Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ב 13/03/17 - סקוואט+פרס

סקוואט - 157.5X5X5 היה ממש כבד, בסטים שלישי ורביעי היו גריינדים בחזרות האחרונות. לסט חמישי נכנסתי עם יותר ריכוז אז עלה יותר מהר.
פרס - 85X5,4,3F,4F, 60X12 הפרס לא הולך בכלל אחרי סקוואט כבד. אולי אנסה להזיז את השבועות של פרס ככה שהשבוע הכבד לא יפול על הסקוואט הכבד.

קרא את שאר עדכון הלוג...
סבב הבא אני מכוון ל 165 סקוואט, שוב עליה של 7.5 קילו, ואז תחרות ואחריה עליה של 5 קילו כל סבב.
ועכשיו נזכרתי שלא לקחתי קריאטין לפחות שבוע, פשוט שכחתי ממנו.

אתה עושה עם חגורה, כן?
את האימונים הכבדים כן, כמובן. בגדול אם אני לא כותב שזה ללא חגורה אז זה עם חגורה..
בגדול אם אני לא כותב שזה ללא חגורה אז זה עם חגורה..
חוץ מתרגילי עזר, אני לא טורח לכתוב למשל שדפיסיט דדליפט היה ללא חגורה. גם בבייספס אני לא שם חגורה, אבל בזה דווקא אם אני אחגור אני אציין את זה (או שלא כי זה פאדיחה 😆)

סופרסט? 😲
עם פולי עליון? 😲
כאילו לא בדיוק סופרסט, אני עושה כמו שהפבורן כתב, סט בנץ' - מנוחה - סט צ'ין אפס - מנוחה וכך הלאה.
הפולי עליון זה במקום הצ'ין אפס הקל

אגב, זה בדניה?
כן.
אנשים לא ממש אוהבים את הרעש של הדדליפט, בעיקר קשישים, אבל בעיה שלהם. והמטאל ברקע זה לא משהו רגיל בכלל, פשוט כמעט ולא היו אנשים אז המדריך (ליפטר רוסי עולה חדש, הוא גם זה שצילם) פירגן לי במוזיקה טובה 😃

איזה נוף! בדוק בדניה.. נראה כמו הנוף מעבר לבית שלך.
אגב זה נראה כמו חימום.

איזה נוף! בדוק בדניה.. נראה כמו הנוף מעבר לבית שלך.
כן אחי שכונה יפיפייה, חבל שאני עוזב עוד מעט 🙁
אגב זה נראה כמו חימום.
ותודה 😃
טוב אחרי הסתכלות בסרטון כמה פעמים נראה לי אני אלך על 195 בלוק הבא. אחרי התחרות באפריל אתחיל להתקדם ב 5 קילו כל בלוק.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית