הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 22/07/16

סקוואט - 165X5
בנץ' - 112.5X5, 99X3X8
משום מה הבנץ' הרגיש כבד מדי כבר בחימום, אחרי הסט הראשון ראיתי שיהיה בעייתי להשלים 5X5 עם המשקל אז העדפתי לעשות נפח עם שמיניות.
דדליפט - 195X5, 140X2X5 הכל עם חגורה. ה 140 היה באחיזה רגילה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/07/16

סקוואט - 147X5X5 עשיתי עם מוט פח שהתגלגל ורצה לברוח לי מהגב 😕
פרס - 70.5X5X5 התחלתי להתחמם לבנץ' ואז נזכרתי שאני בכלל עושה פרס היום
צ'ין אפס - 8,6,5 מ.ג 111.4

מטקון - 21,15,9 הנפות קטלבל 12 קילו, זריקת כדור 6 קילו מסקוואט. 4:15 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/07/16

פרונט סקוואט - 82.5X2X3, 60X3
בנץ' - 115X2X5
בנץ' דאמבלים - 35X8, 30X12,10
מתח מיד - 3X5 מ.ג 109.4

מטקון - 21,15,9 באק ת'ראסטרס עם 30 קילו, בין לבין 100 קפיצות דלגית, אחרי האחרון 200 קפיצות במקום 100. 7:50 דקות.

התכנון ללחיצות לא ממש הולך. הסט הראשון היה כבד מדי, בסט השני כמעט היה כשל בחזרה האחרונה. צריך לחשוב על תכנון אחר כלשהו ללחיצות. באימון של אמצע השבוע לא הולך טוב ללחוץ כבד, וגם השבוע עבדתי עד מאוחר כל השבוע. רוצה לחשוב על תכנון ככה שאימון אמצע השבוע יהיה סוג של התאוששות להכל. אולי אעשה באימון הזה דברים עם נפח ובעצימות נמוכה, נגיד דאמבלים או מקבילים ל 8-10 חזרות. צריך לראות מה אני עושה בשני האימונים האחרים, רצוי איכשהו שגם הבנץ' וגם הפרס יתקדמו. אם יש הצעות תגידו. לא ממש בא לי להתאמן 4 פעמים בשבוע כרגע אחרת הייתי עושה עליון-תחתון וזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שחיף.
בסוף ישבתם אתמול?
שישי הבא זאת ההעמסה האחרונה שלי, חייבים לחגוג 🍽️🥹

עדכון לוג: 30/07/16

אימון בשבת זה לא ממש כיף, לא רגיל. גם הכאבי בטן (הלא כאלה רציניים אבל עדיין) לא עזרו לזה.

סקוואט - 170.5X3 יש מצב שיכלתי עוד אבל העדפתי לעצור.
דדליפט - 200X3, 150X2X5 ה 150 היו באחיזה רגילה. הדדליפט היה ישר אחרי הסקוואט כי הזמן היה מוגבל עד שהמכון יסגר והעדפתי להספיק את הדדליפט במקום פרס. סגרתי את החגורה משוחרר מדי ב 200, בסטים של 150 סגרתי חור אחד צמוד יותר והרגיש סבבה.
ראיתי שיש לי 6 דקות עד שהמכון נסגר, בדקות האלה הספקתי את הבאים:
פרס דאמבלים בישיבה - 20X15,10
מקבילים, 2X15 מ.ג 109.4
בייספס דאמבלים - 14X15, 10X15

ריצה בחוץ - 22:40 דקות, 3.2 ק"מ, מהירות ממוצעת 8.46 קמ"ש

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה בא עם מחשבון לאימון?
לא, אני מספיק חכם לחשב בראש 😛
בעיקרון כבר מזמן חישבתי שאם יש 3 פלטות של 45 ליברות בכל צד (20.4 קילו) על מוט של 17.6 זה יוצא 140 קילו, ו 2 פלטות זה 99 קילו ומשם כבר קל לחשב. היום פשוט מישהו כבר עבד עם פלטות מעורבות של 20 קילו ושל 45 ליברות ונכנסתי איתו אז היה קצת בלגן לחשב אבל לא נורא.

לא, אני מספיק חכם לחשב בראש 😛
בעיקרון כבר מזמן חישבתי שאם יש 3 פלטות של 45 ליברות בכל צד (20.4 קילו) על מוט של 17.6 זה יוצא 140 קילו, ו 2 פלטות זה 99 קילו ומשם כבר קל לחשב. היום פשוט מישהו כבר עבד עם פלטות מעורבות של 20 קילו ושל 45 ליברות ונכנסתי איתו אז היה קצת בלגן לחשב אבל לא נורא.
מהנדס מן המניין.

עדכון לוג: 01/08/16

פאק היה אימון קשה. גם לא התאוששתי כמו שצריך מאימון וריצה של שבת וגם היה חם רצח במכון.

סקוואט - 150X5X5 לא הלך הכי טוב. המשקל עצמו לא הרגיש כבד מדי אבל היה לי קשה להכנס לריכוז במיוחד בשני סטים אחרונים. סט רביעי כשהוצאתי את המוט ונעמדתי איבדתי קצת יציבות אבל בסוף השתלטתי.
לא היה כוח לעשות דברים כבדים אז עשיתי פרס חצי כוח ואז קצת בילדינג.
פרס - 75X3X5
מתח מיד - 2X6 מ.ג 110.9
מקבילים - 2X15
בנץ' דאמבלים - 30X2X10
הרחקות לצדדים - 10X2X15
בייספס מוט דבליו - 30X2X12

התחלתי לעשות מטקון אבל אחרי דקה ראיתי שלא כדאי להמשיך ועדיף לעצור וללכת הביתה.

לא בטוח איך להתאמן הלאה. מצד אחד לא בא לי לבוא 4 פעמים בשבוע, מצד שני האימון נפח הזה לא לעניין בכלל, גם לוקח מלא זמן (גם מה שעשיתי היום לקח שעתיים + וגם אם כשאני עושה נפח לחיצה ומתח זה לוקח לפחות שעתיים) וגם אחרי נפח סקוואט לא בא לי לעשות כלום. יש מצב עדיף בכל זאת לפצל עליון-תחתון לבוא 4 פעמים, היתרון שאז היו אימונים יותר קצרים ואפשר להיות יותר רענן באימון. נראה, אחשוב על זה עד שבוע הבא.

עוד קצת ספאם: אתמול הרגשתי תפוס וכואב מהאימון של שבת. בנוסף לדומס היה גם כא רע בצד ימין של האגן מהריצה, הרגשתי את זה מתחיל בסוף הריצה. עשיתי פואם רולר מתיחות בקטנה ולקחתי 800 מ"ג מגנזיום בערב, עם 50 מ"ג אבץ, קיוויתי שיעזור להתאוששות וזה. לקראת הבוקר, ברבע לחמש בערך התעוררתי כי רציתי להשתין, בקושי גידתי את עצמי מהמיטה, הרגשתי כזה רפוי. לא יודע אם זה בגלל המגנזיום אבל לא רואה סיבה אחרת. הרגשה ממש מוזרה. דווקא אני תמיד לוקח מגנזיום 400 מ"ג ולא מרגיש הבדל בין הימים שאני לוקח לימים שלא לוקח (שוכח או משהו). שבוע שעבר ניסיתי 600 מ"ג באיזה יום וגם לא יכול להגיד שהרגשתי איזה הבדל מהותי, זתומרת תמיד קשה לי לגרד את עצמי מהמיטה בבוקר, אבל היום זה היה בקטע אחר. אגב אמרו שמגנזיום משלשל או משהו, למזלי לא היה לי משהו דומה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

800 מג ? נראה לי טו מאצ'
תפחית קצת מהאירובי אולי , זה מפריע לך בהתאוששות אז חבל..
"פרס חצי כוח" 🤬

800 מג ? נראה לי טו מאצ'
זה לא משהו קבוע, לקחתי חד פעמי. ברגיל אני לוקח 400 ו 50 מ"ג אבץ.
תפחית קצת מהאירובי אולי , זה מפריע לך בהתאוששות אז חבל..
האמת שהמטקונים לא הרגשתי שמפריעים כל כך, זה הריצה בחוץ די גמרה אותי, וגם האימון היה בשבת במקום שישי כלומר פחות מנוחה עד האימון של היום.
"פרס חצי כוח" 🤬
התכוונתי 3X5 ולא 5X5 😃

דווקא ציפיתי ממך לאיזה אזכור על 5/3/1 (4 פעמים בשבוע, פיצול עליון-תחתון) 😁

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית