נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
531 זה אח.
אתה לא רוצה להקשיב לי אבל :(
אתה לא רוצה להקשיב לי אבל :(
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רוצה למה לא רוצה? 😃531 זה אח.
אתה לא רוצה להקשיב לי אבל 😭
עזוב אותך התקדמות שבועית......זה לא העניין, אני רוצה למצות התקדמות שבועית בסקוואט ודד לפני שאני עושה ריסט יחסית עמוק ומתחיל 531, מניח שזה לא יקח לי עוד הרבה זמן. סה"כ מסכים שזה אח.
וואלה יש משהו בדבריךעזוב אותך התקדמות שבועית......
תשבור שיאים בחזרות ובתוך שנה תגיע למשקלים מפלצתיים.
לפני כמה שבועות היה 190 כבר 😡 תשמע הסקוואט לא התקדם הרבה גם בגלל החיטוב בשנה שעברה שנורא החליש אותי ולקח לי לא מעט זמן לחזור (שזה בפני עצמו לא תקין) ואז הפציעה שלא עשיתי סקוואט אז לקח לי עוד יזה חודשיים-שלושה לחזור.מאז שאני מכיר אותך אתה עם איזה סקוואט 180 ככה, ועד היום אתה מדדה על המשקלים האלה.
יש מצב תכלס, אולי באמת עדיף תכנון לטווח רחוק במקום לנסות להנות מכל העולמות (גם סיבולת לב ריאה גם התקדמות שבועית גם לרדת במשקל) ובסוף יש סיכוי לצאת קירח מכאן ומכאן 😁אני חושב שאתה צריך תכנון לטווח הרחוק יותר, וה 531 תאפשר לך לעשות קומפלקסים בכיף וריצות מבלי לפגוע בעצימות.
זאת דעתי בכל אופן 😃
הכל מ 😍וואלה יש משהו בדבריך
לפני כמה שבועות היה 190 כבר 😡 תשמע הסקוואט לא התקדם הרבה גם בגלל החיטוב בשנה שעברה שנורא החליש אותי ולקח לי לא מעט זמן לחזור (שזה בפני עצמו לא תקין) ואז הפציעה שלא עשיתי סקוואט אז לקח לי עוד יזה חודשיים-שלושה לחזור.
יש מצב תכלס, אולי באמת עדיף תכנון לטווח רחוק במקום לנסות להנות מכל העולמות (גם סיבולת לב ריאה גם התקדמות שבועית גם לרדת במשקל) ובסוף יש סיכוי לצאת קירח מכאן ומכאן 😁
תשמע, דיברת כאן דברי חוכמה, אני בהחלט אשקול את העניין בכובד ראש
כן, מאוד מקווה שאצליח להגיע 🫤הכל מ 😍
בשישי תעשה החלטות הרות גורל, על גביי פיצה מנוקנקת 😛
מה???כן, מאוד מקווה שאצליח להגיע 🫤
נחשוב על זה בחיטוב 😃בהחלט.
פחות ממליץ בחיטוב.. בחיטוב הייתי מציע כן לגרות את כל קבוצות השריר באתו השבוע ולא במת'ודה שמזכירה ABA BABנחשוב על זה בחיטוב 😃
אפשר לעשות 5/3/1 כם 3 אימונים בשבוע?
ראיתי וריאציה של beyond 531 ל 3 אימונים בשבוע ב tnation, עושים כל אימון הרמה לפלג גוף תחתון/עליון ב531 ולעליון/תחתון בהתאם ל 5x5. כלומר נגיד יש אימון של סקוואט עם האחוזים של 531 אחריו בנץ' 5x5 ואז עזר. ואז יוצא שכל מיני סבב כזה הוא 4 אימונים אבל עובדים על כל הגוף בכל אימון. לדעתי זה יכול להתאים ל 3 אימונים בשבוע.פחות ממליץ בחיטוב.. בחיטוב הייתי מציע כן לגרות את כל קבוצות השריר באתו השבוע ולא במת'ודה שמזכירה ABA BAB
זה לא מה שאתה פחות או יותר עושה עכשיו בחיטוב ?פחות ממליץ בחיטוב.. בחיטוב הייתי מציע כן לגרות את כל קבוצות השריר באתו השבוע ולא במת'ודה שמזכירה ABA BAB
לא..זה לא מה שאתה פחות או יותר עושה עכשיו בחיטוב ?
התכוונתי לתכנית 5/3/1 בחיטוב בגדוללא..
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע.
אבל זה לא מה שלא המלצתי עליו.. לא המלצתי על 3 פעמים בשבוע בחיטוב ב 531 😃התכוונתי לתכנית 5/3/1 בחיטוב בגדול
האמת לא הבנתי אבל לא נחפור עכשיו יותר מידי, זה לא רלוונטי עבורי כרגע.אבל זה לא מה שלא המלצתי עליו.. לא המלצתי על 3 פעמים בשבוע בחיטוב ב 531 😃
אימונים של שלוש פעמים ב 531 נראה ככה :האמת לא הבנתי אבל לא נחפור עכשיו יותר מידי, זה לא רלוונטי עבורי כרגע.
משקל גוף - 107.7 ירידה של רק 100 גרם משבוע שעבר.
בטן - 101 ס"מ ירידה של 0.5 ס"מ
יד - 43.25 ירידה של 0.25 ס"מ
התאמנתי רק פעם אחת השבוע ובלי אירובי.