הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
נראה לי גם שהגובה של המוטות בטחון לא אידיאלי בשבילי לתרגיל הזה, אני חושב שזה טיפה גבוה מדי, ואם אני שם אחד למטה אז יוצא נמוך מדי. בכ"מ אני אנסה לשים אחד יותר נמוך ונראה מה עדיף.

נראה לי גם שהגובה של המוטות בטחון לא אידיאלי בשבילי לתרגיל הזה, אני חושב שזה טיפה גבוה מדי, ואם אני שם אחד למטה אז יוצא נמוך מדי. בכ"מ אני אנסה לשים אחד יותר נמוך ונראה מה עדיף.

אמור להיות קצת מעל הברכיים, שעדיין תהיה טווח תנועה למשיכה לפני רגע ה"התפוצצות"

אז אולי באמת יתאים אחד יותר נמוך. ניסיתי באמצע הירך ויצא קצת מעל.

ככה זה עבד לי כשהייתי מבצע את התרגיל הזה, המוט היה כמעט על אמצע הארבע-ראשי שלי, כך שעדיין הייתי מעל המוט (פלג גוף עליון כמעט מקביל לקרקע) אם זה גבוה מדי אין לך לפי דעתי אפשרות "לשדר" מספיק עוצמה על מנת "להתפוצץ" עם המוט למעלה

אם זה גבוה מדי אין לך לפי דעתי אפשרות "לשדר" מספיק עוצמה על מנת "להתפוצץ" עם המוט למעלה
כן יש מצב שזה מה שהיה אצלי. טוב שבוע הבא אנסה לשים יותר נמוך.

אתה יכול לנסות לשים את הכריות הקשיחות האלה (אם יש לך בחדר כושר) שבדרך כלל שמים לדדליפט וזה יגביה אותך.
וואלה רעיון טוב
אנסה לשים את המוטות בטחון נמוך יותר, אם יהיה נמוך מדי אנסה עם המשטח של הדדליפט

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום א 05/02/17 - סקוואט + פרס

סקוואט - 137.5X5X5 סט ראשון היה קשה מדי, הסטים הבאים סביר. נראה איך יילך שבוע הבא עם 150.
פרס - 80X5X5 סט ראשון היה קשה וכל סט היה יותר קשה מהקודם, בסטים האחרונים בחזרות האחרונות טכניקה ממש חרא. תכלס לא אופטימי מדי לגבי 85 בשבוע הבא אבל אלך על זה בכל מקרה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ו 10/02/17 - דדליפט

פאוז סקוואט - 110X3X3
דדליפט - 160X5X5
יותר קשה ממה שחשבתי, אבל נחתי איזה 2 דקות בין סטים. שבוע הבא זה השבוע הכבד עם 150 סקוואט ו 175 דדליפט, נראה מה יהיה.
פרונט סקוואט - 92.5X3X3 זה היה בין 92.5 ל 95 כי הבחור שעשה איתי שם 1.25 בצד אחד ו 2.5 בצד שני (הפלטות נראות אותו דבר כמעט).
פאוור שראגס - 180X5, 200X2X5 שמתי את המוטות בטחון יותר נמוך מפעם שעברה, זה יוצא קצת מעל הברך. טיפה יותר נמוך ממה שיש בסרטון של ריפטו אבל מרגיש סבבה, יותר טוב מאשר יותר גבוה.

טבטה - פרונט סקוואט 34 קילו, דד רומני 34 קילו, ברפיז - 6 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית