Resource icon

אבא מתבגר ששואף להרים ולרוץ כמו צעיר

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/6/23
כן, הלכתי לשם 4 פעמים כל פעם 10-12 דקות, וזה אחרי משמרת לילה ומאמול בערב לא אכלתי ולא שתיתי כלום

fat but stronger than you
אגב יכול להיות שהמשקל שלי בבית לא נכון, כי בבריכה שקלתי קצת פחות מבבית (לפני הסאונה), ובשקילה היה כמו בבריכה

still fat.

אתה רוצה להגיד שהלכתה לסאונה בלי לשתות מים ? ואחרי הסאונה גם לא שתיתה ?

still stronger than you:P:
אתה רוצה להגיד שהלכתה לסאונה בלי לשתות מים ? ואחרי הסאונה גם לא שתיתה ?
זה בדיוק מה שאני אומר. הלכתי לסאונה כדי להוריד משקל (נוזלים), מה הטעם להזיע שם אם אני שותה אחר כך ומחזיר את המשקל? לא נורא, אפשר להתאפק קצת

still stronger than you:P:

זה בדיוק מה שאני אומר. הלכתי לסאונה כדי להוריד משקל (נוזלים), מה הטעם להזיע שם אם אני שותה אחר כך ומחזיר את המשקל? לא נורא, אפשר להתאפק קצת
ניראה לי מסוכן קצת לא לשתות כזה הרבה זמן
כמה זמן לא שתיתה ? וכמה זמן עד השקילה עבר מהסאונה ?

ניראה לי מסוכן קצת לא לשתות כזה הרבה זמן
כמה זמן לא שתיתה ? וכמה זמן עד השקילה עבר מהסאונה ?
לא שתיתי בערך מ 9 בערב אתמול, הלכתי לסאונה לקראת 10 בבוקר בערך ואיך שסיימתי נסעתי לשקילה.
מסוכן? לא נראה לי, איך ביום כיפור 25 שעות לא שותים כלום? אני לא אומר שזה משהו מומלץ או הכי בריא, אבל פעם בכמה חודשים לא יקרה כלום מדבר כזה. זה גם לא היה ייבוש קיצוני בכלל, ממה שידוע לי ליפטרים רצינים ששוקלים 114 ביומיום עם ייבוש רציני יכולים להגיע גם ל 100 קילו בשקילה

אם לא הייתי יודע אחרת הייתי חושב שחתכת יד כדי להגיע ל110 בשקילה

לא שתיתי בערך מ 9 בערב אתמול, הלכתי לסאונה לקראת 10 בבוקר בערך ואיך שסיימתי נסעתי לשקילה.
מסוכן? לא נראה לי, איך ביום כיפור 25 שעות לא שותים כלום? אני לא אומר שזה משהו מומלץ או הכי בריא, אבל פעם בכמה חודשים לא יקרה כלום מדבר כזה. זה גם לא היה ייבוש קיצוני בכלל, ממה שידוע לי ליפטרים רצינים ששוקלים 114 ביומיום עם ייבוש רציני יכולים להגיע גם ל 100 קילו בשקילה
אתה לא נורמלי.... ביום כיפור אתה נח כמו היפופוטם מעולף, אתה בקושי מפסיד נוזלים. פה אתה הולך לסאונה?
רק שלא תהיה לי כמו הבאדיבילדרים שמסיימים תחרות במקום הראשון ואז נופלים מתים.

אתה לא נורמלי.... ביום כיפור אתה נח כמו היפופוטם מעולף, אתה בקושי מפסיד נוזלים. פה אתה הולך לסאונה?
רק שלא תהיה לי כמו הבאדיבילדרים שמסיימים תחרות במקום הראשון ואז נופלים מתים.
מה נח? ביום כיפור אתה הולך לבית כנסת כל היום, מטייל על הכבישים בלילה.
וישר אחרי השקילה גמרתי בקבוק נסטי ואחר כך הלכתי לאכול, אז הכל טוב 😃
אגב אני לא שומר יום כיפור, דיברתי על אלה שכן 😃

מה נח? ביום כיפור אתה הולך לבית כנסת כל היום, מטייל על הכבישים בלילה.
וישר אחרי השקילה גמרתי בקבוק נסטי ואחר כך הלכתי לאכול, אז הכל טוב 😃
אגב אני לא שומר יום כיפור, דיברתי על אלה שכן 😃
כופר, בגללך המשיח לא מגיעה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית