל"בריאות".Ah, cardio for health, I was kidding before about "gtfo", but now it's just stupid. 😆
למה?Ah, cardio for health, I was kidding before about "gtfo", but now it's just stupid. 😆
נראה בקשר לזה...אני יודע... צריך פלוס קלורי בישביל להתקדם במשקלים.....
מה הכוונה מה אכפת לי? אכפת לי כי זה מצב ששם אותי בסיכון הרבה יותר גבוה לפתח סכרת בהמשך.אם אתה יודע שזה נובע מפחמימה גבוהה מה אכפת לך?
אוקיי,שכחתי מיזה לגמריי.מה הכוונה מה אכפת לי? אכפת לי כי זה מצב ששם אותי בסיכון הרבה יותר גבוה לפתח סכרת בהמשך.
עכשיו מנסה להיות בסביבות ה 200אוקיי,שכחתי מיזה לגמריי.
צודק.
על כמה פחמימה אתה עומד שזה מקפיץ לך?
יש לך עבר במשפחה?עכשיו מנסה להיות בסביבות ה 200
אני לא בטוח שזה בגלל צריכה מוגבת של פחמימות אבל להוריד פחמימה ממה שהבנתי כן יכול לעזור. בגדול מישהו שהרגישות לאינסולין שלו תקינה יכול לאכול הרבה פחמימות והסוכר יהיה תקין, הרי זה נבדק בצום של לפחות 8 שעות. אצלי כנראה זה לא הכי תקין. כלומר 100 זה הגבול העליון בבדיקה אבל ממה שהבנתי לאדם בריא זה אמור להיות איזה 80 ככה.
כן, שזה עוד סיבה שזה מדאיג אותי ואני רוצה לטפל בעניין כל עוד אני צעיר ובריא.יש לך עבר במשפחה?
אה,אז זה כבר סיפור אחר..כן, שזה עוד סיבה שזה מדאיג אותי ואני רוצה לטפל בעניין כל עוד אני צעיר ובריא.
כן השמנה יכולה לגרום לזה גם... חשבתי שאחרי החיטוב המצב ישתפר אבל בדיקות שעשיתי לפני איזה חודשיים+ מראות שלאאה,אז זה כבר סיפור אחר..
אצלי הכל בסדר נראה לי. 😆 לאמא שלי היה פעם ועבר. (ירדה איזה 50 קילו)
אבל אתה מודע לכך שאתה לא שמן כן? זה שתעשה חיטוב לא יעזור..כן השמנה יכולה לגרום לזה גם... חשבתי שאחרי החיטוב המצב ישתפר אבל בדיקות שעשיתי לפני איזה חודשיים+ מראות שלא
הייתי על 25% בערך לפני החיטוב שזה כבר די לא בריא, אז חשבתי זה בגלל זה, עכשיו אני לא חושב ככה.אבל אתה מודע לכך שאתה לא שמן כן? זה שתעשה חיטוב לא יעזור..
הפוך, זה נקרא תנגודת אינסולין. וממה שקראתי זה גם מצב שיותר קל לפחמימות להיאגר בתור שומן.יכול להיות שבאמת יש לך סוג של רגישות מוגברת. בקיצור תחתוך בפחמימה ותראה מה יצא.
לא מכיר אותך מלפני חיטוב,רק אחריי. כרגע אתה ממש לא נראה שמן.הייתי על 25% בערך לפני החיטוב שזה כבר די לא בריא, אז חשבתי זה בגלל זה, עכשיו אני לא חושב ככה.
טוב לדעת,וגוגל אומר שיש לך נטייה לעלות במשקל ולרדת יותר קשה.הפוך, זה נקרא תנגודת אינסולין. וממה שקראתי זה גם מצב שיותר קל לפחמימות להיאגר בתור שומן.
הנה השוואהלא מכיר אותך מלפני חיטוב,רק אחריי.
תודה 😍כרגע אתה ממש לא נראה שמן.
קושי מיוחד בירידה לא ממש הרגשתי, רק בשבועות האחרונים, דווקא כשעברתי לדל פחמימה אחרי כמה שבועות ראיתי שאני אוכל מעט ויורד לאט מדי אז החלטתי להפסיק את החיטוב. לגבי משמין, כן אם אני אוכל יותר מדי, בעיקר שטויות, גלידות, שוקולדים וכאלה אז אני משמין בקלות.טוב לדעת,וגוגל אומר שיש לך נטייה לעלות במשקל ולרדת יותר קשה.
אתה באמת הרגשת קושי מיוחד בירידה? אתה מרגיש שאתה משמין יותר מהרגיל?
יא,יש לנו אותן מראות. 😄הנה השוואה
א.למה פתאום עברת לדל בסוף?דווקא כשעברתי לדל פחמימה אחרי כמה שבועות ראיתי שאני אוכל מעט ויורד לאט מדי אז החלטתי להפסיק את החיטוב.
לחיות באשליה זה תמיד טוב! לא משנה איך אתה באמת נראה. 😃או ככה אני רוצה לחשוב לפחות 😃
כי חשבתי שאני ארד יותר מהר ככהא.למה פתאום עברת לדל בסוף?
אני כבר לא זוכר בדיוק, רק זוכר שזה היה לאט מדי יחסית לכמויות שהייתי אוכל.ב.תגדיר לאט מידי..
בסוף כבר אכלתי איזה 1900 קלוריות ביום (התחלתי חיטוב מ 2700), פחמימה גג איזה 30 גרם ביום.הגירעון שלך היה תקין וכו'? החזקת פחמימה במשטר נאצי?
מוזר,אולי דפקת את עצמך קצת עם החיטוב? מה היה האורך שלו?בסוף כבר אכלתי איזה 1900 קלוריות ביום (התחלתי חיטוב מ 2700), פחמימה גג איזה 30 גרם ביום.
3 וחצי חודשים, לא יותר מדי ארוך. החלטתי אז שאולי החילוף חומרים מתחיל להאיט וצריך לעשות הפסקה. עד עכשיו ההפסקה נמשכת 😁מוזר,אולי דפקת את עצמך קצת עם החיטוב? מה היה האורך שלו?