Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
נערך לאחרונה:
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 14/07/16

השבוע לא היה התאוששות סקוואט, גם כי יום שני היה נפח והיום עצימות (בעיה להתאמן מחר אז העדפתי להקדים) וגם כי אין לחיצות כבדות השבוע אז לא ראיתי טעם לבוא למכון בשביל סקוואט קל ופרס קל. בכל אופן:

סקוואט - 160X5
פרס - 57X2X6
דדליפט - 190X5, 140X2X3
בהתחלה שוב אכלתי תסביכים על החגורה, ניסיתי חורים שונים בחימום, ראיתי שאם אני מתלבט בין שני חורים אז עדיף לסגור על המשוחרר יותר. ה 140 היו עם עצירה אחרי הניתוק.
מתח - 6,8,6,5 מ.ג 109.8. בסט הראשון הרגשתי שהאחיזה מגבילה אותי כי הדדליפט קצת גמר אותה אז את הסטים הבאים עשיתי עם רצועות.

מטקון - 21 זריקות כדור 6 קילו למעלה על קיר, 15 הטחות כדור ברצפה, 9 ברפיז. 2 סבבים, 6:20 דקות.

שבוע הבא מתחיל עוד סבב של לחיצות. מתחיל מבנץ' 110 ופרס 67.5, התכנון לעלות כל אימון 2.5 קילו כך שאחרי 4 שבועות יהיה 122.5 בנץ', 80 פרס, הכל ל 5X5.
אני לא בטוח שזה טוב לעשות כמו שאני עושה כי הרגשתי שיומיים אחרי נפח בנץ' בעיה לעשות נפח פרס ולהצליח, אבל אני אנסה עוד סבב ככה ואם לא ילך טוב אז אחשוב איך להתאים.

קרא את שאר עדכון הלוג...
וכמעט שכחתי, הרחיבו לנו את המכון והביאו כלוב חדש, סגור. עכשיו יש שם אחד סגור ושניים שהם חצי כלובים כאלה. גם שינו את המיקום, עכשיו שלושתם אחד ליד השני ולא עומדים ככה שכל מיני ליצנים יכולים להפריע. יש גם מקום חדש לדדליפט עם רצפה ישרה ולא שבורה (בינתיים). קיצר תענוג.

פשיי, חי טוב.
הבעיה היחידה זה שעכשיו המכשירים שצריכים בשבילם פלטות מפוזרים במכון, הכלובים בקצה אחד, כל מיני מכשירים עם פלטות וגם הסטנדים בצד שני וגם הבמה של הדדליפט שם, והבנצ'ים בצד שלישי. אז יצא לי לעשות כמה טיולים עם פלטות היום. אבל לא נורא זה חלק מהחימום 😃

הבעיה היחידה זה שעכשיו המכשירים שצריכים בשבילם פלטות מפוזרים במכון, הכלובים בקצה אחד, כל מיני מכשירים עם פלטות וגם הסטנדים בצד שני וגם הבמה של הדדליפט שם, והבנצ'ים בצד שלישי. אז יצא לי לעשות כמה טיולים עם פלטות היום. אבל לא נורא זה חלק מהחימום 😃
ספר לי על זה..
כשיש דדליפט אני צריך לעשות טיולים ולאסוף מכל המכון את הפלטות הטובות. בין היתר יש מו"מים, סירובים, ופיזור שקרים כמו "זה לא משנה אני סתם אוהב להתאמן עם זה ועם זה" .

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 17/07/16

הכל הרגיש לי כבד מדי היום, אולי בגלל החוסר שינה בסופ"ש, אולי בגלל האלכוהול בסופ"ש, אולי בגלל שלא לקחתי קפאין לפני האימון ואולי כל התשובות נכונות.

סקוואט - 145X5X5
בנץ' - 109X5X5
צ'ין אפס - 8,7,5,4 מ.ג 111.5
(בסופ"ש היה גם לא מעט אוכל)

מטקון - דדליפט, חתירה, פ.סקוואט, פוש-פרש, סקוואט, פוש-פרס. 30 קילו, 5 חזרות כל הרמה. 5 סבבים, 8:30 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית