הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ש 25/03/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 125X8X2
עצירה בכל חזרה. לא קל אבל זרם בסדר.
צ'ין אפס - 7.5X5X2, 3X3 מ.ג 111.1

סופרסט:
בנץ' - 95X7,6,6
צ'ין אפס - 4,4,3

בייספס - מלא חזרות עם 24 קילו.
עשיתי 2 סטים עם מוט W ואחרי זה עשיתי סוג של פירמידה - עומדים שני אנשים אחד מול השני, אחד עושה חזרה אחת, מעביר לשני שעושה גם חזרה אחת, מעביר לראשון שעושה שתי חזרות, וכך הלאה עד שאחד לא יכול יותר. עשיתי ככה עד 15 חזרות, 120 חזרות סה"כ. בייספס גדול זה מאגניב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

וזה גם אימון בחדוו''א באותה הזדמנות
אחרי העבודה העיקרית אפשר לטחון בייספס למוות. לא חושב שזה יפריע להתאוששות אבל יגביר לי את הבטחון העצמי ללכת עם שרוול קצר 😃

כשאני עושה אותם (בדרך כלל לא במקומות ציבוריים) אני אוהב לספר לעצמי שזה חשוב כי מי שעוסק באומנויות לחימה זה שרירים מאד חשובים בשבילו. אני כמובן לא עוסק באומנויות לחימה כרגע אבל מה זה קשור, נכון?

כשאני עושה אותם (בדרך כלל לא במקומות ציבוריים) אני אוהב לספר לעצמי שזה חשוב כי מי שעוסק באומנויות לחימה זה שרירים מאד חשובים בשבילו. אני כמובן לא עוסק באומנויות לחימה כרגע אבל מה זה קשור, נכון?
🤣

יום ש 01/04/17 - דדליפט + בנץ'

השבוע לא יצא לי לעשות אימון בנץ' ביום רביעי וגם ל אימון דדליפט אתמול, אז היום עשיתי את הדדליפט של אתמול ואת הבנץ' של היום. התוצאה: אימון של שעתיים ורבע, אבל הכל עלה 😃

פאוז סקוואט - 110X3X3
דדליפט - 165X5X5
ללא חגורה.
בנץ' - 125X2X2, 1X3, 5X2, 95X7,7,6 עשיתי בלי ספוטר, עלה בסדר סה"כ. לא עשיתי מתח, התחלתי לעשות בחימום אבל הגב היה עייף מהדדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חתיכת אימון נפח...
כן, ככה זה כשהייתי צריך לאחד 2 אימונים. טוב שזה רק שבוע שני של הבלוק בדדליפט אז זה 30 קילו פחות מהמקסימום המתוכנן. אם זה היה האימון הכבד של הבלוק לא בטוח שהייתי שורד את כל הבנץ' אחרי הדדליפט.

יום ב 04/04/17 - סקוואט+פרס

עדכון של אתמול. אימון בהרקולס פתח תקווה:

סקוואט - 150X5X5 היה יותר קשה מהצפוי, אולי גם בגלל המכון החדש, בעיקר כנראה בגלל שהדדליפט היה בשבת במקום שישי ועוד...
פרס - 70X3X8
התחלתי קצת חתירות אבל לא היה כוח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

"המכון החדש" = עברת לפ"ת?
אה וואלה זה באמת נשמע ככה. לא עברתי, פשוט בחודש הקרוב אני נמצא רוב הזמן באזור פ"ת אז עשיתי כרטיסייה בהרקולס.
אבל כן עזבתי הדירה עם הנוף המדהים בחיפה, עברתי למעלות

יום ד 05/04/17 - בנץ'

אימון בהרקולס עם @nlr666 ההרקולס האנושי.
סופרסט:
בנץ' - 125X4X3, 4X2
הכל עם עצירה. הלך סבבה, הבדל עצום כשספוטר מוציא לעומת להוציא לבד, וגם הספסל שם ממש אחלה.
צ'ין אפס - 7.5X4X2, 4X3

סופרסט:
בנץ' - 95X3X7
בלי עצירה
צ'ין אפס - 0X3X4

בייספס

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית