עחי, יותר מ5 חזרות זה כבר ניפ1ח!אה וגם בגלל שאני רוצה גם מסה ולא רק כוח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עחי, יותר מ5 חזרות זה כבר ניפ1ח!אה וגם בגלל שאני רוצה גם מסה ולא רק כוח
6-7 חזרות עחי זה גם כוח וגם מסה, 8-12 זה היפוטרופרפרופטופיה מירבית. עד 5 זה נטו כוח, לא גודלים בכלל בזה.עחי, יותר מ5 חזרות זה כבר ניפ1ח!
משקל גוף - 107.6 מתחיל לרדת במשקל לאט לאט, זה טוב.
yujinius עדכן/ה את הלוג ״כולם התחילו עם מסעות אז: ~המסע לטוטאל 600~״:
11/12/15 - משקל גוף
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני כבר חטוב, רוצה להוריד שומן עיקש אחרון ואז תראו כאן תמונות של פוזינג באמבטיה 😄תיזהר שלא תיהיה חטוב 😃
אני כבר חטוב, רוצה להוריד שומן עיקש אחרון ואז תראו כאן תמונות של פוזינג באמבטיה 😄
OMG 😃
איזו תוכנית אתה עושה עכשיו ?
CANDITO LINEAR TRAINING
בסקירה כללית כאן בלוג יש את כל התכנית.
מה ההיגיון של התוכנית בכללי? הסדר שלה? אם יש לך זמן תרשום .
פיצולים!!!התוכנית מחולקת לעליון-תחתון
התוכנית מחולקת לעליון-תחתון, באימונים של תחילת השבוע אתה עובד כבד ובסוף השבוע אתה עובד עם וריאציה (עם עצירה או לנפח).
אם אתה מתעניין הPDF של התוכנית בחינם, פשוט תחפש בגוגל.
תודה, לא הספקתי לענות 😃התוכנית מחולקת לעליון-תחתון, באימונים של תחילת השבוע אתה עובד כבד ובסוף השבוע אתה עובד עם וריאציה (עם עצירה או לנפח).
אם אתה מתעניין הPDF של התוכנית בחינם, פשוט תחפש בגוגל.
לא יודע אם קראת, אבל יש לי פציעה מוזרה בכתף שמאל. מה שמוזר זה שכואב לי כל תרגיל שיש בו משיכה קדימה או למטה של הכתף (שזה דדליפט וחתירות) וצ'ין אפס לא מכאיב בכלל. גם לחיצות לא מכאיבות. השבוע דווקא עשיתי חתירה עם דאמבל לא ממש כבד ולא הרגשתי כאבים, שבוע הבא אנסה דדליפט קלאגב יבגני, מצטער אם כבר ענית על זה ואני לא זוכר, יש סיבה מיוחדת שהחלפת בין המישורים של המשיכות (כאילו במקור החתירה היא המשיכה הראשית
פיצולים זה הכי עחי!!!פיצולים!!!
ספוטו בנץ' - 99X2X4, 101X4X4 המאמן החליט שיותר מדי קל לי (באמת היה קליל) והוסיף לי עוד פלטה קטנה מכל צד אחרי הסט השני 😃
פאוז צ'ין אפס - 4.5X6X4 מ.ג 108.3
פרס - 60X1X10
מסור - 45X1X10
מקבילים - 20X8,7
בייספס עם מוט דבליו - 48X2X8, 30X12
ריצה - 7.5 קמ"ש, 20 דקות.
מה ראית אצלי באימון כל כך עלוב שחשבת על זה? 😁עוד מעט גם תגיד שאתה מבודד אמות.