Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כרגע אתה פה:

upload_2021-1-16_14-4-35.png

אתה רוצה להיות כמו בצד ימין פה:

upload_2021-1-16_14-5-57.png

כמובן שזה גם עניין של גמישות ולא בטוח שתגיע למצב כזה אחד לאחד, אבל זה משהו שאפשר לעבוד עליו. כרגע המרפקים שלך במצב לא אידיאלי לסקוואט, קשה מאוד ליצור כיווץ ככה. ושוב, צריך סרטון שרואים את כל הגוף כדי לראות מה קורה למטה ברגליים.

@yujinius
קודם כל בריאות אח
המשקלים מתחילים לטפס,ואני מניח שזה חלק מהעניין.
אני גם איתך באותה הסירה,הרצון להתקדם ולהתחזק,ומאידך לנסות לא להיפצע,אחרי הכל יש לנו לרוץ אחרי נינגות 😃

@StrongEnough
תשמע,הגמישות של הבחור בצד ימין למטה זה עילוי,כמה באמת יכולה להגיע לכיוץ כזה? בלי להרגיש ״לא נעים״ באזור הכתף?

לא יודע, כל אחד וכמה שאפשר. יש כמה מתיחות שיכולות לעזור. אבל זה הרבה תרגול. אצל מי שפחות גמיש רוחב האחיזה בעיקר יהיה רחב יותר, אבל השאיפה היא כן להביא את המרפק יותר למטה, שיהיה בזווית של הטורסו. הנה תמונה של אדם פחות גמיש:

upload_2021-1-16_15-11-40.png

אדם פחות גמיש,אבל הפוזיציה נכונה כן?
*כך אני נראה,מצליח לרדת נמוך יותר

אדם פחות גמיש,אבל הפוזיציה נכונה כן?
*כך אני נראה,מצליח לרדת נמוך יותר

שם ספציפית המוט מעט גבוה יותר מלואו באר רגיל, כגל הנראה בגלל יכולת גמישות. אבל הפוזיציה של המרפקים מעבירים את המסר.

אתה יורד לסקוואט שאתה ללא אורך מתח יותר מידי בהאמסטרינג, שזה אומר לדעתי אתה צריך להיות יותר מכווץ כווץ ישבן, תרד יותר לאט שלח אגן לאחורה יותר ברכיים לבחוץ
שמתי לב בחזרה אחרונה בגלל החוסר כיווץ קיבלת סוג של משהו שם נראה שנתפס מעט אבל לא משהו נוראי..

אתה יורד לסקוואט שאתה ללא אורך מתח יותר מידי בהאמסטרינג, שזה אומר לדעתי אתה צריך להיות יותר מכווץ כווץ ישבן, תרד יותר לאט שלח אגן לאחורה יותר ברכיים לבחוץ
כן זה משהו שאני גם מרגיש, בעבר בסקוואט ואחריו תמיד הייתי מרגיש את ההאמסטרינג והמקרבים ועכשיו רק את הקוואדס, טוב שראית את זה
שמתי לב בחזרה אחרונה בגלל החוסר כיווץ קיבלת סוג של משהו שם נראה שנתפס מעט אבל לא משהו נוראי..
בחזרה האחרונה לקראת סוף הירידה קיבלתי כאב חד אז די איבדתי לגמרי כיווץ וריכוז ו"נפלתי". אם זה היה משקל שהוא RM5 אמיתי הייתי באמת נופל כנראה.

חס ו..

יש לך מוטות בטיחות כן?
לא ממש 🙁
כלומר יש שם ממש קצרים אם אתה רואה בסרטון אבל אני עומד אחורה יותר כי הסטנדים מפריעים. צריך באמת לראות אם אפשר לשים את הסטנדים רחב יותר שאפשר יהיה לעמוד צמוד אליהם ולהניח את המוט אם צריך.
בכללי אני מתכנן לקנות כלוב/חצי כלוב פשוט כרגע אין לי ממש מקום לזה, צריך לארגן מקום אחר לאימונים.
עכשיו שחשבתי על זה נשארו לי קרשים בבית מעבודות עם עץ, אולי לבנות מוטות ביטחון מאולתרים בינתיים כי חבל על הריצוף אם מוט נופל שם 😲

לא ממש 🙁
כלומר יש שם ממש קצרים אם אתה רואה בסרטון אבל אני עומד אחורה יותר כי הסטנדים מפריעים. צריך באמת לראות אם אפשר לשים את הסטנדים רחב יותר שאפשר יהיה לעמוד צמוד אליהם ולהניח את המוט אם צריך.
בכללי אני מתכנן לקנות כלוב/חצי כלוב פשוט כרגע אין לי ממש מקום לזה, צריך לארגן מקום אחר לאימונים.
עכשיו שחשבתי על זה נשארו לי קרשים בבית מעבודות עם עץ, אולי לבנות מוטות ביטחון מאולתרים בינתיים כי חבל על הריצוף אם מוט נופל שם 😲
כדאי חביבי
'ליתר ביטחון' כמו שאומרים

לא ממש 🙁
כלומר יש שם ממש קצרים אם אתה רואה בסרטון אבל אני עומד אחורה יותר כי הסטנדים מפריעים
תיכנס הפוך ותתקדם צעד קטן ככה שכשתעיף את המוט אחורה במקרה הצורך לא תנפץ בלטות.
אין סיכוי בעולם שזה יעבוד,
אבל בראש שלי רצה סצינה ממש מגניבה.

לא ממש 🙁
פתרון קל וזול
חמורי עבודה 50₪ -+
אפשר לנסר את הרגליים על פי עומק הסקאווט של המשתמש.
כושר העמסה 200 ק״ג
כך כתוב

קבצים מצורפים

• 53C5E6FC-F023-47F0-983C-0198432B4AB8.jpeg
    53C5E6FC-F023-47F0-983C-0198432B4AB8.jpeg
    KB 34.5 · צפיות: 25
פתרון קל וזול
חמורי עבודה 50₪ -+
אפשר לנסר את הרגליים על פי עומק הסקאווט של המשתמש.
כושר העמסה 200 ק״ג
כך כתוב
נראה לי קצת בעייתי לשים על זה משקל גבוה, נראה סכנה שהרגליים יעשו "שפגט" והכל ייפול, אלא אם כן לשים קרש בין כל שתי הרגליים שבזווית.
מניחים על זה ים משקל,וזה עמיד מאוד.
ראה לי קצת בעייתי לשים על זה משקל גבוה, נראה סכנה שהרגליים יעשו "שפגט" והכל ייפול,
אולי אני טועה 😃
בכל מקרה אמורים להיות לי מספיק קרשים לבנות משהו לבד, צריך לבדוק

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית