הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
תותח!
משקלים מכובדים!

הנעליים באמת כל כך משפיעים?
למה זה כל כך יקר?? 😭

נראה מעולה וגם קל יותר מבדרך כלל, הנעליים הישנות שלי שמחות לחזור לפעולה, עבר הרבה זמן מאז שהן ראו קצת אקשן 😃

אתה יכול להחליף שרוכים לשרוכים שלא נדבקים לוולקרו ואפשר בטח לשפץ אותן אצל סנדלר במחיר מאוד צנוע, תתחדש! 🏋️😅

נראה מעולה וגם קל יותר מבדרך כלל, הנעליים הישנות שלי שמחות לחזור לפעולה, עבר הרבה זמן מאז שהן ראו קצת אקשן 😃

אתה יכול להחליף שרוכים לשרוכים שלא נדבקים לוולקרו ואפשר בטח לשפץ אותן אצל סנדלר במחיר מאוד צנוע, תתחדש! 🏋️😅

יש לך עוד נעליים ישנות לחלק? 🤣

יש לך עוד נעליים ישנות לחלק? 🤣

לצערי לא, אבל יש לי ערמות של בגדי כושר שלא עולים עלי 😃

יש לך אולי איזו אינזר 10 מ"מ סינגל פרונג מידה L ?
יש לי יום הולדת יום חמישי.

יש לי, אבל לא סתם קוראים לה forever - היא כנראה תחזיק מעמד יותר ממני 😃

זה כבר מעבר לצמוד, ברגע שאתה לא מצליח להוריד חולצה בסוף אימון בגלל הפאמפ אתה יודע שצריך להחליף מלתחה 😃

article-0-170338FD000005DC-164_634x413.jpg

תותח!
משקלים מכובדים!

הנעליים באמת כל כך משפיעים?
למה זה כל כך יקר?? 😭
תודה 😃
תראה הנעליים שעשיתי איתן עד עכשיו יש להן סוליה קשיחה (אני שונא ללכת עם הנעליים האלה בגלל זה), אז זה לא שעברתי מנעלי ריצה, אבל העקב הזה נראה לי סבבה לגמרי מבחינת הרגשה.

תודה רבה!! 😃
בעיקרון מבחינתי המצב שלהן סבבה כמו שהוא, אבל אני אחפש סנדלר, נראה אם אפשר באמת לעשות להן שיפוץ

@Moran Weissman שאלתי מדריכה אחרת ותיקה במכון והיא אמרה שבטוח אין כזה דבר כניסה חד פעמית בתשלום...

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

04/02/15 - פרס - 3+

אימון במכון במעלות:
פרס - 50X3, 57.5X3, 65X6, 80X3 בחזרה האחרונה עם 80 הייתה מלחמה רצינית ביותר, חבל שלא צילמתי, בסוף עלה וננעל.

בנץ' - 70X5X10 לא קל בסטים האחרונים, גם נחמד להרגיש פאמפ 😃
צ'ין אפס - 6,6,6,6,4X111.3
מקבילים 1X10 חשבתי לעשות כמה סטים אבל אחרי סט אחד הרגשתי שהחזה והטרייפס די גמורים.
בייספס דאמבלים - 14X2X10 בשביל עוד פאמפ בידיים.

היה אימון קצר סה"כ פחות משעה וחצי נראה לי.
סתם בא לי לחלוק, יש במכון הזה יותר ליצנים מהמכון בטכניון, אחד עושה הנפות לצדדים (זתומרת...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כשהמנוי עולה כמאט כלום כל הליצנים מגיעים יש גם יתרון וגם חסרון 😁
המנוי שלי עלה 125 לחודש, זה מעט אבל לא הייתי אומר כמעט כלום, כמעט כלום זה ה 200 לשנה שאני משלם בטכניון 😃 בכל אופן במעלות אין ממש מבחר, יש את זה ויש עוד מכון ליד וזהו...
כל הכבוד אחלה משקל
ואיך הולך לך בתוכנית ?
תודה 😃
לעומת הסבב הקודם התחזקתי, לעומת מה שהיה לפני כמה זמן (לפני התחרות) עוד לא עשיתי PR, אבל אני חושב שזה גם כי בסטים של ה+ אני עושה הרבה חזרות יחסית אז לסטים הבאים אני בא קצת גמור... שבוע הבא הבא נראה לי אני אבדוק סינגלים בכל התרגילים.

yujinius עדכן/ה את הלוג ״השמנמן שרוצה גם פלטות על המוט, גם להיות בכושר ובעיקר לסיים את התואר (5/3/1)״:

05/02/15 - דדליפט - 3+

גם היום אימון במעלות:
דדליפט - 145X3, 165X3, 185X3, 210X1, 210X1F רציתי שלשה עם 210 אבל הראשון עלה ממש קשה ואחרי הניתוק ויתרתי על השני. אחרי כמה זמן באתי לעשות עוד סינגל שלא עלה, גם הייתי כבר בראש של "יואו איזה כבד זה". אחר כך חשבתי על זה, בטכניון המוט בדדליפט הוא טיפה יותר גבוה מהרצפה, הפלטות שוכבות על משטחים כאלה לבלום את המכה ברצפה (אולי ס"מ אחד גובה), וכאן זה באותו גובה. יכול להיות שזה השפיע קצת, כי ה210 עלה יותר מדי קשה. גם המוט פחות נוח מהאלייקו שבטכניון, בחימום כשעשיתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

08/02/15 - בנץ' - 1+

בנץ' - 85X5, 95X3, 110X1, 120X1, 132.5FAIL, 130FAIL רציתי לעשות PR בבנץ' ולא יצא :( גם ה 130 לא עלה (זה משקל שהיה לי לסינגל בעבר. INCIN אמר שב130 המוט ירד גבוה מדי על החזה וכנראה לכן נכשלתי...

צ'ין אפס 5X6 בלי משקל (111.6)
פרס - 40X4X10, 1X7

השבוע אני רוצה לנסות PRים גם בשאר ההרמות, מקווה שיהיו, אם לא אז אולי אני אעבור לתכנית אחרת

סרטון הכשל על 132.5 (יעבוד כשההעלאה תסתיים):

קרא את שאר עדכון הלוג...

תחזור לטקסס 😃
מתחיל לשקול את זה 😃 בטקסס כל שבוע היה PR, בבנץ' פחות כי היו כשלים פה ושם אבל עדיין הייתה התקדמות. כאן אני כבר שבוע שישי ולא הצלחתי לשחזר את השיא. נראה מה יהיה בסקוואט ודדליפט, וגם בפרס.
ולא רואים תסרטון
כשתסתיים ההעלאה אפשר יהיה לראות (למרות שאין ממש מה לראות כי זה כשל חח)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית