הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
לא עדיף 125 140 155 165? שבוע שלישי נראלי דיי קל בשביל שבוע רביעי
החשיבה שונה בבלוקים. אין דבר כזה משקל כבד או משקל קל. יש דבר כזה עבודה בתוך טווח מסוים או לא.
כאשר חודש לפני אני מבצע 160 קילו, המשקל 165 לא יהיה כבד לאחר מכן. המשקלים נועדו לבנות פיק לקראת השבוע הכבד.
אם אתה מרים 150 RM1 למשל אז החישוב יהיה שונה כי זה 7%.

(אני ספציפית העדפתי 10 קילו בסקוואט מהסיבה שאמרת, אבל זה הורג אותי ככל שאני מתקדם ואני כבר עומד על 12.5.)
יהיה נכון יותר לומר שכאשר תבצע משקל שקרוב מידי לשבוע הכבד אתה כנראה תשרוף את עצמך.

בין הסטים אני מדלג ב7% מRM1.
בין השבועות הכוונה כן? ואיך הגעת דווקא ל 7%?
התקדמתי עם זה כבר 10 חודשים עם 3 כשלים בלבד בתרגילים שונים!
באיזה תרגילים אתה עובד ככה?
אני עוקב אחרי הלוג שלך אבל גם אחרי הרבה אחרים אז לא זוכר בדיוק 😃
גם אם זה ממש איטי, אבל אתה פתאום מוצא את עצמך עם עוד 50 קילו בנפח בלי לשים לב אחרי עשרה חודשי
אין לי בעיה עם התקדמות איטית, אני לא ממהר לשום מקום.
אתה עושה גם עצימות או רק סבבים של נפח?

אני לא דוגמא, הייתי בניטראלי ולא התקדמתי בצורה הזאת לשום מקום.
אז זהו שגם אני לא רוצה לעלות במשקל גוף, גם עכשיו אם הייתי בפלוס אז כנראה שהייתי מתקדם יותר טוב.

בין השבועות הכוונה כן? ואיך הגעת דווקא ל 7%?

באיזה תרגילים אתה עובד ככה?
אני עוקב אחרי הלוג שלך אבל גם אחרי הרבה אחרים אז לא זוכר בדיוק 😃

אין לי בעיה עם התקדמות איטית, אני לא ממהר לשום מקום.
אתה עושה גם עצימות או רק סבבים של נפח?
היה לי מלא כשלים בהתחלה כי הייתי קופץ ב7-10 קילו. שרפתי את עצמי כמעט כל סייקל.
אז התייעצתי עם דר יוסף ועוד כמה וזה היה המספר שכולם דיברו עליו.
אני עובד ככה בסקוואט ובדדליפט. הייתי מבצע בבנץ באימון A עלייה של חזרה כל אימון (5-8) ובאימון C עלייה במשקל עד למשקל היעד (עלייה של 5 קילו). בבנץ אני חושב כרגע שאני אעבור לסמולוב גוניור.
לא עליתי בקילו במהלך החצי שנה האחורנה וזה עבד לי מעולה. אני שוקל כבר תקופה 92-3.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

עדכון לוג: 29/11/16

פרס 1+
TM=87.5

פרס - 65X5, 75X3, 82.5X4, 90X1
בסדר סה"כ. לא שיאים. ה 90 היה קשה אבל חושב שיכלתי ללחוץ 92.5
בנץ' - 100X5X5
צ'ין אפס - 10X2X5, 0X1X5 מ.ג 108.4

יש בחור במכון שבזכותי התחיל להסקביט lb 😃
לא שניסיתי לשכנע אותו, הוא פשוט ראה אותי עושה והתעניין אז הפניתי אותו לסרטונים של ריפטו.

קרא את שאר עדכון הלוג...
אז התייעצתי עם דר יוסף ועוד כמה וזה היה המספר שכולם דיברו עליו.
עוד שאלה, אני מבין שאתה לא עושה סינגלים או בכלל עצימות בין הסבבים, לפי איזה rm1 אתה לוקח את ה 7% בכל סבב?

עדכון לוג: 29/11/16

קרא את שאר עדכון הלוג...

עוד שאלה, אני מבין שאתה לא עושה סינגלים או בכלל עצימות בין הסבבים, לפי איזה rm1 אתה לוקח את ה 7% בכל סבב?
לפי RM1 של התחרות. או לפי מחשבונים באינטרנט. זה לא באמת קריטי. אני מחשב לפי 200 בדדלפיט ו 180 בסקוואט.

לא עליתי בקילו במהלך החצי שנה האחורנה וזה עבד לי מעולה. אני שוקל כבר תקופה 92-3.
שלח לי בהדמנות את כל התוכנית והמת'ודה שלה מבחינת ההתקדמות והאחוזים, זה מעניין נורא.
יפה שהצלחת להתקדם בלי לעלות במשקל יותר מידיי.

עדכון לוג: 01/12/16

יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן למעלה בזמן האחרון. לא בטוח ממה זה נגרם אבל עם החגורה אני מרגיש את זה יותר אז אני אעבוד בזמן הקרוב בלי חגורה. האמת שאני מרגיש שזה עובר אבל משום מה החלטתי לעבוד בלי חגורה רק עכשיו ולא לפני כמה שבועות. בגלל זה הורדתי את ה TM בדדליפט ל 215, היה אמור להיות 225 בסבב הזה. בסקוואט צריך להיות 190, אוריד ל 170 כי בסקוואט אני מרגיש את החוסר בחגורה יותר מדדליפט. בפרס אני אעלה כמתוכנן ל 90 בסבב הזה, אם אני ארגיש שבגלל החגורה אני מתקשה אז אולי אוריד סבב הבא. בבנץ' ממשיך כרגיל גם.
היום:

דדליפט 5+
TM=215

דדליפט - 140X5, 160X5, 182.5X5
היה בסדר סה"כ, השארתי קצת בטנק.
סקוואט - 80X4X8

מטקון - דד רומני:10, חתירה:7, פ.סקוואט:5, פוש פרס:3, סקוואט:5, BTN פוש פרס:3 - 30 קילו, 4 סבבים, 7:00 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/12/16

סקוואט 5+ (5-)
TM=170

סקוואט ללא - 110X5, 127.5X5, 145X3
היה נורא קשה, גם שכחתי להביא את השרוולי ברכיים, אז זה ביחד עם העניין של חוסר בחגורה כנראה השפיע. גם הרגשתי איזה אי נוחות בגב תחתון בתחילת האימון, בסט של 127.5 נראה לי זה נהיה יותר טוב. הרגשה כמו שריר תפוס או משהו.
3 סופרסטים של פ. סקוואט עם דדליפט רומני עם 30 שניות מנוחה בין סטים.
4 סופרסטים של גלגל בטן, צ'ין אפס וקפיצות דלגית, גם 30 שניות מנוחה.
אליפטי - 3 סבבים של 3 דקות קצב מהיר ודקה התאוששות.
דלגית - 5 סבבים של דקה קפיצה 30 שניות מנוחה.

התחלתי לנסות אימונים בשיטה כזאת, לשמור על דופק גבוה רוב האימון, נראה אם זה יעזור מבחינת הורדה בשומן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פרס 6 חזרות
פאור קלין 6
פוש פרס 6
פרונט סקוואט 6
חתירה 6
דדלפיט רומני 6

עם מנוחה של 3 דקות.
להתחיל עם 3 סבבים ולעלות ל5.
הגעת לחמש? תוסיף משקל ותחזור ל3 סבבים.
הכל עם מוט בלי הפסקה. אם הגריפ כואב תשים רצועות.
שים משקל, אני עושה עם 40 קילו. אבל אף פעם לא הצלחתי לשבור את ה5 סבבים בלי להקיא....:confused001:🙁

נסה קופמלקסים. אני הרגשתי שינוי מדהים מבחינת הכושר הגופני ומבחינת המראה. הוספתי 2.5 קילו שריר בתקופה מאוד'קצרה
עשיתי פה ושם, עכשיו במכון החדש זה קצת בעיה אין יותר מדי מקום לעשות דברים
אתה יכול לתת דוגמא?
עשיתי משהו דומה למה שאליחי כתב אבל ניסיתי מספר חזרות שונה לתרגילים שונים, כי נגיד משקל שבדדליפט רומני לא יזיז לי ל 6 חזרות בפרס יגביל.

עשיתי פה ושם, עכשיו במכון החדש זה קצת בעיה אין יותר מדי מקום לעשות דברים

עשיתי משהו דומה למה שאליחי כתב אבל ניסיתי מספר חזרות שונה לתרגילים שונים, כי נגיד משקל שבדדליפט רומני לא יזיז לי ל 6 חזרות בפרס יגביל.
הרעיון הוא לא שיזיז לך, אלא לעלות את הדופק. לכן הדדליפט בסוף כי התרגילים מסודרים לפי הקושי. אתה תראה שיהיה לך קשה לסיים את הסבביםאפילו שהדדליפט קל...

הרעיון הוא לא שיזיז לך, אלא לעלות את הדופק. לכן הדדליפט בסוף כי התרגילים מסודרים לפי הקושי. אתה תראה שיהיה לך קשה לסיים את הסבביםאפילו שהדדליפט קל...
טוב עשיתי את הסדר אחר, דווקא עדיף באמת את הפרס בהתחלה והדדליפט בסוף.

עדכון לוג: 10/12/16

פרס 5+
TM=90

פרס - 57.5X5, 67.5X5, 75X6
חושב שאם חגורה הייתי מצליח עוד. טוב בסבב הבא נראה, אין כבר כאבים בבטן, בסבב הבא אחזור לחגור.

אחרי זה סופר סטים של דברים עם 30 שניות מנוחה, לא מעניין לעדכן. בסוף ריצה 3 ק"מ, 18:30 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...
פרס 6 חזרות
פאור קלין 6
פוש פרס 6
פרונט סקוואט 6
חתירה 6
דדלפיט רומני 6
תגיד, אתה יודע לעשות פאוורקלין טוב? אני היום כנראה אנסה את הקומפלקסים בסדר שכתבת אבל אני לא יודע לעשות פאוורקלין, אז חושב לוותר עליו, להחליף במשהו אחר או לעשות משהו כמו מאסל-קלין.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית