Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
למה החלטת ככה?

כן ראיתי אותו במכון הוא אמר לי. הוא הולך לפתוח קרוספיט בנהריה.
הראיתי היום לאמא שלי את הסרטון דדליפט של אתמול. בהתחלה היא אמרה "מה??? אתה מרים 200 קילו???" (למרות שהיא ראתה סרטונים שלי מרים יותר מזה, נראה לי היא חשבה שמאז החיטוב בקיץ הפסקתי לגמרי להרים כבד), אמרתי לה "לא רגע זה חימום תכף יש יותר". ואז היא התחילה לשאול אם זה בריא בכלל וזה, אמרתי שכן. כשהיא ראתה את ה230 היא שאלה למה אני צריך את זה, ומה, אם הייתי מרים רק 200 זה לא היה מספיק? אמרתי שלא 😃

אהבתי, כן בד''כ ההורים מגיבים ככה.
אני מניח שהבעיה הזאת לא קיימת אצל כאלו שהוריהם ליפטרים בדימוס/עדיין .
אגב בן כמה אתה ?

תגיד לה שתגאה בבן שלה עדיף לשקול 110 ולעשות דדליפט 230
מ 30:)
היא מחזיקה מזה פשוט דואגת שלא אזיק לעצמי וזה..
אהבתי, כן בד''כ ההורים מגיבים ככה.
אני מניח שהבעיה הזאת לא קיימת אצל כאלו שהוריהם ליפטרים בדימוס/עדיין .
אגב בן כמה אתה ?
בן 32 (כן גר כרגע אחל אמא שלי). העיקרון אמא שלי דאגה לפני כמה זמן כשהייתי אחרי ss ושמן מדי ונשארתי ככה לתקופה ארוכה היא דאגה שזה השמנת יתר ןזה לא בריא וזה, דווקא אני די מסכים איתה בזה, לא רואה סיבה הגיונית להיות על 25% שומן. עכשיו היא בסדר עם העניין

היא מחזיקה מזה פשוט דואגת שלא אזיק לעצמי וזה..

בן 32 (כן גר כרגע אחל אמא שלי). העיקרון אמא שלי דאגה לפני כמה זמן כשהייתי אחרי ss ושמן מדי ונשארתי ככה לתקופה ארוכה היא דאגה שזה השמנת יתר ןזה לא בריא וזה, דווקא אני די מסכים איתה בזה, לא רואה סיבה הגיונית להיות על 25% שומן. עכשיו היא בסדר עם העניין

לא שופט אחי, שאלתי מסקרנות.
במדינה שלנו, באמת עדיף לחיות עם ההורים כמה שאפשר...
וכן אין סיבה להיות 25% שומן, אלא אם אתה יודע מראש שזה ממש זמני ואתה מתפטר מזה.
וכן אצלי לא רק אמא דאגה מהSS, אבל הראתי להם כמה זה קל להרזות. הייתי סביב ה20% שומן, היום אני 15 בערך... בערך מהכיוון למטה לדעתי.

אינטרנט שלם לא מכיר את הקיצור הזה 😳
מה זה אומר ??
PS : לא אמרתי לך , סחתיין על ה230 בדדליפטו !!! יש נקודת ציון לעתיד ?

עוד PS : אם אתה רוצה ללכת לקרוספיט ,יש גם WOD ,שזה החרא הזה שרשום להם על הלוח במכון קרוספיט שאומר שזה מה שאתה הולך לעשות היום, שמוכוון לכוח ,דדליפטים וסקוואטים כמה שבא לך .
מינוס שלהתאמן בבוקס קרוספיט עולה מלאאאאאא כסף . אני אומר שעדיף שתוריד לבד איזה אפליקציה שיש בה את כל החרא הפונקיוצלי (אני יכול לשלוח לך) ותתאמן לבד בערב אם יש לך זין בכלל אחרי העבודה

נערך לאחרונה:
מה זה אומר ??

עוד PS : אם אתה רוצה ללכת לקרוספיט ,יש גם WOD ,שזה החרא הזה שרשום להם על הלוח במכון קרוספיט שאומר שזה מה שאתה הולך לעשות היום, שמוכוון לכוח ,דדליפטים וסקוואטים כמה שבא לך .
מינוס שלהתאמן בבוקס קרוספיט עולה מלאאאאאא כסף . אני אומר שעדיף שתוריד לבד איזה אפליקציה שיש בה את כל החרא הפונקיוצלי (אני יכול לשלוח לך) ותתאמן לבד בערב אם יש לך זין בכלל אחרי העבודה
i dont mind doing big fat arab men

מה זה אומר ??

I dont make difference between fat and muscle.

תודה

אני מתאמן במכון שיש בו חדר "קרוספיט" בגלל זה אמרתי שאני רוצה לנסות. בכל מקרה האימונים שלהם זה בזמנים לא ממש מתאימים אז כנראה באמת אעשה משהו לבד, יש שם ציוד וזה
לגבי נ.צ, כמו שאמרתי למקס, אני רוצה לדדלפט את הבנץ' של ליליברידג' קודם כל (245) 😁

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

26/11/15 - נפח עליון

המצב מתחיל להיות לא כזה טוב, אי מרגיש שאני מתחיל להתפרק עוד מעט. הכאבים באזור הכתף שאמרתי שהיו לי בקטנה לפני כמה זמן - לא עברו ואתמול זה כאב לי, בטוח מהדדליפט. בבנץ' היום כמעט לא הרגשתי את זה. בנוסף הרגשתי קצת את המרפק השמאלי היום בבנץ' משום מה. ואם זה לא מספיק, קמתי היום בבוקר עם כאבי גב, אזור גב אמצעי כזה. נראה לי זה או מהדדליפט (למרות שאני אישית לא ראיתי משהו ממש חריג בסרטון) או שיכול להיות שבאחד הסטים של סקוואט הוצאתי את המוט לא טוב. מה שמוזר זה שהאימון היה שלשום בכלל אתמול לא כאב לי כלום בגב, אולי זה בכלל לא קשור תכלס. זה לא הפריע לי ללחוץ, אחרי הצ'ין אפס הרגשתי שקשה לי להזיז את הגב, שכבתי על הרצפה, עשיתי קצת קליקים וזהו (לא ממש עזר). בכל אופן כמעט 100% אני עושה ריסט החל משבוע הבא, לתת לגוף להתאושש, מקווה שאין לי משהו רציני וזה סתם הגוף מאותת שצריך או לישון יותר או להרים פחות, וכנראה אתחיל את התכנית של קנדיטו, נראה לי סבבה לעשות את האימונם הכבדים ביום ראשון ושלישי והפחות כבדים בחמישי-שישי, וגם תהיה הפסקה מרעננת מעצימות מאוד גבוהה של טקסס.
אז לאימון:

בנץ' - 110X5X5 עצירה בחזרה אחרונה כל סט.
צ'ין אפס - 10X4X5 משקל גוף במכון: 110
ועכשיו לחלק מעניין:
מטקון - הנפות פטיש וברפיז - 21:15:9 - 7:35 דקות הסבר: 21 הנפות פטיש 5 קילו (להרביץ לצמיג 21 פעמים זתומרת), מייד 21 ברפיז, מייד 15 הנפות פטיש וכו'. המטרה בכמה שפחות זמן. זה הרגיש לי הדבר הכי קשה שעשיתי בחיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

האם אפקט הטנק?
תרגיש טוב אחי. אם אתה מרגיש שלא עובר רק אל תגרום לזה להיות גרוע יותר. קח שבוע מנוחה מאימונים בכלל אם אתה מרגיש צורך. לדעתי במקומך עם כל כך הרבה בעיות מצטברות הייתי נותן שבוע מנוחה בטוח. זה רק יעשה לך טוב לדעתי.

האם אפקט הטנק?
חשבתי על זה, אולי אצלי אפקט מתחיל כשאני רחוק ממך 😄
תרגיש טוב אחי. אם אתה מרגיש שלא עובר רק אל תגרום לזה להיות גרוע יותר. קח שבוע מנוחה מאימונים בכלל אם אתה מרגיש צורך. לדעתי במקומך עם כל כך הרבה בעיות מצטברות הייתי נותן שבוע מנוחה בטוח. זה רק יעשה לך טוב לדעתי.
תודה
חשבתי על זה, אבל אולי רעיון יותר טוב לבוא ולעשות אימונים ממש קלים, שבוע של אימוני התאוששות כזה, זו האופציה שאני שוקל אחרי האופציה של לעשות ריסט פשוט.
מחר בכל מקרה אני מתכנן לבוא לעשות סקוואט, נראה איך הגב ירגיש, אם יהיו כאבים אז או שלא אעשה או שאעשה קל ממש.

אל תזניח אחי, אם להסתכל על ההסטוריה שלי עם כתפיים ומרפקים להזכירך.. התחיל כאב קל אבל בקטנה נמשיך עוד קצת..ונגמר באני לא יכול להרים את הפאקינג פלטה :(
תנוח קצת, זה לא יזיק.

מינוס שלהתאמן בבוקס קרוספיט עולה מלאאאאאא כסף
או שיבוא להתאמן ליד העבודה שלו איתי במכון ויקבל מטקונים וקרוספיט ב 180 לחודש 😛

אל תזניח אחי, אם להסתכל על ההסטוריה שלי עם כתפיים ומרפקים להזכירך.. התחיל כאב קל אבל בקטנה נמשיך עוד קצת..ונגמר באני לא יכול להרים את הפאקינג פלטה 😭
תנוח קצת, זה לא יזיק.
כן אה, להזניח זה לא טוב.. טוב נראה מה עושים. כרגע הב מדאיג אותי, הוא כואב בקטע רע ולא מובן, אם זה קשור לסקוואט או דדליפט של שלשום איך אתמול לא היה שום כאב שם, ואם לא אז אין לי מושג למה זה כן קשור.. טוב, נראה מה יהיה עם זה גם
או שיבוא להתאמן ליד העבודה שלו איתי במכון ויקבל מטקונים וקרוספיט ב 180 לחודש 😛
יש לי מטקונים ליד הבית ב 130 לחודש 😃 אבל האמת שנראה לי אם אני אעשה מטקונים אני פשוט אעשה אותם לבד וזהו, לא כזה בא לי בטוב להתאמן עם כל הקבוצה (האם ANTISOCIAL? בהחלט)

כן אה, להזניח זה לא טוב.. טוב נראה מה עושים. כרגע הב מדאיג אותי, הוא כואב בקטע רע ולא מובן, אם זה קשור לסקוואט או דדליפט של שלשום איך אתמול לא היה שום כאב שם, ואם לא אז אין לי מושג למה זה כן קשור.. טוב, נראה מה יהיה עם זה גם
איזה סוג של כאב?
אולי דומס בזוקפים רק?

כשלי הייתה דלקת חריפה בגב התחתון, ההרגשה הייתה שקשה להתכופף או להישען או דברים כאלה.. כאב חד כזה.

יש לי מטקונים ליד הבית ב 130 לחודש 😃 אבל האמת שנראה לי אם אני אעשה מטקונים אני פשוט אעשה אותם לבד וזהו, לא כזה בא לי בטוב להתאמן עם כל הקבוצה (האם ANTISOCIAL? בהחלט)
סעמק.
טוב נו, ניסיתי 🏳️🏳️

תנוח קצת, זה לא יזיק.
קח שבוע מנוחה מאימונים בכלל אם אתה מרגיש צורך.
העניין פשוט שיש מצב שדווקא אימונים קלים יועילו יותר מאשר מנוחה מוחלטת, קלים נגיד ברמה של איזה 40-50% גג מהמקסימום לסטים של 3-5.
איזה סוג של כאב?
אולי דומס בזוקפים רק?
ממש לא. הכאב הוא בפנים כזה בעמוד שדרה או משהו, לא בשרירים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית