הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
מה אתה עושה כדי לרדת במשקל?
אוכל פחות כמובן 😃
סופר ב myfitnesspal, רוב הזמן על 2200 קלוריות, לא ממש כל יום כי יש חריגות כמו ארוחות משפחתיות, על האשים וכאלה, במיוחד בחגים, אז בימים כאלה משתדל להעריך ולקזז בהתאם.
איך אתה מודד אחוז שומן? מצאת משקל כזה?
כן הזמנתי בעליאקספרס. אני לא מאמין לאחוז השומן שהוא מראה אבל הוא מראה אז אני רושם

אוכל פחות כמובן 😃
סופר ב myfitnesspal, רוב הזמן על 2200 קלוריות, לא ממש כל יום כי יש חריגות כמו ארוחות משפחתיות, על האשים וכאלה, במיוחד בחגים, אז בימים כאלה משתדל להעריך ולקזז בהתאם.

כן הזמנתי בעליאקספרס. אני לא מאמין לאחוז השומן שהוא מראה אבל הוא מראה אז אני רושם
2200-2500 לפי דעתי אלו מספרי זהב
״ליום יום״
מי שלא מתחרה כמובן וכו
אתה צריך להיות מנהיג ההורים כאן.

2200-2500 לפי דעתי אלו מספרי זהב
״ליום יום״
מי שלא מתחרה כמובן וכו
תשמע אי אפשר לקבוע ככה משהו שיתאים לכולם.
לדוגמה בעבר כשחיטבתי מ 112~ התחלתי מ 2700 וירדתי במשקל בשבועות הראשונים בלי אירובי, אחרי זה התחלתי להוסיף ריצות ולהוריד קלוריות...

אם אתה חוגג רק בחלבון,בלי פיתות/תפוחי אדמה/תירס(עם חמאה)/בטטות/שוטים של וודקה

אז אולי אפשר לצאת מזה ״בזול״
אפשרי מאוד, במיוחד אם אתה עושה קיטו, אבל אם לא אז קצת יותר מסובך.

אם אתה חוגג רק בחלבון,בלי פיתות/תפוחי אדמה/תירס(עם חמאה)/בטטות/שוטים של וודקה

אז אולי אפשר לצאת מזה ״בזול״
אני משתדל לא להגזים עם הפיתות/תפ"א ולקחת פחות דברים שמנים כמו קבבים, המבורגרים וכו', גם לא שותה הרבה בד"כ. אבל לא תמיד כל זה יוצא...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 24/09/21

משקל גוף 94.2 ממוצע שבועי
ירידה של 0.2 קילו

אחוז שומן 26.6 ממוצע שבועי
ירידה של 0.1 אחוז

לא ירדתי הרבה השבוע, מניח שבעיקר בגלל התזונה בימי החג, לא נורא... לצערי אני לא ממש מוצא זמן לעשות אירובי, בעיקר בשביל בריאות וסיבולת לב ריאה אבל זה היה עוזר גם לחיטוב.
המדידת אחוזי שומן הזאת שווה לתחת נראה לי, אני הייתי מעריך את עצמי נגיד מגרד את ה 20% מלמטה, משהו כזה, לא מאמין שאני על 26+.
מה שכן, פתאום השבוע התחלתי לשים לב שהגוף מתחיל קצת לקבל צורה, גם מהסתכלות במראה וגם בתמונות מטיול בחג. יש עוד דרך ארוכה להיות חטוב אבל נחמד לראות שיש תזוזה בכיוון הנכון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/10/21

אתמול:

סקוואט - 75X8,6,6
פרס - 50X10,10,6

פנדליי רואו - 65X1X9, 3X8
מקבילים עם גומיה אדומה - 4X8

הפרס היה ממש קשה, אולי שילוב של מעט מדי אוכל אתמול וגם מעט מדי שינה ושגרה משובשת בימים האחרונים, וגם בד"כ אני עושה את הסקוואט והפרס בסופרסט והפעם עשיתי בנפרד, הרגשתי שלא נחתי מספיק בין הסטים. כבר כמעט התקפלתי וסיימתי אבל בסוף החלטתי להמשיך לחתירות ומקבילים שהלכו טוב דווקא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/10/21

ריצה - 4 ק"מ, 23:20 דקות. יכלתי להמשיך אבל הייתי קצר בזמן.

חבר קורא לי לבוא איתו למירוץ חיפה של 10 ק"מ בעוד 4 שבועות בדיוק, עכשיו אני שוקל אם אני יכול לחזור ל 110 ק"מ בזמן קצר כזה ועוד בחוץ ולא על הליכון. אני ארוץ עוד כמה פעמים ושבוע הבא רוצה לנסות ריצה בחוץ לראות מה המצב שלי ואחליט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית