הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כן רמת הדיוק נמוכה מאוד אני יודע, גם לא כזה משנה לי האחוז עצמו, אני מתכוון שנגיד אם היום מראה לי 21% שומן, שבוע הבא 20.2%, שבוע אחרי זה 19.7% נגיד וכו', אז נגיד לא משנה לי שזה לא האחוז האמיתי אבל מעניין האם מזה אפשר להסיק שאחוז השומן באמת יורד או לא

נכון, צריך להשוות כל פעם ביחס לפעם שעברה.
אם גבולות היו פתוחים הייתי מסדר לך אחלה משקל מסין בזיל הזול. אבל אין שום טיסות מפה וחזור 🙁

נכון, צריך להשוות כל פעם ביחס לפעם שעברה.
אם גבולות היו פתוחים הייתי מסדר לך אחלה משקל מסין בזיל הזול. אבל אין שום טיסות מפה וחזור 🙁
תודה על הכוונה 😃
מה זתומרת אין טיסות? מעליאקספרס וכאלה נגיד שולחים, או שטיסות פרטיות זה שונה?

עבודה טובה אח
ה-פרס זה תרגיל מייאש!
כמה קשה להתקדם איתו במשקלים
כמה השיא שלך איתו?

עבודה טובה אח
ה-פרס זה תרגיל מייאש!
כמה קשה להתקדם איתו במשקלים
כמה השיא שלך איתו?
אני עושה אותו גם בסופרסט עם הסקוואט (כלומר נח קצת בין לבין אבל כמה שפחות) אז בסט האחרון הכתפיים כבר עייפות גם מלואו בר וגם מפרס.
השיא של כל הזמנים היה לפני כמה שנים - 95 לחזרה ונראה לי 82 ל 5X5 על משקל גוף של 110~

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 18/08/21

אתמול:

דדליפט - 55X3X6

בנץ' - 70X4X8
מתח עם גומיה ירוקה - 7,6,6,6

בייספס עם מוט דבליו - 23X3X13
גלגל בטן - 7,7,6

ריצה - 2 ק"מ, 13:55 דקות

הדדליפט קליל עדיין כצפוי. הבנץ' ירדתי לשמיניות, אתקדם בחזרות לעשיריות ואז אעלה משקל, מעדיף להתקדם לאט, כל עוד יש התקדמות זה בסדר. המתח סבבה, לא קל מדי ולא כבד. בייספס זה בייספס ובטן זה בטן...
ריצה בסדר, קצב איטי סה"כ אז לא בעיה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה על הפירגון חברים 😍
מה נעשה מהרגע שאני נכנס הביתה עד שהילדים הולכים לישון אני איתם, עם הגדול בפרט, אישתי מרדימה את התינוקת, הוא נרדם אתמול ב 21:00, אחרי זה היה כמה דברים לעשות אז ב 21:45 הייתה דילמה לאכול ולהימרח על הספה או בכל זאת לצאת לאימון, היום אני מרוצה שבחרתי נכון 😃

ב 22:30 אני כבר מתעורר לפיפי בפעם השניה.
כל הכבוד! לאבות מתאמנים מגיע משואה ביום העצמאות.
מסכים איתך.
יש רגעים שאני הכי מרוכז,נכנס לזון כזה ו..פתאום!!
״צעקות״ אאאא בבבב אאאא
הכל נהרס מתחילים מהתתחלה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית