Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״Yujin Method״:

יום ב 10/04/17 - סקוואט

סקוואט - 165X4X5, 1X4 החלטתי כן לעשות את הנפח הזה, אחרון לפני התחרות. בהחלט קושי מנטלי שלא הכרתי במיוחד באימוני נפח, כל סט היה עם התכוננות, ריכוז ורייג'. סט אחרון חזרה רביעית הייתה נורא איטית וגבולית אז לא ניסיתי את החמישית. גם הבחורה בגופיית בטן ומכנס ממש קצר שראיתי במראה במהלך הסט הוציאה אותי קצת מריכוז 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה וחג שמייח לכולם!!!

יפה, 175-190-200 נשמע לי כמו תכנון טוב לכניסות עם הנפח הזה
חשבתי גם על כניסות כאלה, אבל שבוע לפני התחרות אני רוצה לעשות סינגלים עד 185-190, אם יעלה ממש סבבה אז אולי אעשה 185-200 וכניסה שלישית אחליט כבר שם.

חשבתי גם על כניסות כאלה, אבל שבוע לפני התחרות אני רוצה לעשות סינגלים עד 185-190, אם יעלה ממש סבבה אז אולי אעשה 185-200 וכניסה שלישית אחליט כבר שם.
קלמנוביץ אסר עליי לבצע סינגלים שבועיים לפני

אני אעשה אופנרים, מאמין שיהיה בסדר, עשיתי ככה גם בעבר (בבנץ' יותר מהאופנר).
שבוע לפני עשיתי סינגלים עם 20% פחות מהאופנרים
מעריך את העצות בכל מקרה 😃 מקסימום לתחרות הבאה אדע יותר טוב

עם כזה נפח ללא עצימות לא הייתי מקצין את האופנר.. לא נגעת במשקל מעל 180 כבר הרבה זמן אז 200 נשמע לי ריאלי
תנסה 180 שבוע הבא ותראה איך יעלה

יום ד 12/04/17 - בנץ'

סופרסט:
בנץ' - 125X7X3, 1X2
הכל עם עצירה. היה לא קל אבל זרם, בסדר יחסית לזה שהוצאתי לבד בכל הסטים. יאללה שבת נפח אחרון של בנץ', מקווה שיהיה ממי לבקש להוציא.
צ'ין אפס - 0X1X3, 7.5X1X2, 6X3

סופרסט:
בנץ' - 95X8,8,7
צין אפס - 0X5,5,4

בייספס

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה 😆
הכיוון ליותר מ 140, רוצה לשבור שיא אישי של בנץ' תחרותי. חושב 140 בכניסה שניה ושם אחליט.

יום ו 14/04/17 - דדליפט

דדליפט - 195X5,5,5,4,3 סטים ראשונים היו כבדים אבל יחסית זורמים. בסט רביעי נכנסתי לא הכי מרוכז, חזרה רביעית עלתה לאט מדי לטעמי אז לא ניסיתי את החמישית. לסט חמישי נכנסתי אחרי מעט מדי מנוחה כי המכון עמד להיסגר, עצרתי אחרי 3. לא רציתי לגמור את עצמי עם הנפח שבועיים לפני תחרות.
מחר אימון בנץ' נפח אחרון. ביום שלישי כנראה אעשה אימון שלשות בסקוואט ודדליפט, רביעי בבנץ' (אולי בשני ושלישי), בשישי שבוע הבא אימון אופנרים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית