עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רעיון טוב 😃הגיע הזמן להחליף כותרת "לוג הסטייקים - המסע לטוטאל 600"!
אין לי מושג אבל הניחוש שלי משימוש בתוכנה הוא שלא.רעיון טוב 😃
תגיד, אתה נראה לי מכיר טוב את MYFITNESSPAL, אם אני מכניס לשם T-BONE STEAK (לא יודע אם זה בדיוק זה אבל מספיק קרוב) אתה חושב שזה לוקח בחשבון גם את העצם במשקל שאני כותב שם?
זה גם הניחוש שלי, כי לא הרגיש לי שאכלתי 100 חלבון ו 60 שומן כרגעאין לי מושג אבל הניחוש שלי משימוש בתוכנה הוא שלא.
בנץ' - 115X5X5 עצירה בחזרה האחרונה בכל סט. הרגיש סבבה, PR לנפח וזה, הכאבים בכתף ובמרפק כמעט נעלמו לעומת תחילת שבוע.
צ'ין אפס - 7.5X5X5 משקל גוף במכון 108.8
מקבילים - 20X3X8
מסור - 40X3X10
פייס פולס - 40.5X3X12
בייספס - super-hyper-giant set
זה כנראה היה האימון האחרון בטכניון, לפחות באופן קבוע 😭 השבוע מעביר את הדברים למעלות.
לקחתי את זה בחשבון כבר, זאת אחת הסיבות שאמרתי למקס שבכלל לא בטוח שאלך לתחרות. יום העבודה שלי יתחיל ב 7 בבוקר, זה אומר שאני אקום באיזה 6 בבוקר, לא קמתי בשעות כאלה באופן יומיומי כבר איזה 8 שנים (וגם אז תמיד הייתי מאחר חח), ואני די בטוח שהגוף שלי לא יאהב את העניין הזה + לעבוד כל היום. אבל מה לעשות, אימונים זה תחביב, וגם אני מניח שהגוף יתרגל לזה אחרי כמה זמן.תעריך את הימים האחרונים כאדם חופשי בנאדם ... תתחיל לעבוד ותראה שזה נהיה קשה פי שתיים להתאמן (חס וחלילה לא מוריד מוטיבציה ,תצתרך פשוט לקחת את זה בחשבון) . לחיות כמו סטודנט , עם כל החרא שבדבר ,יש בזה המון גמישות לזמן שלך , משהו שלוקחים לך בכיף בעבודה .
בכל מקרה ,בהצלחה בחיים החדשים ,ובגיינז בדרכים חדשות .
בקריות באיזה מפעלאיפה אתה מתחיל לעבוד
אימון אחרי מעבר דירה כל היום והצטננות קלילה שתפסה אותי אתמול
סקוואט - 145X5X5 כבד בטירוף. גם נגמרה לי הבטריה בנגן אחרי הסט הראשון. גיליתי שראפ זו דווקא מוזיקה שמתאימה לאימונים, אבל לא משהו שמח וקליל אלא ראפ עצבני וכועס כזה שעושה חשק לקחת אקדח ולראות בכושים (או ברוסים, היה גם קצת ראפ רוסי).
רציתי לעשות ריצה אחרי הסקוואט אבל אחרי איזה 2 דקות החלטתי שזה לא רעיון טוב כי הרגליים פשוט גמורות סופית.
"לקחת אקדח ולראות בכושים "yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
31/10/15 - נפח תחתון
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה זה אומר 38X3X8מקבילים - 15X3X8
מסור - 38X3X8
בייספס עם מוט - 30X15,12
פייספולס - 36X3X15
ריצה בחוץ - 30 דקות, 4.65 ק"מ
טוב ,מישהו בסתר מנסה להיות בודיבילד :
צפה בקובץ המצורף 30156
כן כבר מזמן. חודש ומשהו רק התאמנתי בלי חגורה אז בגלל כאביםנפח סקוואט יפה, שמח לראות שהתקדמת ככה. אתה כבר עובד עם חגורה?