- פותח/ת השרשור
- #5,201
כן.אתה במכון קרוספיט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.אתה במכון קרוספיט?
😆ההורים יודעים?
אה קראתי על זה מתישהו. האמת שאני לא יודע עד כמה זה רעיון טוב כי זה הכל תרגילים מורכבים וכולם טכניים. וגם כי אני לא יודע לעשות קלינים.איך אתה לא יודע יא משוגע, אתה תעוף על זה.
תתחיל לקרוא
זה אימון מתיש מאוד, קשה לשלב אותו בתכנון אימונים, לא חייב לעשות קלין, אפשר גם בלי, או אפילו לעשות מאסל קלין.אה קראתי על זה מתישהו. האמת שאני לא יודע עד כמה זה רעיון טוב כי זה הכל תרגילים מורכבים וכולם טכניים. וגם כי אני לא יודע לעשות קלינים.
כן זה נראה די מעניין, אבל נראה גם מתיש באמת. נראה, אולי אני אנסה מתישהו.זה אימון מתיש מאוד, קשה לשלב אותו בתכנון אימונים, לא חייב לעשות קלין, אפשר גם בלי, או אפילו לעשות מאסל קלין.
אבל אם אתה מחפש אירובי קצת מעניין, זו אחלה אופציה
אמרתי שכנראה שלא אכפת לך בתכלס וזה לא אמור אבל לא לא עשיתי ולא אעשה כנראה בזמן הקרוב אני לא צריך כושר כרגעא. עשית את זה? אם כן כמה סבבים עשית? (לא מתנשא באמת מעניין אותי)
ב. זה היה המטקון של אתמול במכון, ראיתי על הלוח שם את התוצאות של הקרוספיטרים, הרוב עשו 6-7 סבבים, היו כמה שעשו 5, איזה שניים שעשו 10, ועוד כמה שעשו יותר מ 7.
ג. אני יודע שזה תוצאה לא משהו, אבל זה הפעמים הראשונות שאני עושה מטקונים, זה הישג שלא הקאתי שם בכלל 😃
נכון, אבל הברפיז זה מה שהכי אכזרי. תכלס חשבתי שזה בקטנה אבל זה ממש לא.7 שכיבות סמיכה ו7 כפיפות בטן זה באמת שטויות
אשרי המאמין 😛כן מאמין שכשאני בכושר אני יצליח 8-9
כן לעשות מטקון אחרי אימון כח מאוד נאצי האמתנכון, אבל הברפיז זה מה שהכי אכזרי. תכלס חשבתי שזה בקטנה אבל זה ממש לא.
אה ואל תשכח שזה היה אחרי RM5 בדדליפט ו 3X5 פרס.
אשרי המאמין 😛
גזונטייטהברפיז
סקוואט - 165X3X5 PR הכוונה PR לשלוש חמישיות. לא קל בכלל, נראה כמה אוכל להתקדם ככה. נראה לי עוד מעט אעבור למתכונת לינארית או טקסס בסקוואט ודד (נוטה לכיוון לינארית). בינתיים אמשוך כמה שאפשר.
בנץ' - 125.5X3, 123.5X3, 99X2X8 מהסט הראשון ראיתי שלא ילך 10 שלשות עם 125. הורדתי משקל, עשיתי עוד סט וראיתי שפשוט לא הולך ללחוץ כבד היום. בכלל אני מרגיש שה"סמולוב" לא בא בטוב בכלל בשילום עם סקוואט ודדליפט כבדים. כשרק חזרתי להסקביט זה היה סבבה אבל עכשיו זה בעייתי גם מבחינת התאוששות וגם מבחינת זמן האימון (לא מתאים לי להיות שעתיים וחצי במכון כל פעם). גם המטקון של שלשום לא תרם להרגשה היום (42 שכיבות סמיכה ו 42 ברפיז, שבהם גם יש שכיבת סמיכה). אני אחשוב בינתיים על תכנון כלשהו ללחיצות שאפשר יהיה לשלב עם סקוואט ודדליפט באותם אימונים, כרגע לא רוצה להתאמן מעל 3 פעמים בשבוע. אם יש הצעות אשמח לדעת.
מתח - 3X5 מ.ג 112.5. מנוחות די קצרות כי לא היה הרבה זמן עד שהמכון נסגר.
מטקון - דדליפט, פאוורקלין, פרונט סקוואט, פוש פרס, סקוואט, פוש פרס. 30 סבבים עם 20 קילו ב 10 דקות. חשבתי לנסות קומפלקסים אחרי ש @לוטם נתן את הרעיון, וראיתי על הלוח שזה היה המטקון של אתמול אז עשיתי (רק שהם עשו 20 דקות ואני עשיתי 10)
לסיום 100 קפיצות על חבל.
לא 😲ראית את הצבע קיא של תינוק שעומר צבע את המכון?
לגבי שבוע בנץ' שבוע פרס אני פחות אוהב את הרעיון, זה פשוט נראה לי מעט מדי נפח, אלא אם כן להוסיף גם מקבילים. אבל לקחת את התבנית של טקסס ואולי טיפה לעשות התאמות נשמע לא רע. אגב בכללי מבחינתי התקדמות עקבית של 2.5 בחודש זה אחלה, זה אומר 30 קילו בשנה 😃לגבי הלחיצות, לדעתי אם רוצה לתכנן את השבוע ל-3 אימונים, טקסס עם התקדמות דו-שבועית, שבוע פרס ושבוע בנצ', ברוטציה, יכול לעבוד פנטסטית, הייתי מנסה את זה לפני שהייתי קופץ לתכנונים חודשיים.
לגבי שבוע בנץ' שבוע פרס אני פחות אוהב את הרעיון, זה פשוט נראה לי מעט מדי נפח, אלא אם כן להוסיף גם מקבילים. אבל לקחת את התבנית של טקסס ואולי טיפה לעשות התאמות נשמע לא רע. אגב בכללי מבחינתי התקדמות עקבית של 2.5 בחודש זה אחלה, זה אומר 30 קילו בשנה 😃