Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23

כן אני אעבור על הלוג שלך נראה קצת משקלים...
אני רק זוכר שעשית שיא בדדליפט לא מזמן , ואמא שלך לא אהבה את זה חחח.(כמו אימהות של כולנו, כנראה.)

מה ההיגיון של התוכנית בכללי? הסדר שלה? אם יש לך זמן תרשום .

מה ההיגיון של התוכנית בכללי? הסדר שלה? אם יש לך זמן תרשום .

התוכנית מחולקת לעליון-תחתון, באימונים של תחילת השבוע אתה עובד כבד ובסוף השבוע אתה עובד עם וריאציה (עם עצירה או לנפח).
אם אתה מתעניין הPDF של התוכנית בחינם, פשוט תחפש בגוגל.

אגב יבגני, מצטער אם כבר ענית על זה ואני לא זוכר, יש סיבה מיוחדת שהחלפת בין המישורים של המשיכות (כאילו במקור החתירה היא המשיכה הראשית)?

התוכנית מחולקת לעליון-תחתון, באימונים של תחילת השבוע אתה עובד כבד ובסוף השבוע אתה עובד עם וריאציה (עם עצירה או לנפח).

תודה, אחפש אחרי זה ואקרא 😃

תודה, לא הספקתי לענות 😃
אגב יבגני, מצטער אם כבר ענית על זה ואני לא זוכר, יש סיבה מיוחדת שהחלפת בין המישורים של המשיכות (כאילו במקור החתירה היא המשיכה הראשית
לא יודע אם קראת, אבל יש לי פציעה מוזרה בכתף שמאל. מה שמוזר זה שכואב לי כל תרגיל שיש בו משיכה קדימה או למטה של הכתף (שזה דדליפט וחתירות) וצ'ין אפס לא מכאיב בכלל. גם לחיצות לא מכאיבות. השבוע דווקא עשיתי חתירה עם דאמבל לא ממש כבד ולא הרגשתי כאבים, שבוע הבא אנסה דדליפט קל
פיצולים זה הכי עחי!!!

yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:

11/12/15 - CONTROL UPPER

ספוטו בנץ' - 99X2X4, 101X4X4 המאמן החליט שיותר מדי קל לי (באמת היה קליל) והוסיף לי עוד פלטה קטנה מכל צד אחרי הסט השני 😃
פאוז צ'ין אפס - 4.5X6X4 מ.ג 108.3
פרס - 60X1X10
מסור - 45X1X10
מקבילים - 20X8,7
בייספס עם מוט דבליו - 48X2X8, 30X12
ריצה - 7.5 קמ"ש, 20 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית