Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
למה לבד?
להבא תזמין 🤣
לא הייתי לבד, היינו 3, היו 2 פיצות, אכלתי 8 חתיכות, ונשארו 2, כלומר שניהם אכלו 6 ביחד 😃
כמה אתה מעריך שתאבד במשקלי העבודה בגלל ההסבה לסיבולת שריר+לב ריאה ?
בעיקרון אני רוצה לעלות במשקלי עבודה, אני לא בגירעון קלורי. כנראה לעלות לאט יותר כמובן... בגלל שאני רוצה לעבוד על סיבולת עברתי לתכנית הזאת, כי בטקסס לא חשבתי שאצליח לשלב.
אגב אני חושב להתחיל לספור קלוריות וערכים, לפחות לכמה זמן, כי עכשיו התחושה שלי שיש ימים שאני אוכל מעט מדי ויש ימים שאני אוכל יותר מדי (יותר ימים של יותר מדי:sarcastic:)

לא הייתי לבד, היינו 3, היו 2 פיצות, אכלתי 8 חתיכות, ונשארו 2, כלומר שניהם אכלו 6 ביחד 😃

בעיקרון אני רוצה לעלות במשקלי עבודה, אני לא בגירעון קלורי. כנראה לעלות לאט יותר כמובן... בגלל שאני רוצה לעבוד על סיבולת עברתי לתכנית הזאת, כי בטקסס לא חשבתי שאצליח לשלב.
אגב אני חושב להתחיל לספור קלוריות וערכים, לפחות לכמה זמן, כי עכשיו התחושה שלי שיש ימים שאני אוכל מעט מדי ויש ימים שאני אוכל יותר מדי (יותר ימים של יותר מדי:sarcastic:)
חחח אני אוכל לפי תפריט ואז מוסיף אקסטרות שאני לא מחשב, זה יהיה אחלה פיתרון בשבילך נראה לי 🤣

חחח אני אוכל לפי תפריט ואז מוסיף אקסטרות שאני לא מחשב, זה יהיה אחלה פיתרון בשבילך נראה לי 🤣
אני לא חושב שאסתדר עם ממש תפריט. כשהייתי סופר קלוריות הייתי פשוט מכניס כל מה שאני אוכל לmyfitnesspal והולך לפי זה. נראה לי זה מה שאני אעשה, צריך רק לחשוב מאיזה כמות אני מתחיל כי מצד אחד אני לא רוצה להיות בגירעון מצד שני לא בפלוס גדול מדי

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

18/01/15 - סקוואט ובנץ' - 1+

התלבטתי אם ללכת היום או מחר, כי היה דומס חזק ברגליים (ריצה אתמול ודדליפט כבד וסקוואט קל שלשום), בסוף החלטתי שאם דודי לא מגיע אז אני אהיה עם הסקוואט הכי גבוה במכון ועל ההזדמנות הזו אי אפשר לוותר 😆

סקוואט - 112.5X5, 127.5X3, 142.5X4, 155X1 ה 155 עלה עם טעם של עוד, נשאיר משהו לסבב הבא.
בנץ' - 85X5, 95X3, 107.5X4, 115X1 גם כאן הסינגל עלה עם טעם של עוד.

דדליפט - 100X3X10 קשה לעשות את הסטים האלה, במיוחד שאני מנסה לעלות הכי מהר שאפשר, גם עשיתי מנוחות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

22/01/15 - דדליפט ופרס - 1+

דדליפט - 150X5, 170X3, 190X1, 225FX2 ניסיתי PR, בפעם ראשונה לא עלה, אחרי כמה זמן ניסיתי שוב, שוב לא עלה 😭
פרס - 52.5X5, 60X3, 67.5X5, 80X1, 85F עדיין לא שובר שיאים (פרס היה לי לפני כמה זמן 85X2), טוב נו, בסבב הבא

סקוואט - 70X3X10 הרגליים היו עייפות מהדדליפט אז היה מתיש
בנץ' - 60X10, 60X12, 70X12

ריצה - 5 אינטרוולים של דקה "ספרינט" בחוץ, הרגיש כמו ספרינט ובפועל הייתה ריצה לא מהירה, הרגליים היו תשושות.
יאללה שבוע הבא סבב חדש עם יותר משקל

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד אחלה משקלים !!!
תודה 😃 אבל כל כך רציתי את ה 225 הזה 😭😭😭
אגב יש סרטון שלי נכשל עם זה, כשאינסין ישלח לי אני אעלה
השבוע התחלתי לספור קלוריות, כרגע אוכל בערך 3000 ביום (בפועל זה יוצא 100-200 יותר), נראה מה קורה באימונים ובמשקל גוף בזמן הקרוב. לא מאמין שאני אצטרך להוריד, אולי לעלות קצת...

תודה 😃 אבל כל כך רציתי את ה 225 הזה 😭😭😭
אגב יש סרטון שלי נכשל עם זה, כשאינסין ישלח לי אני אעלה
השבוע התחלתי לספור קלוריות, כרגע אוכל בערך 3000 ביום (בפועל זה יוצא 100-200 יותר), נראה מה קורה באימונים ובמשקל גוף בזמן הקרוב. לא מאמין שאני אצטרך להוריד, אולי לעלות קצת...
3000 זה כלום אחי במיוחד במשקל שלך !
תעלה אפילו ל 3500 ואל תדאג 😉

3000 זה כלום אחי במיוחד במשקל שלך !
תעלה אפילו ל 3500 ואל תדאג 😉
כנראה שזה מה שיקרה 😃 אין לי משקל בבית, היום אני אצל אמא שלי, מחר בבוקר הולך להישקל שם ונראה גם מה המשקל גוף (חזרתי גם לקחת קריאטין לפני איזה שבוע וחצי).
בעיקרון הכוונה הייתה להוריד פחמימות בגלל הבדיקות דם שיצא סוכר קצת גבוה, אבל עכשיו אני רואה שעם כל הנפח באימונים, הסטים של 10, ועם האירובי, לא חושב שאני אשרוד את זה עם פחמימה נמוכה...

כנראה שזה מה שיקרה 😃 אין לי משקל בבית, היום אני אצל אמא שלי, מחר בבוקר הולך להישקל שם ונראה גם מה המשקל גוף (חזרתי גם לקחת קריאטין לפני איזה שבוע וחצי).
בעיקרון הכוונה הייתה להוריד פחמימות בגלל הבדיקות דם שיצא סוכר קצת גבוה, אבל עכשיו אני רואה שעם כל הנפח באימונים, הסטים של 10, ועם האירובי, לא חושב שאני אשרוד את זה עם פחמימה נמוכה...
תאכל כמה שאתה צריך !!
רק עם זה מגיע לבריאות מקסימום תוסיף משומן וחלבון 😃

תאכל כמה שאתה צריך !!
רק עם זה מגיע לבריאות מקסימום תוסיף משומן וחלבון 😃
כן, אני מתכוון לאכול כמה שצריך באמת, וכנראה אעשה בדיקת דם עוד איזה חודש חודשיים...
הנה הניסיון השני של ה 225:

אתמול נסעתי לאמא שלי לביקור, לקחתי איתי את הקריאטין בשביל לשתות היום בבוקר. כשחזרתי חשבתי ששכחתי אותו שם (לא נורא, יש לי עוד קופסה שלמה בבית), אז אני מתקשר לאמא שלי ואומר לה "נראה לי שכחתי אצלך איזה קופסה כזאת עם אבקה לבנה". אמא:"אבקה לבנה???😳" אני:"אממממ.. לא מה שאת חושבת..."😃
אגב בסוף כן לקחתי אותו חזרה איתי

25/01/15 - סקוואט ובנץ' - 5+

סקוואט - 100X5, 115X5, 132.5X9, 150X5, 160X2 רציתי לתת חמישייה עם 160, אבל הייתי גמור מה150 והאירובי עם 132.5
בנץ' - 75X5, 85X5, 97.5X9, 110X5

צ'ין אפס - 6,6,5,5
פרס - 30X10, 35X2X10

קרא את שאר עדכון הלוג...
אגב השבוע זה סבב חדש, המשקלים ל TM:
סקוואט 155
דדליפט 205
בנץ' 115
פרס 72.5

מה עם קרדיט לצלם? 😭 בכמ אימון טוב, כל הכבוד!

נערך לאחרונה:
צודק, קרדיט ל @Koller הצלם והספוטר בבנץ' ו @incin הצלם בבנץ' (ב110)
אגב אני עדיין לא הגעתי למשקלי שיא שלי 😕 אבל אני די בטוח שזה גם בגלל הסטים של ה 9 חזרות שגמרו אותי... נראה לי בשבוע של ה 1+ אני לא אעשה את ה + ופשוט אעשה סינגלים בשאיפה למקסימום משקל

עדכון לוג: 27/01/15

משקל גוף בבוקר: 110.4

היום:
אימון ספרינטים: 6 אינטרוולים, הראשון דקה ספרינט (סוג של), דקה וחצי הליכה, 5 של חצי דקה ספרינט, דקה וחצי הליכה. הספרינטים בעליות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית