הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא אם היא נופלת לך על הפרצוף.
ועדיין, לא משכנע אותי שהם חשבו על זה לבד. למרות שלך תדע...

האנשים בחדר כשר שלנו סטודנטים להנדסה ושחיפים. שילוב שיכול להביא לתוצאות משעשעות.אני חושב להתחיל לצלם כל אימון,תמיד יש חומר טוב.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 01/11/16

סקוואט 5+
TM=185

סקוואט - 119X5, 140X5, 157.5X7 PR, 119X12 PR
אחרי ה 157 נתפס לי התחת והחלק העליון של ההאמסטרינגס. הפעם האחרונה שאני זוכר הרגשה כזאת זה לפני שנתיים וחצי כשבאמצע SS הייתי צריך להפסיק להתאמן לחודשיים בערך ואז כשחזרתי הייתי נתפס באימונים הראשונים. בסט האחרון של 119 בדיוק בא איזה "חבר מכון" שלי, הסתכל על כל הסט ואז אמר לי לשמור על הגב זקוף שזה לא טוב שאני יורד ככה עם הטיית הגב (יש לו תעודת מדריך מוינגייט אז הוא כנראה יודע). לא היה לי כוח לדון על זה אז אמרתי שהגב שלי בסדר ושיניתי נושא.
דדליפט - 119X4X10 לא חגור, כל הסטים חוץ מהאחרון באחיזה רגילה, האחרון במשולבת.
טבטה 10 דקות עם פרונט סקוואט 40 קילו;דלגית;דדליפט רומני 40 קילו;דלגית

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/11/16

דדליפט 3+
TM=220

דדליפט - 154X3, 176.5X3, 200X3, 154X10PR
הרגיש כבד כבר מהסט הראשון של 154, ובכלל גם לפני האימון הרגשתי עייף מדי ולא לקחתי קפאין כי לא הייתי בטוח שאוכל להכנס להתאמן (נגמר לי המנוי אתמול ושבוע הבא או בסופ"ש הזה אני עושה במקום אחר). לפחות יש PR לעשירייה 🙄
סקוואט - 99X8, 109X2X8 יותר מדי מתיש אחרי הדדליפט

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/11/16

אימון מאתמול, הייתי באימון נסיון במקום חדש, מועדון הספורט דניה. סה"כ החדר כושר בסדר, יש כלוב אחד שאפשר לעבוד בו בפנים ובחוץ, ספה אחת, יש מקום לדדלפט, מקווה שלא יזיינו לי במוח שאני מוריד חזק מדי את המוט בדדליפט. המוטות קצת יותר עבים ממה שאני רגיל, מניח שאפשר להתרגל אליהם. יש עוד מכשירים, לא מעט דאמבלים, חדר אירובי, יש סאונות ובריכה שם שזה נחמד. קיצר כנראה ארשם לשם, זה גם הכי נוח לי מבחינת מיקום.
האימון:
בנץ' 3+
TM=132.5

בנץ' - 119.5X4
פרס - 72X3X6

סקוואט ודדליפט קלילים בשביל לבדוק את הכלוב, הרצפה, והתגובה של המדריך לרעש ולמגנזיום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/11/16

סקוואט 3+
TM=185

סקוואט - 130X3, 147.5X3, 165X3, 130X8
הרגשתי שיש לי עוד עם 165 אבל זה סקוואט כבד ראשון במכון החדש עם מוט וכלוב לא מוכרים אז יצאתי פוסי ופחדתי קצת.
דדליפט - 132.5X5,6,6,6
קצת דלגית וברפיז לקינוח ואז סאונה.

נרשמתי למועדון הספורט דניה בחיפה. נחמד, יש חדר כושר בריכה סאונות..
@White Walker יש מצב שגם אצלי עכשיו יתחילו סיפורי ליצנות. אתמול ראיתי מישהו שהמדריך נתן לו לעשות סופרסט של בנץ', כבלים ושכיבות סמיכה והוא נכשל עם 40 קילו בנץ' (לא מזלזל במשקל אלא בזה שברמה הזאת המדריך נותן לו לעשות את השיט הזה). כשעשיתי דדליפט, כשהיה 100 קילו על המוט איזה ילד שאל אותי אם אני מתאמן לתחרות או משהו כי אני מרים משקל מטורף. כשהוא שמע שיש שם 100 קילו הוא אמר "100 קילו?!!! מטורף". תכלס לא נעים לי ממש כי אם אני אגיד לו שזה בכלל חימום והיום זה בכלל דדליפט קל אז אני יוצא שוויצר, אז חייכתי ואמרתי תודה.

קרא את שאר עדכון הלוג...
לגבי המקום עצמו, הכלוב בסדר, צמוד מדי למראה אבל אפשר להתרגל בקלות (התרגלתי לעשות בלי מראה), לא העירו לי המדריכים על רעש בדדליפט, מגנזיום וזה שהורדתי נעליים. המוטות לא משהו מיוחד, לסקוואט הם סבבה כי הם קשיחים, בדדליפט כנראה זו תהיה בעיה קצת, בלחיצות לא הכי נוח כי הם טיפה יותר עבים ממה שאני רגיל אליו אבל אתרגל גם לזה אני מאמין. חוץ מזה יש יציאה לגג מהחד"כ ויש שם הרבה מקום לעשות מטקונים ושיט, החדכ עצמו לא גדול בכלל.

בול כמו אצלי, תכלס אני לא אוהב את זה.
גם אני לא ממש. אפשר לשים את הווים לכיוון שני ולעבוד בלי מראה אבל זה מרגיש לי לא יציב ומפחיד להחזיר מוט כבד בעוצמה לשם.
יאללה בוא נכתוב ספר על הליצנות בחד"כ. נוציא לאור באמצעות LBS 🤩
🤣
אם תהיה ליצנות מסביבי זה לא מפריע לי, העיקר שיתנו לי לעשות את מה שאני בא לעשות
שכחתי לעדכן שנשקלתי אתמול במכון אחרי אימון 106.7. נהיה שחיף. לא יודע אם זה טוב או לא.

אם תהיה ליצנות מסביבי זה לא מפריע לי, העיקר שיתנו לי לעשות את מה שאני בא לעשות
שכחתי לעדכן שנשקלתי אתמול במכון אחרי אימון 106.7. נהיה שחיף. לא יודע אם זה טוב או לא.

הכל טוב עד שתופסים מכשיר שאתה צריך לשימושים מטומטמים..
וזה טוב שאתה נהיה שחיף רק אם הרטיו עולה:P:

הכל טוב עד שתופסים מכשיר שאתה צריך לשימושים מטומטמים..
מזכיר לי שהיום הגעתי לאימון והכלוב היה ריק כמו תמיד, אז הכנתי אותו לפרס ועשיתי חימום מוביליטי בצד..
בא בילדר אחד אמר לי שיש לו רק סט אחד מהיר ושהוא לא מפריע לי.. נכנס לכלוב ולקח את המוט והתחיל לקרלז.
😵

כי אני חלשלוש :(
לפעמים יש prים של חזרות, של משקל עדיין לא כי עשיתי ריסט עם ה 531. נראה לי שבמכון החדש עם המוטות שלהם לא יהיה pr בדדליפט בזמן הקרוב, בשאר ההרמות נראה..

מבאס להשתמש בציוד שלא רגילים אליו, אבל יעבור לך..אל תשכח שקל לשחזר את רוב המשקלים כשחוזרים למסה:sporty019-49:

מבאס להשתמש בציוד שלא רגילים אליו, אבל יעבור לך..
נכון, מאמין שתוך כמה זמן זה כבר יהיה ציוד שאני רגיל אליו. לגבי דדליפט, פשוט כמו שאמרתי המוטות יותר קשיחים ממה שהייתי רגיל מה שעלול להוריד משקל מהמוט בדדליפט. אבל לא נורא נעבוד עם מה שיש.
אל תשכח שקל לשחזר את רוב המשקלים כשחוזרים למסה:sporty019-49:
אני לא במסה, גם לא בחיטוב. פשוט מתאמן ואוכל (אוכל דווקא סבבה לגמרי, לא מעט בכלל), מנסה לא לעלות במשקל ואולי לרדת לאט לאט.

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 21/11/16

דדליפט 1+
TM=220

דדליפט - 165X5, 187.5X3, 210X2
סקוואט - 100X3X8
בלי חגורה, עם שרוולים.

החדר כושר נמצא בקומה שניה בבניין של המקום. באחד הסטים של דדליפט, נראה לי בחימום עם 140, אחרי הסט איזה סבא שאל אותי "אתה מוכרח לשבור את התקרה?"... בסט של 165 כיביתי את המוזיקה כי רציתי לשמוע כמה חזק הרעש, וזה עוד כשאני לא מפיל את המוט אלא שולט בירידה. שמעתי את המדריכה פוחדת שיקרה משהו (או משהו בסגנון, לא שמעתי טוב) כשהלכתי להביא עוד פלטות המדריך שאל אותי יפה בנימוס אם אני יכול לשים מזרונים מתחת למוט שיבלום חלקית את הירידה של המוט. קיצר מעכשיו יהיה דדליפט עם המזרונים הדקים, לא מפריע לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית