עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט - 90X5, 100X5
בנץ' - 100X3, 120X3
דדליפט - 100X3, 100X5
עכשיו לנוח ולאכול עד יום שישי.
אשתדל לא לאכזב 😃יאללה תפציץ
אז כמו שעוקבי הלוג בטח יודעים, הייתי בתחרות של GPC אתמול.
להבא אני צריך לדעת להתכונן יותר טוב לתחרות, לעשות תקופת עצימות של לפחות כמה שבועות לפני, בסקוואט ודדליפט בעיקר, נראה לי אם הייתי עושה תקופת עצימות הייתי יכול להרים כמה קילו יותר.
התחרות התחילה בסביבות 10 בבוקר, המקצה הראשון נכנס והמקצה שלי התחיל להתחמם לסקוואט. שעה קצת מוקדמת מדי לטעמי להרים כבד אבל זה מה שיש. הסקוואט בתחרות היה עם מונוליפט, שלא ניסיתי אותו לפני התחרות. טוב שהיה מונוליפט גם באזור החימום אז זאת הייתה הזדמנות לתרגל את זה, הקטע שאסור להזיז את הרגליים אחרי שהרמתי את המוט ופתחו את המונוליפט, אחרת זה פסילה.
סקוואט:
פתחתי עם 175, אח"כ 190, הרגיש לי די כבד אבל אמרתי לעצמי שאני מתאבד על 200 לא משנה מה, וזה עלה 😃 סוף סוף 200 סקוואט, הגיע הזמן 🤯 יאללה מטרה הבאה 220
בנץ':
פתחתי עם 135, היה סבבה למרי, כניסה שניה 145 לא עלה למרות שהייתי בטוח שיש לי את זה, עוד לפני זה התלבטתי אם בשלישית להתאבד על 150 או לוותר ולשמור כוחות לדדליפט. שלישית שוב 145, שוב לא עלה, נשארתי עם 135.
דדליפט:
פתחתי עם 215, בעיקרון חשבתי אחרי זה 235 ו 250-255 אבל העדפתי בסוף 230 כניסה שניה, עלה סבבה אבל לא חשבתי שיש י את ה 250 אז שלישית 245, עלה, עם אדום מאחד השופטים הצדדיים, אולי לדעתי לא נעלתי, זו הייתה כניסה אחרונה אז לא התעניינתי למה כי העיקר שזה גוד ליפט. וטוב שלא לקחתי 250 כי אני מאוד בספק אם הייתי נועל את זה.
סה"כ PR של 10 קילו בסקוואט, היה 190 במכון לפני איזה חצי שנה+, PR של 10 קילו בדדליפט מהתחרות בשנה שעברה, בבנץ' דווקא 5 קילו פחות ממה שהיה בתחרות שנה שעברה.
הסרטון כאן, תהנו:
סרטון - התחרות שלי מאתמול - טוטאל 580
שכחתי לעדכן שלשום: עשיתי 60 קילו בנץ' ל 38 חזרות (סרטון למטה), ואז קצת סקוואט, פרונט סקוואט ופרס עם משקלי נוצה.
היום:
סופרסט:
בנץ' - 120X8X2 החלטתי על ריסט קטן
מתח - 7.5X8X2
סופרסט:
בנץ' - 95X3X6
מתח - 3X4
זה בשביל אתגר, מקס' חזרות עם 6060*38? יוג'ין ניו מת'וד? השלב הבא עשרים סקוואטים?
מי?פרילפין
סקוואט - 122.5X5X5 הסט האחרון עם חגורה, השאר ללא. המשקל לא הרגיש כבד אבל משום מה כל סט היה נורא מעייף. באחרון כבר חגרתי כדי לתקתק את זה.
פרס - 60X3X8 ללא חגורה.
ראק פולס מעל הברך - 200X3X5
קומפלקסים - 2 סבבים (בלי למדוד זמנים)
לא נראה ליוזה לא פוגע בהתאוששות שלך?