עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט - 157.5X5X5 היה ממש כבד, בסטים שלישי ורביעי היו גריינדים בחזרות האחרונות. לסט חמישי נכנסתי עם יותר ריכוז אז עלה יותר מהר.
פרס - 85X5,4,3F,4F, 60X12 הפרס לא הולך בכלל אחרי סקוואט כבד. אולי אנסה להזיז את השבועות של פרס ככה שהשבוע הכבד לא יפול על הסקוואט הכבד.
את האימונים הכבדים כן, כמובן. בגדול אם אני לא כותב שזה ללא חגורה אז זה עם חגורה..אתה עושה עם חגורה, כן?
חוץ מתרגילי עזר, אני לא טורח לכתוב למשל שדפיסיט דדליפט היה ללא חגורה. גם בבייספס אני לא שם חגורה, אבל בזה דווקא אם אני אחגור אני אציין את זה (או שלא כי זה פאדיחה 😆)בגדול אם אני לא כותב שזה ללא חגורה אז זה עם חגורה..
כן, לתרגילי בסיס אני פשוט מוריד אותה ושם את האינזרבטח אתה מסתובב עם חגורת בילדרים כל האימון
כן, לתרגילי בסיס אני פשוט מוריד אותה ושם את האינזרבטח אתה מסתובב עם חגורת בילדרים כל האימון
סופרסט:
בנץ' - 120X7X2, 1X5F סבב הבא אי רוצה להתחיל לתרגל עצירה בבנץ', אנסה 122.5, מקווה שיהיה טוב.
צ'ין אפס - 5X1X2, 6X3, 1X5 מ.ג 110.8
סופרסט:
בנץ' - 92.5X8,8,7
פול עליון - 12X8,8,7
כאילו לא בדיוק סופרסט, אני עושה כמו שהפבורן כתב, סט בנץ' - מנוחה - סט צ'ין אפס - מנוחה וכך הלאה.סופרסט? 😲
עם פולי עליון? 😲
פאוז סקוואט - 125X3X3
דדליפט - 185X5X5 לא היה קל אבל הכל רוסס. מתלבט כמה לעשות בבלוק הבא. התכנון בעיקרון 195, נראה אם אלך על זה או קצת פחות.
טבטה - פרונט סקוואט, דד רומני - 40 קילו, 4 דקות
למה?195 בלי שאלה בכלל
כן אני תמיד מתפלא כמה בסרטונים זה נראה הרבה יותר קל מבאמת 😃קליל
כן.אגב, זה בדניה?
כן אחי שכונה יפיפייה, חבל שאני עוזב עוד מעט 🙁איזה נוף! בדוק בדניה.. נראה כמו הנוף מעבר לבית שלך.
ותודה 😃אגב זה נראה כמו חימום.
לא נורא. הכנרת יותר יפהכן אחי שכונה יפיפייה, חבל שאני עוזב עוד מעט 🙁
כן רק שאני לא עובר לשם, לפחות בינתיים 😃לא נורא. הכנרת יותר יפה