Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
אתה אומר לי שעשית סינגל פרס עם 80 קילו?
85
סינגל פרס מכוער אחד פעם (היה איזה 80 לשלשה בסדר)
ולוג פרס (בלי רגליים) בלי חימום בלי נעליים בלי חגורה גם כן 85

עוד שבועיים מקווה לשחזר 85 אבל ממש נקי.

85

שמע משהו ממש דפוק אצלך. יש לנו את אותו הפרס אבל הבנץ' שלי עובר את שלך ביותר מ30 קילו... אני חושב שיש לך פוטנציאל ואתה פשוט לא מנצל אותו כי אתה עובד בתוכנית שלא מתאימה לזה. התוכנית שלך באמת מוזרה קצת אם המטרה שלך היא על הדרך לחזק את הלחיצות שלך. אני חושב שאתה תוכל להתקדם אם תעבור למתכונת לינארית בלחיצות.

85

כמה שוקל הלוג אצלכם?
זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש.....
85 בלוג פרס זה ריספקט..

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

27/10/15 - עצימות תחתון

אימון במעלות

סקוואט - 170X1 הרגשתי עייפות ברגליים עוד מהחימום כנראה מכל מיני פעילות רגלית שעשיתי אתמול והיום, וגם חוסר שינה היום בלילה. החימום עם 160 היה כבד מדי, ה 170 היה עוד יותר כבד אז החלטתי לא ללכת על 185.
דדליפט - 220X1, 180X3X4 חזרה למועדון 5 פלטות 😃 בדדליפט דווקא לא הרגשתי את עייפות הרגליים לעומת סקוואט. ה 220 היה קשה אבל עלה, אפילו בלי רעידות ברגליים 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

מזל טוב סוף סוף 5 פלטות 👏👏
תזכיר לי כמה היה לך במרץ? ואתה חושב שתוכל לשבור את השיא הזה בדצמבר הזה?

עזבו אותכם מבן וג'רי, האגן דאז ואוראו, זה ה-דבר:
2015-10-27 23.05.56.jpg

מזל טוב סוף סוף 5 פלטות 👏👏
תודה 😃
תזכיר לי כמה היה לך במרץ?
225
ואתה חושב שתוכל לשבור את השיא הזה בדצמבר הזה?
יש מצב טוב שכן, אבל העניין שאני לא בטוח שאתחרה בדצמבר

יש מצב טוב שכן, אבל העניין שאני לא בטוח שאתחרה בדצמבר
תחשוב על זה, אני חושב שאם תשקיע בחודשיים האלה תוכל להביא את הבנץ' שלך ל135-137 עם עצירה ואת הסקוואט ל190 לפחות!

בעצם זה ב10 לדצמבר... זחודש וקצת. יש מצב שלא תצליח לשפר.

תחשוב על זה, אני חושב שאם תשקיע בחודשיים האלה תוכל להביא את הבנץ' שלך ל135-137 עם עצירה ואת הסקוואט ל190 לפחות!

בעצם זה ב10 לדצמבר... זחודש וקצת. יש מצב שלא תצליח לשפר.
בנץ' אני בטוח שאוכל לעשות יותר מ 125 בדצמבר, סקוואט ודדליפט אני חושב שגם אפשרי לשבור שיאים אישיים תחרותיים.
אבל זה לא העניין, פשוט יש לי את העבודה החדשה שאני מתחיל שבוע הבא, ונשארו לי עוד כמה חובות לטכניון שכנראה יגזלו לא מעט זמן, ועם כל האהבה לאימונים יש מצב טוב שאצטרך להוריד הילוך בזה ולהתמקד בדברים העיקריים לאיזה חודש-חודשיים.

בנץ' אני בטוח שאוכל לעשות יותר מ 125 בדצמבר, סקוואט ודדליפט אני חושב שגם אפשרי לשבור שיאים אישיים תחרותיים.
אבל זה לא העניין, פשוט יש לי את העבודה החדשה שאני מתחיל שבוע הבא, ונשארו לי עוד כמה חובות לטכניון שכנראה יגזלו לא מעט זמן, ועם כל האהבה לאימונים יש מצב טוב שאצטרך להוריד הילוך בזה ולהתמקד בדברים העיקריים לאיזה חודש-חודשיים.
אז נתכונן ביחד למרץ ונבוא להתחרות אז! אם עד אז אני לא אהיה פצוע אני 100% בפנים! 😃

מקווה שעד מרץ אני אסיים את היחסים הבעייתיים שלי עם הטכניון 😃
מקסימום סע לרוסיה ותסיים את התואר שם. שמעתי ששם אם אתה נכשל במבחן יש אנשים שאתה יכול לשלם להם ואז קורא קסם כלשהו ואתה עובר 🙄

מקסימום סע לרוסיה ותסיים את התואר שם. שמעתי ששם אם אתה נכשל במבחן יש אנשים שאתה יכול לשלם להם ואז קורא קסם כלשהו ואתה עובר 🙄
אחרי שסיימתי את הרוב המוחלט, זה קצת בזבוז לעשות את זה 😁

טוב מקסימום כשאני אסיים את התואר שלי אני אבוא לעזור לך להתכונן למבחן הזה 🤣
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

האמת שאין לי מבחנים. המבחן שאמרתי לך שנכשלתי, אז בכיתי למרצה והוא נתן לי לעשות פרוייקט בתור מועד ג, שזה נחמד מצידו כי לא חייב כי אין לי באמת סיבה מוצדקת או משהו, אבל הבעיה שאני לא יודע את החומר וזה ייקח לי מלא זמן.
חוץ מזה יש לי עוד שני פרוייקטים לעשות, אחד גדול ורציני ואחד די קטן אבל זה במטלב שאיכשהו לאורך כל התואר הצלחתי להתחמק מלדעת אותו כמו שצריך 😕
יש יתרונות במגורים בפריפריה, דברים כאלה ב 50 שקל לקילו:
2015-10-28 19.32.10.jpg

זה לא אותו אחד מאתמול 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית