- פותח/ת השרשור
- #5,601
😲 מאיפה הבנת את זה?האם פרישה לבילדינג?
תוהה1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😲 מאיפה הבנת את זה?האם פרישה לבילדינג?
תוהה1
סתם נו😲 מאיפה הבנת את זה?
חשבתי אולי בגלל שעשיתי סטים של 8 בדדליפט.סתם נו
פרס 3+
TM=92.5
פרס - 65X3, 75X3, 82.5X5, 65X10
בנץ' - 95X4X8
צ'ין אפס - 10X5,4 מ.ג 108.7
פייספולס
ידיים
ריצה - 3 ק"מ, 10 קמ"ש, 18 דקות.
שיערך התבדר ברוח החורפית?
לא, הוא התכנס 😃שיערך התבדר ברוח החורפית?
דדליפט 1+
TM=225
דדליפט - 167.5X5, 192.5X3, 215X2, 170X7
אז ככה:
לא התקדמתי במשקלי עבודה כמעט, אם בכלל, בחודשים האחרונים. אני לא באמת יכול להאשים את התכנית כי ההתאוששות שלי לא מושלמת בלשון המעטה, שעל זה אני מתחיל לעבוד במידה האפשרית. אבל בכל זאת אני רוצה לשנות תכנון.
בסקוואט ודדליפט משבוע הבא אתחיל בלוקים של 5X5. זה יהיה בסבבים של 4 שבועות כאשר פעם בשבוע יהיה סקוואט 5X5 ופעם בשבוע סקוואט קל, 80% מהנפח של אותו שבוע ל 3X3, ודדליפט 5X5. אני אציב את משקל המטרה לשבוע הרביעי, אוריד ממנו 45 קילו ומהמשקל הזה מתחיל השבוע הראשון. עליה של 15 קילו בשבוע עד לשבוע הרביעי, ושוב הצבת משקל חדש (5 קילו יותר) והתחלה של סבב חדש וכו'. אתחיל מ 145 סקוואט ו 175 דדליפט.
ללחיצות רוצה להתחיל דאג הפבורן. ראיתי את התכנית מזמן וזה נראה לי תכנון טוב ועכשיו שהתפרסם המאמר בקילוגרם זה הדליק אותי שוב על התכנית. אעשה פעממים בשבוע בנץ' ופעם בשבוע פרס. בנץ' אתחיל מ 115 ופרס מ 75. בסבבים הראשונים כנראה אעלה 5 קילו לסבב ואז נראה.
התכנון הוא להתאמן 4 ימים בשבוע בחלוקה הבאה:
יום א: סקוואט, פרס
יום ג: בנץ'
יום ה: סקוואט קל, דדליפט
יום ו: בנץ'
אז כמו שכתבתי בעדכון האחרון, התחלתי היום הפבורן ללחיצות, פעמיים בשבוע בנץ' ופעם בשבוע פרס.
האימון היום:
בנץ' - 115X8X2
צ'ין אפס - 0X8X2 מ.ג 108.6
שני התרגילים בוצעו ב"סופרסט" ככה: סט בנץ' דקה וחצי מנוחה, סט צ'ין אפס, דקה וחצי מנוחה וכו'.
בנץ' - 90X3X6
פולי עליון - 8X3X6 לא כתוב שם כמה משקל זה, היו 8 פלטות.
זה גם היה בסופרסט, עם בערך דקה מנוחה בין הסטים.
פייספולס
בייספס
תודה רבה. מקווה שיתחילו לזוז המשקלים 😃בהצלחה במתכונת החדשה:79nb:
אם יש לך במכון ספות חופשיות אז תיקח את זה לכלוב ותארגן בנץתודה רבה. מקווה שיתחילו לזוז המשקלים 😃
אגב הבעיה שאני רואה שיכולה להיות בתכנית הזאת היא שאני תופס את הספה היחידה שיש לנו להמון זמן. כמובן שאני תמיד מציע לאנשים להכנס לעבוד כשאני נח. היום בא איזה סבא שרצה לעשות בנץ' והעדיף לחכות שאני אסיים ולא רצה להכנס בין לבין כי הוא התבאס להוריד את כל המשקל, כשהוא שמע שיש לי עוד 20 דקות לפחות (הייתי בסט 4 או 5 של הסטים הכבדים, כלומר השארו לי עוד 7-8 סטים סה"כ) הוא נורא התבאס והלך לעשות דברים אחרים. ריחמתי עליו וקראתי לו כשסיימתי עם ה 115 לפני שעברתי לסטים עם 90 קילו, גם ככה הוא עשה 3 סטים עם מוט ריק באיזה 3 דקות וזהו.
לא בטוח שהן נוחות ואז אני אתפוס את הכלוב להרבה זמן 😃 הכלוב אגב משמש יותר אנשים לעשות בנץ' תחתון מאשר סקוואטים. נראה לי אני פשוט אעשה בספה הרגילה ואם מישהו ירצה להכנס בין לבין אז בכיף.אם יש לך במכון ספות חופשיות אז תיקח את זה לכלוב ותארגן בנץ
סקוואט - 112.5X5X5 ללא חגורה. היה פאמפ בגב תחתון במשך כל הסקוואטים, חוץ מזה בסדר סה"כ. שבוע הבא 125 אתחיל ללא חגורה, מקווה גם לסיים ככה.
פרס - 70X5X5 גם ללא חגורה. החלטתי לא לעשות הפבורן בפרס אלא 5X5 פעם בשבוע. הסיבה שהאימון פרס יהיה בימי ראשון יחד עם נפח סקוואט ולעשות 11 סטים של פרס אחרי 5X5 סקוואט יקח לי יותר מדי זמן.
מסור - 40X3X8
פייספולס, ידיים.
ריצה - 8 קמ"ש, 15 דקות.
בנץ' - 115X1X3, 7X2
סופרסט עם:
צ'ין אפס - 1X3, 7X2 מ.ג 109.5
בנץ' - 90X1X7, 2X6
סופרסט עם:
פולי עליון - 8X3X7
קומפלקסים 3 סבבים
למה גם צין אפס וגם פולי עליון? זה לא אותו דבר בערך?
כן. זה כמו בנץ' ואז עוד בנץ' 😃למה גם צין אפס וגם פולי עליון? זה לא אותו דבר בערך?
בנץ' פרס או פרס?בסה"כ פרס קטלני ביותר!
בנץ' פרס או פרס?
בנץ' פרס או פרס?
אה עכשיו ראיתי על מה שמת לייק. תודה 😃
אכן יש לי לוג, תבקר מדי פעם 😁פרס....גם הבנצ' לא רע אבל הפרס שלך אדיר!
אגב נראה לי שזו הפעם הראשונה שנכנסתי ללוג שלך....לא ידעתי שיש לך לוג בכלל 😲
בשמחה 😃