איזה תוכניות עשית?דווקא כשהייתי חסיד ריפטו הייתה לי מסת שריר לא רעה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה תוכניות עשית?דווקא כשהייתי חסיד ריפטו הייתה לי מסת שריר לא רעה
אגב, יותר התכוונתי לגישה של ריפטו באופן כללי.😆
דווקא כשהייתי חסיד ריפטו הייתה לי מסת שריר לא רעה.
עכשיו זה בגלל שהייתי מושבט ממאי במשך חודשיים והורדתי בסביבות 7-8 קילו, וגם לפני זה כבר תקופה לא התאמנתי כמו פעם אז זה המצב...
כמו שרואים בלוג אני עושה חזרות גבוהות, כל אימון מנסה להוסיף חזרה עד שמגיע ל 4x10 ואז מוסיף משקל ויורד ל8 חזרות.זה בפלג גוף עליון, בסקוואט ודדליפט כרגע נשאר על משקל נמוך כי מנסה להשקיע בריצות גם, חשבתי ללכת עם חבר למירוץ חיפה לעשות 10 ק"מ ב 4/11 אבל לא נראה לי שאלך על זה, בכל מקרה רוצה לשלב ריצות.אתה מנסה לפחות להתחזק תוך כדי הירידה במשקל?
זה בכלל ריאלי כרגע אחרי הניתוח שעברת?
לא בדקתי, אבל לא אמור להיות קשור
כשאמרתי "חסיד של ריפטו" גם התכוונתי לגישה לא לתכנית ספציפית, הגישה של לאכול לאכול ולאכול העיקר להתחזק. הגישה הזאת כן הביאה אותי בגיל 30-31 תוך חודשים בודדים ממישהו עם ותק לא קטן בחדש כושר שרואה אנשים עושים 110-120 סקוואט ו 55 פרס וחושב שאני כנראה גנטית לא בנוי להרים משקל גבוה כזה, למישהו שמרים 150 סקוואט, 172.5 דדליפט, 117.5 בנץ' ו 75 פרס לחמישיות.אגב, יותר התכוונתי לגישה של ריפטו באופן כללי.
כן מסכים, אני הייתי איזה 113 על 1.84, עליתי באיזה חצי שנה מ 95~. אמנם עליתי מסת שריר בצורה מכובדת אבל גם הרבה שומן ואפשר היה לעשות את זה באופן יותר יעיל כנראה לאורך יותר זמן.אני פשוט זוכר את עצמי בתחרות האחרונה שלי, ילד בן 17, גובה של 167 שוקל 97 קילו. אין סיבה לשטות הזאת ולהכנס כל הזמן ללופ המגוחך של מסה-חיטוב-מסה-חיטוב.
🤣They’re likely not Jewish, so there’s no reason for them to be treating your abdominal fat like’s it the fucking attic and their name is Anne Frank.'
בכלל מעולם? עשיתי SS, טקסס, מאדקאו, 5/3/1, הפבורן רק לבנץ', סבבים של 5X5 לסקוואט ודדליפט...איזה תוכניות עשית?
יופי, אז אוכל להתייעץ איתך בעתיד:37mv:בכלל מעולם? עשיתי SS, טקסס, מאדקאו, 5/3/1, הפבורן רק לבנץ', סבבים של 5X5 לסקוואט ודדליפט...
דווקא כשהייתי חסיד ריפטו הייתה לי מסת שריר לא רעה.
אה בתקופה/תקופות הנ"ליופי, אז אוכל להתייעץ איתך בעתיד:37mv:
אבל שאלתי יותר בהקשר של
ב SS עשיתי את הקפיצה הכי גדולה גם במשקלי עבודה גם במסת שריר וגם במסת שומן (בתקופת אימונים, הייתה לי תקופה בעבר הרחוק בלי אימונים שהייתי יותר שמן)הגישה של לאכול לאכול ולאכול העיקר להתחזק
אתמול:
סקוואט - 70X3X6
פרס - 55X8,8,7,6
פנדליי רואו - 65X3X9, 1X8
מקבילים עם גומיה אדומה - 3X9, 1X8
ריצה בחוץ - 5 ק"מ, 33:18 דקות לא רצתי בחוץ כמה שנים, היה פחות קשה ממה שציפיתי. הקצב קצת איטי כי יש בשכונה קצת עליות וירידות שהאטו אותי (העליות בעיקר). יש שם גם סיכוי גבוה לפגוש חזירי בר בשעות הערב, אם הייתי פוגש אז כנראה הייתי עושה את הריצה בזמן הרבה יותר טוב:sarcastic:
כן שמעתי, בחיפה. מעניין מה אומרים על זה כל היפי נפש מהפייסבוק שאומרים שהחזירים הם לא פוגעים וצריך לתת להם להסתובב בכיףהבוקר/אתמול בלילה מישו נפצע מחזיר!
תזהר חביבי
אתמול:
דדליפט - 90X3X6
בנץ' - 75X3X10, 1X9
מתח עם גומיה ירוקה - 3X10, 1X9
ריצה בחוץ - 5 ק"מ, 32 דקות
כמעט, ברחבי נשר 😁קראתי ריצה בחוף ;)
אתמול:
סקוואט - 70X3X6
פרס - 55X2X8, 2X7
פנדליי רואו - 65X4X9
מקבילים עם גומיה אדומה - 4X9
משקל גוף 92.9 ממוצע שבועי
ירידה של 0.4 קילו
אחוז שומן 26.1 ממוצע שבועי
ירידה של 0.2 אחוז
אתמול:
בנץ' - 75X4X10
מתח עם גומיה ירוקה - 4X10
ריצה בחוץ - 7 ק"מ, 45:20 דקות
אתה מתכוון לחזירי בר? 😆 לא, אם היו אז הריצה הייתה יותר מהירה 😃היו לך ״שותפים״ לריצה? חח
הם מגיעים גם יותר צפונה?