עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בנשר. מגיעים כנראה מיער שיש שם צמוד לשכונה...כן ;)
חשבתי שאתה צפונה מחיפה ..
ידוע מהיכן הם מגיעים?
😱 איפה ראית?עזבו אתכם חזירי בר.
יצא לכם לראות שני צבועיים בוגרים פה בארץ?
יער הר אדר😱 איפה ראית?
אתמול:
סקוואט - 70X3X6
פרס - 55X3X8, 1X7
פנדליי רואו - 65X4X9
מקבילים עם גומיה אדומה - 4X9
ריצה בחוץ - 7 ק"מ, 45 דקות
משקל גוף 92.5 ממוצע שבועי
ירידה של 0.4 קילו
אחוז שומן 25.9 ממוצע שבועי
ירידה של 0.2 אחוז
איפה, עדיין רחוק מלהיות חטוב... כל שבוע אני רואה את המשקל ומתבאס כמה מעט מסת שריר יש לי,חשבתי שבמשקל הזה אהיה חטוב כבר 🙁חיפשו אותך מספורט אילוסטרייטד
אז חטוב.איפה, עדיין רחוק מלהיות חטוב... כל שבוע אני רואה את המשקל ומתבאס כמה מעט מסת שריר יש לי,חשבתי שבמשקל הזה אהיה חטוב כבר 🙁
נראה ומרגיש טוב, הבגדים יושבים טוב, אבל אני רוצה להגיע למצב חטוב גם בללי בגדים...אז חטוב.
נראה טוב? מרגיש טוב? הבגדים יושבים טוב?
מספיק והותר..
החיטובים יגיעו עם הזמן
אתמול:
בנץ' - 80X4X8
מתח עם גומיה סגולה - 4X8
ריצה בחוץ - 7.70 ק"מ, 48:50 דקות
אתמול:
סקוואט - 70X3X6
פרס - 55X4X8 אשאר עם המשקל והחזרות האלה בינתיים, היה קשה רצח.
פנדליי רואו - 65X1X10, 3X9
מקבילים עם גומיה אדומה - 1X10, 3X9
גריינדים בחזרה אחרונה בכל סט חוץ מהראשוןכמה קשה היה הפרס?
לא ששאלת אותי, אבל אולי שווה להוריד במשקל ולבנות חזרה למעלה בחזרות גבוהות יותר או לחלופין לנסות להוסיף חזרה או שתיים כל אימון.גריינדים בחזרה אחרונה בכל סט חוץ מהראשון
זה מה שאני עושה בעיקרון, הייתי עם 50 קילו, 4X8 הוספתי חזרה כל אימון עד שהגעתי ל 4X10 והעליתי ל 55, בהתחלה לא הצלחתי 4X8 אתמול כן.לא ששאלת אותי, אבל אולי שווה להוריד במשקל ולבנות חזרה למעלה בחזרות גבוהות יותר או לחלופין לנסות להוסיף חזרה או שתיים כל אימון.
זה מה שאני עושה בעיקרון, הייתי עם 50 קילו, 4X8 הוספתי חזרה כל אימון עד שהגעתי ל 4X10 והעליתי ל 55, בהתחלה לא הצלחתי 4X8 אתמול כן.
האמת חשבתי שאם סגרתי 50 ל 4*10 אז 55 ילך סבבה, כנראה שטעיתי...אם התחזקת מספיק בעזרת חזרות יש יתרון בלדלג על 52.5 ?