הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כן ;)
חשבתי שאתה צפונה מחיפה ..

ידוע מהיכן הם מגיעים?
אני בנשר. מגיעים כנראה מיער שיש שם צמוד לשכונה...
אני במקום ממעלות וגם שם בקצוות העיר פגשתי חזירי בר לא מעט פעמים. בתחילת שנות ה 20 חבר אחד דרס חזיר בר בכביש הראשי מחוץ למעלות, דפק את האוטו לא רע, נראה לי טוטאלוס אבל לא זוכר בדיוק.
אגב, נראה לי שכתבתי את זה, יש מירוץ חיפה ב 4/11, חבר קרא לי לעשות איתו 10 ק"מ בגלל זה התחלתי לרוץ בחוץ. אני עדיין מתלבט אם ללכת על זה, האמת לא חשבתי שאני אגיע ל 7 ק"מ תוך זמן כזה קצר אז עכשיו נראה לי יש מצב שאני אוכל לתת לו פייט בעשירייה. אם לא פייט אז לפחות לסיים את זה בריצה 😃 אחשוב על זה עד שבוע הבא, אם לא יסגרו את ההרשמה עד אז

חיפשו אותך מספורט אילוסטרייטד
איפה, עדיין רחוק מלהיות חטוב... כל שבוע אני רואה את המשקל ומתבאס כמה מעט מסת שריר יש לי,חשבתי שבמשקל הזה אהיה חטוב כבר 🙁

איפה, עדיין רחוק מלהיות חטוב... כל שבוע אני רואה את המשקל ומתבאס כמה מעט מסת שריר יש לי,חשבתי שבמשקל הזה אהיה חטוב כבר 🙁
אז חטוב.
נראה טוב? מרגיש טוב? הבגדים יושבים טוב?
מספיק והותר..
החיטובים יגיעו עם הזמן

אז חטוב.
נראה טוב? מרגיש טוב? הבגדים יושבים טוב?
מספיק והותר..
החיטובים יגיעו עם הזמן
נראה ומרגיש טוב, הבגדים יושבים טוב, אבל אני רוצה להגיע למצב חטוב גם בללי בגדים...
עכשיו תכלס אני מרגיש כמעט סקיני פאט, כי אני לא גדול ומסיבי כמו שהייתי על 110 ועדיין לא חטוב גם.
בסדר נמשיך עוד כמה זמן עד שיתחילו הפרדות בבטן או עד שימאס לי ואז נראה 😃

גריינדים בחזרה אחרונה בכל סט חוץ מהראשון
לא ששאלת אותי, אבל אולי שווה להוריד במשקל ולבנות חזרה למעלה בחזרות גבוהות יותר או לחלופין לנסות להוסיף חזרה או שתיים כל אימון.

לא ששאלת אותי, אבל אולי שווה להוריד במשקל ולבנות חזרה למעלה בחזרות גבוהות יותר או לחלופין לנסות להוסיף חזרה או שתיים כל אימון.
זה מה שאני עושה בעיקרון, הייתי עם 50 קילו, 4X8 הוספתי חזרה כל אימון עד שהגעתי ל 4X10 והעליתי ל 55, בהתחלה לא הצלחתי 4X8 אתמול כן.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית