הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 10/10/21

אתמול:

דדליפט - 90X3X6

בנץ' - 75X1X10, 3X9
מתח עם גומיה ירוקה - 1X10, 3X9

הרחקות כתפיים - 10X2X9
בייספס עם מוט דבליו - 33X2X10
גלגל בטן - 3X11,10

בין הסטים עשיתי אירובי של דקה ריצה בחצר/במדרגות/קפיצה, 11 דקות סה"כ

קרא את שאר עדכון הלוג...

ואו עכשיו אני רואה את המצב הבריאותי שהיה לך
אם אפשר לשאול אם במשך ה10 שנים האלה מה הרגשת שלא ידעת על זה 10 שנים
לא בטוח אם זה 10 שנים בדיוק כן? אולי פחות אולי יותר, להערכתם של הרופאים זה היה שם לא מעט שנים מהסתכלות על הגודל והעובדה שזה גודל ממש לאט.
התחלתי לחשוב ולהיזכר ולפני משהו כמו 10-11 שנים היו לי תופעות שבאמצע הלילה הייתי מתעורר מכאב ראש ממש חזק, אז או שהייתי לוקח כדור, לרוב לא היו אז או שהייתי שותה טיפה ויסקי או בד"כ פשוט שותה מלא מים כי חשבתי שזה התייבשות ומחכה שיעבור. זה היה פעם באיזה 4 חודשים וכל פעם מחדש הזנחתי את זה ולא הלכתי להיבדק. ואז התופעה הפסיקה. תכלס אני לא בטוח אם זה היה התחלה של הגידול, יכול להיות.
חוץ מזה הכל היה בסדר עד הכמה שנים האחרונות, התחלתי להתעניין בליפטינג לפני 7-8 שנים והרמתי משקולות בעצימות גבוהה עם rm אמיתיים וגריינדים והיה סבבה הכל.
לפני איזה 4 ומשהו שנים התחלתי להרגיש פיצוצים בראש כל פעם שהייתי יוצא בבוקר מהאוטו לעבודה, אבל הייתי נכנס למשרד, מכין קפה, מתיישב וזה היה עובר תוך כדי שאני שותה את הקפה אז חשבתי אולי מן התמכרות לקפאין. לא הרמתי בעצימות גבוהה בכלל באותה תקופה, בכמה פעמים שניסיתי היו לי פיצוצים בראש אחרי סקוואט, אחרי בנץ' ופרס לא.
מפה לשם לפני בערך שנתיים הכאבי ראש התחילו לבוא לעיתים קרובות יותר ויותר,וגם התחילו תחושות של איבוד יציבות וסחרחורת, כמו ללכת על ענן כזה.
הרופא משפחה הדביל בהתחלה נפנף אותי בטענה שזה משהו פסיכולוגי מהלחצים וזה, אחרי כמה חודשים חזרתי אליו והתעקשתי שיפנה אותי לרופא מומחה, ואז עד שהתחר לנוירולוגית ועד שהתור ל mri, וב mri ישר נלחצו וקבעו ניתוח בהקדם, אמרו שיש לי מזל כי הגידול ענק והוא בכל רגע יכול ללחוץ לי על איזה כלי דם במוח ולחסום אותו...
אז זה הסיפור, סורי על החפירה 😃

yujinius עדכן/ה את הלוג ״אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר״:

עדכון לוג: 12/10/21

אתמול:

סקוואט - 70X3X6
פרס - 55X2X8, 2X6
הפרס הולך קשה גם במשקלים כאלה, מצד שני זה די צפוי עם הירידה במשקל.

פנדליי רואו - 65X2X9, 2X8
מקבילים עם גומיה אדומה - 2X9, 2X8

ריצה - 4 ק"מ, 23:08 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי ״לפרוס״ את 8 החזרות?
כאילו 4x4 אולי יתן משו פסיכולוגי?
לא נראה לי, לעשות סטים של 4 זה כבר להעלות משקל ועצימות גבוהה יותר, מה שאני רוצה להימנע ממנו כרגע. בסדר, עכשיו העלתי מ 50 ל 55, מתקדם כמה שאפשר.

פחות מתאים לתרגיל הזה בירידה במשקל מבחינת התאוששות
ואם נניח עם אותו המשקל 55x4x4
ורק בשבוע/שבועיים אחריו לנסות להעלות אפילו 1.25?

כי אני מבין שאולי אני גם עושה משו לא נכון עם הדדליפט שלי...
לפעמיים אני עושה 4x3
2x6

לאיזה משקל אתה מכוון?
לא ממש מכוון למשקל, מכוון לשייפ, להיות חטוב רצוי לפחות התחלה של ק!ב*1ת. חשבתי שבמשקל כזה אני אהיה הרבה יותר חטוב אבל יש לי הרבה פחות מסת שריר ממה שחשבתי...

לא ממש מכוון למשקל, מכוון לשייפ, להיות חטוב רצוי לפחות התחלה של ק!ב*1ת. חשבתי שבמשקל כזה אני אהיה הרבה יותר חטוב אבל יש לי הרבה פחות מסת שריר ממה שחשבתי...
השקרים שריפטו מכר לנו...

השקרים שריפטו מכר לנו...
😆
דווקא כשהייתי חסיד ריפטו הייתה לי מסת שריר לא רעה.
עכשיו זה בגלל שהייתי מושבט ממאי במשך חודשיים והורדתי בסביבות 7-8 קילו, וגם לפני זה כבר תקופה לא התאמנתי כמו פעם אז זה המצב...

😆
דווקא כשהייתי חסיד ריפטו הייתה לי מסת שריר לא רעה.
עכשיו זה בגלל שהייתי מושבט ממאי במשך חודשיים והורדתי בסביבות 7-8 קילו, וגם לפני זה כבר תקופה לא התאמנתי כמו פעם אז זה המצב...
אתה מנסה לפחות להתחזק תוך כדי הירידה במשקל?
זה בכלל ריאלי כרגע אחרי הניתוח שעברת?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית