הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
531 זה אח.
אתה לא רוצה להקשיב לי אבל 😭
רוצה למה לא רוצה? 😃
זה לא העניין, אני רוצה למצות התקדמות שבועית בסקוואט ודד לפני שאני עושה ריסט יחסית עמוק ומתחיל 531, מניח שזה לא יקח לי עוד הרבה זמן. סה"כ מסכים שזה אח.

זה לא העניין, אני רוצה למצות התקדמות שבועית בסקוואט ודד לפני שאני עושה ריסט יחסית עמוק ומתחיל 531, מניח שזה לא יקח לי עוד הרבה זמן. סה"כ מסכים שזה אח.
עזוב אותך התקדמות שבועית......
תשבור שיאים בחזרות ובתוך שנה תגיע למשקלים מפלצתיים.
מאז שאני מכיר אותך אתה עם איזה סקוואט 180 ככה, ועד היום אתה מדדה על המשקלים האלה.
השתפרת בדדליפט מעט ובעיקר בלחיצות.

אני חושב שאתה צריך תכנון לטווח הרחוק יותר, וה 531 תאפשר לך לעשות קומפלקסים בכיף וריצות מבלי לפגוע בעצימות.
זאת דעתי בכל אופן 😃

עזוב אותך התקדמות שבועית......
תשבור שיאים בחזרות ובתוך שנה תגיע למשקלים מפלצתיים.
וואלה יש משהו בדבריך
מאז שאני מכיר אותך אתה עם איזה סקוואט 180 ככה, ועד היום אתה מדדה על המשקלים האלה.
לפני כמה שבועות היה 190 כבר 😡 תשמע הסקוואט לא התקדם הרבה גם בגלל החיטוב בשנה שעברה שנורא החליש אותי ולקח לי לא מעט זמן לחזור (שזה בפני עצמו לא תקין) ואז הפציעה שלא עשיתי סקוואט אז לקח לי עוד יזה חודשיים-שלושה לחזור.
אני חושב שאתה צריך תכנון לטווח הרחוק יותר, וה 531 תאפשר לך לעשות קומפלקסים בכיף וריצות מבלי לפגוע בעצימות.
זאת דעתי בכל אופן 😃
יש מצב תכלס, אולי באמת עדיף תכנון לטווח רחוק במקום לנסות להנות מכל העולמות (גם סיבולת לב ריאה גם התקדמות שבועית גם לרדת במשקל) ובסוף יש סיכוי לצאת קירח מכאן ומכאן 😁

תשמע, דיברת כאן דברי חוכמה, אני בהחלט אשקול את העניין בכובד ראש

וואלה יש משהו בדבריך

לפני כמה שבועות היה 190 כבר 😡 תשמע הסקוואט לא התקדם הרבה גם בגלל החיטוב בשנה שעברה שנורא החליש אותי ולקח לי לא מעט זמן לחזור (שזה בפני עצמו לא תקין) ואז הפציעה שלא עשיתי סקוואט אז לקח לי עוד יזה חודשיים-שלושה לחזור.

יש מצב תכלס, אולי באמת עדיף תכנון לטווח רחוק במקום לנסות להנות מכל העולמות (גם סיבולת לב ריאה גם התקדמות שבועית גם לרדת במשקל) ובסוף יש סיכוי לצאת קירח מכאן ומכאן 😁

תשמע, דיברת כאן דברי חוכמה, אני בהחלט אשקול את העניין בכובד ראש
הכל מ 😍

בשישי תעשה החלטות הרות גורל, על גביי פיצה מנוקנקת 😛

אפשר לעשות 5/3/1 כם 3 אימונים בשבוע?
פחות ממליץ בחיטוב.. בחיטוב הייתי מציע כן לגרות את כל קבוצות השריר באתו השבוע ולא במת'ודה שמזכירה ABA BAB
ראיתי וריאציה של beyond 531 ל 3 אימונים בשבוע ב tnation, עושים כל אימון הרמה לפלג גוף תחתון/עליון ב531 ולעליון/תחתון בהתאם ל 5x5. כלומר נגיד יש אימון של סקוואט עם האחוזים של 531 אחריו בנץ' 5x5 ואז עזר. ואז יוצא שכל מיני סבב כזה הוא 4 אימונים אבל עובדים על כל הגוף בכל אימון. לדעתי זה יכול להתאים ל 3 אימונים בשבוע.

האמת לא הבנתי אבל לא נחפור עכשיו יותר מידי, זה לא רלוונטי עבורי כרגע.
אימונים של שלוש פעמים ב 531 נראה ככה :

פרס
דדליפט
בנצ'

סקוואט
פרס
דדליפט

בנצ'
סקוואט
פרס

דדליפט
בנצ'